Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Instant Refresh

Ennen Lontooseen lähtöäni sain juuri sopivasti Pantenelta muutamia tuotteita kokeiltavikseni.
Tuotteiden joukosta löytyi Instant Refresh Dry Shampoo ja kuivashampota tunnetusti rakastavana ja alituisesti kokeilevana, käyttävänä ja vertailevana ihmisenä otin tämän ilomielin vastaan testailuihin. Sain tuotteesta sekä täyden koon että tämän kätevän matkakoon, jonka sitten poimin Lontooseen mukaani.
Pantenen kuivashampoo lupaa pakkauksessaan puhdasta tunnetta ja puhdasta lookkia, joten oletin tuotteen olevan enemmän puhdistava kuin volyymia antava kuivashampoo. Kuivashampoothan kun voi pääsääntöisesti jakaa kahteen kastiin: toiset jättävät hiukset vain puhtaiksi ja freesin tuntuisiksi toisten tuodessa hiuksiin enemmän ryhtiä ja rakennetta jättäen tunnun, että tyvessä on rasvaisuutta imevää ja hiuksia kohottavaa tuotetta.
No tämäpä oli kuitenkin enemmän sellainen rakenteen tuntua tuova tuote. Minua se ei haitannut, sillä olen itse nimenomaan sellaisten fani, mutta ehkä pakkausmerkinnöistä saa enemmän kuvan tuotteesta, joka jättää vain sen puhtaan ja freesin tunteen?
Niin tai näin, mutta tällä todellakin sai hiusten tyveen ryhtiä ja rakennetta. Jopa helposti niinkin paljon, että tyvi todellakin tuntui tupeeratulta ja lakatulta aina välillä. Tämä toimi siis loistavana liian liukkaan tukan tekstuurintekijänä tai pesua vailla olevan lättänätukan ryhdistäjänä, mutta minulle ainakin jäi tunne, että halusin pestä tämän käytön jälkeen hiukseni.
Ihan pelkäksi kuivashampooksi koin tämän olevan jo liikaakiin tekstuuria tuova tuote, mutta jos etsii nimenomaan kuivashampoon ja tyveä kohottavan tuotteen yhdistelmää, niin tällä kyllä saa helposti tyveen sitä kaipaamaansa rakennetta.
Oletteko te kokeilleet Pantenen kuivashampoota? Kumman tyyppisistä kuivashampoista ylipäätään enemmän pidätte: pelkkää puhtautta antavista vai myös rakennetta tuovista?

Kommentit (10)

 1. Virpi

  Lasimaisen suoran ja luikkaan tukan omaavana haen kuivashampoolta nimenomaan volyymia ja tekstuuria, joten tämä on kiinnostava uutuus kokeiltavaksi. Kicksiltä olen tähän asti löytänyt tymäkimmän tuotteen:)

  • virve

   Tämä antoi nimenomaan sitä tekstuuria ja rakennetta tukkaan aika reilullakin kädellä, eli saattaisit tykätä. Ei ole oikeastaan sellainen "kuivan puuterista" tekstuuria tuova vaan enemmän sellainen kuin olisi tupeerausta ja hiuslakkaa päässä ehkä. 🙂

 2. Salla

  Jättikö miten vaalean tyven? Hakusessa on tuuheuttava kuivashampoo ilman tyven tuhkaista efektiä 🙂

  • virve

   Nyt täytyy sanoa, että koska oma tukkani on nyt ihan vaalea en oikeastaan tiedä, jäikö tuollainen efekti. Ehkä kevyesti…?

 3. Anonyymi

  Olisi kiva jos tällaisessa postauksessa olisi kuva hiuksistasi ennen ja jälkeen 😉

  • virve

   Pidän mielessä ensikertaa silmällä pitäen! 🙂

 4. Mousse / kivipuuteri-kosmetiikkablogi

  Tästä kuivashampoosta on myös tuuheuttava versio. Kuinkahan tehokas se on, jos tämäkin nostaa tyveä tehokkaasti 🙂

  • virve

   Ooh, kiitos tiedosta! 🙂

 5. Myy

  Tekstuuriaaaaaa!

  • virve

   Aivaaaaaaan!! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *