Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Insta-Dri?

Olen moneen kertaan maininnut, etten vaan voisi elää ilman kynsilakan pikakuivattajaa. En voi käsittää, kenellä riittää aikaa, energiaa, kärsivällisyyttä ja hermoja kynsien lakkaamisen jälkeen odottaa kädettömänä niin kauan, kuin lakka kuivuakseen vaatii.

Kaikkihan me tiedämme, että kun kynnet on lakattu, tulee juuri silloin välitön tarve kaivaa kännykkä käsilaukusta, ripustaa pyykit, syödä sipsejä, järjestellä sukkalaatikko, kaivaa pullanpalasta pois rusinat, työntää käsi taskuun ja/tai sohvanrakoon tai tehdä ylipäätänsäkin ihan mitä tahansa, missä kynsille vedetyn, vasta kuivumisvaiheessa olevan kynsilakan elinkaari on lopuillaan jo ennen, kuin se ehti edes alkaakaan.

Suosikkiapulaiseni tässä haasteessa oli pitkään Mavalan MavaDry. Olen kokeillut monia muita vastaavia pikakuivattavia lakkoja, mutta saanut aina todeta useimpien niistä olevan jollain muotoa viallisia tai toimimattomia. Joko ne eivät ole saaneet lakkaa kuivumaan yhtään sen nopeammin kuin mitä kuivumiseen olisi ilman niitäkin mennyt aikaa tai sitten ne ovat puuroutuneet pulloonsa venyväksi liisteriksi jo pian pullon käyttöönoton jälkeen.

Viimeisin ja kaikkei totaalisin floppi oli Trindin pikakuivattaja, joka ei saanut mitään muuta kuivumaan kuin haluni enää ikinä lakata sen kanssa kynsiäni uudestaan.

Uusi pikakuivattaja olikin siis pakko hankkia ja sillä kertaa satuin tarttumaan Anttilassa Sally Hansenin Insta-Drihin (n. 10 €/ 13,3 ml). Ja aivan mahtavaa, että tartuin!

Tämä on ollut aivan loistava löytö! Lakka kuivuu tämän kanssa nopeasti, kynsilakan pinta jää ihanan kiiltäväksi, tämä parantaa lakkojen kestoa huomattavasti ja on kaikin puolin aivan mainio. Sivellinkin on juuri sopivan kokoinen ja annostelee lakkaa itseensä sopivasti.

Oma pulloni on ollut nyt auki pari kuukautta eikä ainakaan vielä ole havaittavissa minkään näköisiä merkkejä lakan paksuuntumisesta tai liisteröitymisestä. Toivottavasti tämä pysyy pitkään hyvänä!

Onko joku muu kokeillut tätä tai muita Sally Hansenin tuotteita? Mitä olette tykänneet?

PS. Pahoittelen vähäistä postausten määrää, mutta kamerani on ollut nyt kuukauden verran rikki suoritettuani pienen liukkaankelin ilmalennon ja siihen kuuluvan alastulon sen päälle… Katsotaan, jos saisin aikaiseksi hankkia pikapuoliin uuden kameran!

Kommentit (28)

 1. Emma

  Moi,
  samaa tuli sanomaan. Mäkin ostin MavaDryn sun vinkistäsi ja nyt tulin juuri Anttilasta Insta-Dri kassissa 🙂 Tossa on vielä pari isompaa MavaDryta korkkaamattomana, kun niitä aina pulpahtelee jostain, mutta taidan aloittaa piristävän salasuhteen Sallyn kanssa tässä välissä
  Tänks!

 2. Plump

  Oletko ikinä kokeillut Yves Rocherin pikakuivattajaa? Ideana on tiputtaa vain yksi tippa jokaiselle kynnelle. Monta kertaa kokeilleena täytyy myöntää, että toimii! 🙂 Suosittelen!

 3. Anonyymi

  Ite ostin just alennuksesta tuota Sally Hansenin Insta dri:tä ja nyt huokasen helpotuksesta ku ootte kehunu sitä täällä!

  Vinkkinä muuten, jos kynsilakka on liian paksua niin kannattaa kaataa varovasti muutama tippa kynsilakanpoistoainetta sinne purkkiin. Pyöritä purkkia muutaman kerran ja lisää tarvittaessa jos lakka on vieläki liisteriä. Aine haihtuu purkista samalla kun lakkaa levittelee, joten joudut lisäämään ainetta seuraavan kerran kun taas satut käyttämään kyseistä lakkaa. Ainakin mun xtra -halpisaine toimii hyvin lakan ohennuksessa. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *