Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Instant Speed Brow

Kuten kerroin, ostin viime kerralla töihin lähtiessäni Gatwickin lentokentältä kaksi pientä juttua. Tänään on aika palata niihin hieman tarkemmin.
Täydellinen kulmakynänsävy on jatkuvasti haussa, joten kun törmäsin Benefitin kulmakynään ja huomasin sen sävyn olevan loistava harmaanruskea ilman punertavaa vivahdetta, päätin heti poimia sen matkaani. Kulmakynää täydentämään lähti mukaani myös saman merkin sävytetty kulmageeli.
Aloitetaan mielipiteiden laukominen kulmakynästä.
Instant Brow -kynän sävy Deep oli minusta loistava, sillä sävy ei tosiaan ollut liian lämmin, mutta kuitenkin tarpeeksi tumma.
Tässä kulmani ilman kynää ja kynän kanssa:

Kynän sävy oli siis hyvä, mutta en pitänyt kynän koostumuksesta yhtään.  Kynä on nimittäin aivan liian pehmeä makuuni. 
Kynä ei ole vain puuterimaisen pehmeä, vaan niin vahamaisen pehmeä, että kun sillä hipaiseekin ihoa tai karvaa, lähtee väriä aivan tolkuttomasti. Siinä missä normaalisti teroitan kulmakynäni kerran viikossa, kestää tämän kynän terä kolme käyttökertaa, jonka jälkeen se on teroitettava. Ja jos kahta jälkimmäistä käyttökertaa ei tahdo vedellä lättänällä, paksua jälkeä tekevällä kynällä, pitäisi kynä teroittaa jokaisen käyttökerran jälkeen. Ymmärtänette siis, etten oikein innostu tästä.
Koska kynä on pehmeän vahamainen, tekee se kulmista helpostiepäsiistin näköiset jättäessään vahamaisia värikasoja kulmiin. Kynän toisessa päässä on syystäkin kierreharja, jolla jälkeä saa häivytettyä ja pehmennettyä.
Meistä ei tämän kynän kanssa todellakaan tullut ylimpiä ystävyksiä, mutta ajattelin silti käyttää kynän loppuun. Kauanhan siinä ei varmasti menekään, sillä sen verran usein kynää tosiaan saa olla terottelemassa…
Mistä sen sijaan pisin, oli ostamani Speed Brown, joka on kevyesti sävytetty kulmageeli. Tuote ei varsinaisesti anna suurempaa väritystä kulmille, mutta tykkään käyttää sitä kulmakynän päällä viimeistemässä väriä ja kiinnittämässä taipuisat kulmani paikoilleen.


Hyvin asiansa ajava sävyllinen kulmageeli, jollaiset ovat melko vähissä. Kevyemmällä pidolla varustettu kulmavahahan Lumenelta löytyy sävyllisenä, mutta sävyllisiä kulmageelejä ei enää niin vaan löydäkään.
 
 
Tässä kulmat vielä Benefitin kulmakynän ja kulmageelin jälkeen. Sävy on hyvä, mutta noin vahamaisella kynällä väritettyinä kulmat eivät ole ihan niin kivan näköiset kuin toivoisin…
Ovatko tuotteet teille tuttuja?
 Mitä mieltä olette niistä?
Tai onko teillä kokemuksia muista Benefitin tuotteista?

Kommentit (15)

 1. Anonyymi

  MACillä on hyvä sävytetty kulmakarvageeli

  1. Anonyymi

   olen niin kateellinen sinun pitkistä ripsistä! miten saat niistä noin pitkät?

   1. virve

    Kasvatin ne NeuLashilla. 🙂

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *