Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Instant and Long-term

Ihonhoitopuolella on olemassa eräs merkki, jonka kanssa olen suurinpiirtein vaatimattomasti sanottuna bestis. 
Tykkään nimittäin Lumenen ihonhoitotuotteista valtavasti. Löydän sieltä iholleni hyviä valintoja, joiden sisällöt ja hinnat ovat kohdallaan ja jotka saavat ihoni tuntumaan ja näyttämään hyvältä. Harmikseni en kuitenkaan ole päässyt samalla lailla sinuiksi merkin kaikkien meikkituotteiden kanssa.
Blogiani lukevat tietävät, kuinka en  ole oikein lämmennyt Lumenen mascaroille. Pitkähköt, mutta hennot ripseni kaipaavat täyteläistä ja jämäkkää mascaramassaa, mutta Lumenen massat ovat olleet omille ripsilleni auttamattomasti liian löysiä. Niin myös tälläkin kertaa.
Sain nimittäin blogini kautta kokeiltavikseni merkin kaksi uusinta mascaraa. 
Cloudberry Lenght Serum Mascara lupailee ripsiin paitsi välitöntä pituutta, myös hoitavien aineidensa avulla pidempiaikaisiakin pidentäviä vaikutuksia. Kuukauden käytön lupaillaan pidentäneen testiryhmän ripsiä jopa 43 prosenttia!
Cloudberry Volume Serum Mascara puolestaan lupailee myös vastaavia, mutta fokusoituneena nimenomaan tuuheuteen. Ripset ovat testiryhmällä saaneet lisärunsautta jopa 40 prosenttia parin viikon käytön aikana! (Tämä siis ilmeisesti lupailee turvottavansa ripsien paksuutta, sillä uusia ripsiähän tälläkään tuotteella ei voi ripsirivistöön luoda.)
Cloudberry Lenght Serum Mascaran harja ja Cloudberry Volume Serum Mascaran harja.
Molemmissa mascaroissa on muovinen harja, jollaisista itse pidän. Tahdon ripsiini paljon runsautta, mutta tahdon niistä myös erotellut ja juuri sellaisia lopputuloksia tavoitellessa muoviharjat ovatkin usein mahtavia kyetessään kampaamaan ripset kauniisti erilleen.
Nämä haituvat moni jo varmasti muistaakin. Ei sillä, että niissä olisi paljoa muistelemista, hentoisia kun ovat. 
Ja tähän mascaroilla päästiin. Kuvassa vasemmalla on käytetty Volume Serum Mascaraa ja oikealla Lenght Serum Mascaraa. 
 Cloudberry Lenght Serum Mascaran ripsiini jättämä jälki oli selvästi hentoisempaa. Pidin siitä, kuinka mascara erotteli ripseni ja antoikin niille kyllä hieman lisäpituutta, mutta omaan makuuni löysäkoostumuksellisen mascaran lopputulos oli liian vaisu. Muutama harva ripsi siellä täällä ei vakuuttanut minua millään lailla joskis pidin siitä, kuinka siistin näköiseksi mascara ripsirivistöni jätti.
Cloudberry Volume Serum Mascara antoi nimensä mukaisesti enemmän volumea, mutta eipä sekään minun hennoissa karvaksissani oikein kyennyt minua vakuuttamaan. Senkin jättämä lopputulos jäi minun makuuni liian vaisuks ja jotenkin ripset jäivät vaan melko keskinkertaisen näköisiksi.
Jälleen kerran jouduin toteamaan, että nämäkin Lumenen mascarat ovat varmasti löysähkön koostumuksensa vuoksi parhaimmillaan valmiiksi runsaskarvaisemmissa ripsirivistöissä sekä niillä, jotka tavoittelevat kevyempää ja luonnollisempaa lopputulosta. Minä kun tahtoisin kerralla kunnolla ja paljon!
Vaikka mascarat lupailivat hyviä ja pysyvämpiä lopputuloksia pidemmällä käytöllä, en lähtenyt kokeilemaan väitteiden todenperäisyyttä. Ensinnäkin olisin huono verrokki, sillä pidän yhä yllä kasvateltuja ripsiäni vanhalla koostumuksella varustetun NeuLashin avulla ja toisekseen en tahtoisi viettää yli kuukautta näin hennoilla ripsillä. 
Mutta kiitos vaan jälleen Lumene. Minä ihan tosi odotan sitä mascaraanne, joka olisi ihanan täyteläinen ja voidemainen ja kykenisi tuomaan ripsiini kunnolla runsautta! Voisitteko lanseerata sen jo pian? Olen odottanut sitä jo niin monta vuotta!
Oletteko te kokeilleet Lumenen seerumimascaroita? Kuinka ne ovat teidän ripsillenne passanneet?

Kommentit (35)

 1. Anonyymi

  Pakko yhtyä edellisiin mielipiteisiin. Lumene ei hallitse ripsarin tekoa. Hankin rahapulassa 3+1 päiviltä Lumenen mascaran 6 eurolla ja olisihan se pitänyt arvata. Tosi löysää, ja sotkuista! En edes muistanut että ripsi väri voi levittyä yläluomelle päivän mittaan (jos ei ole pohjustettu). Nyt muistan kyllä. Palkkapäivää odotellessa, sitten mä suuntaan katseeni (ripset) kohti tuttua lancômen ripsari valikoimaa 🙂 Terv. Marjo

  • virve

   Lancomelta löytyy kyllä hyviä ripsivärejä! 🙂

 2. Anonyymi

  Ihan näin asiaan liittymättä, kun olet tehnyt paluun Helsinkiin, niin oletko sattumalta seuraillut tai etsinyt yhtään, missä Helsingissä saisi kulmat hoidettua langalla? Googlaus tuo esiin aiemman postauksesi aiheesta. Eihän se nyt voi olla niin, että Helsingin kokoisesta paikasta ei tuollaista löydy?!

  • virve

   Minullakin etsinnän alla ja olen jo pitkään suunnitellut (saamatta vielä aikaiseksi), että yrittäisin itse opetella YouTube-videoiden avulla hommaa edes omiin tarpeisiini. Tuota lankausta kun ikävöin Englannista kaikkein eniten. :/

  • Anonyymi

   Minäkin olen etsinyt, löytämättä. Vaikka luulisi kyllä että joku jossain tekee, kun se on ainakin Lähi-Idän ja Intian suunnalla se ehkä tavanomaisin tapa hoitaa homma, ja onhan täällä jo sen verran paljon maahanmuuttajia, että varmasti olisi kysyntää. Tee aiheesta uusi postaus niin se saa enemmän näkyvyyttä kuin kommentti aiheeseen liittymättömän postauksen alla? Ehkä joku lukija tietää ja osaa auttaa. 🙂

  • virve

   Minä otin nyt ihan asiakseni opetella tekemään homman itse itselleni ja sujuukin jo. Seuraavaksi ajattelin harjoitella hommaa muiden kulmiin. Palaan tähän aiheeseen kyllä blogissa vielä! 🙂

 3. pikku enkeli

  osaatko suositella mulle jotain hyvää mascaraa.sellasta halpismerkin esim.loreal tms..herkille silmille pitäis sopia.kiitos 🙂

  • virve

   Millaiset ripset sinulla on? Millaista lopputulosta tahtoisit mascaran tekevän? Ja mitä tarkoitat herkillä silmillä? Vuotavatko ne helposti, ärsyyntyvätkö jostakin tietystä aineosista vai miten herkkyys ilmenee? 🙂

 4. Anonyymi

  "Ripset ovat testiryhmällä saaneet lisärunsautta jopa 40 prosenttia parin viikon käytön aikana! (Tämäkö siis lupailee turvottavansa yhden ripsen jopa lähes kaksinkertaiseen paksuuteen?)"

  Taisit lintsata muutamalta matikantunnilta peruskoulussa…

  • virve

   Haha, no niinpäs taisin! Kiitos, että olit tarkkana, korjasin ajatusvirheen tekstiin! 🙂

 5. Anonyymi

  Se sinisessä tuubissa myytävä Blueberry mascara on ihan huippuluokan kamaa 🙂 lanseerattu muistini mukaan jo vuonna 2007, ja yhä ripsivärien parhaimmistoa.. Kovin suuria ylläreitä en osaa tosin odottaakaan, Blueberry ja Lancomen Definicils kelpaavat. Ja Yves Rocherin Lash Plumping, sitä ei sovi maskarakisoissa unohtaa!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *