Innovatiivinen silmänrajaustuote: Benefit Push-Up Liner

Olen nykyään rajaillut silmiäni melko vähän, mutta olen pikkuhiljaa silti palauttanut viimeaikoina rajaukset jälleen osaksi meikkiäni. Koska tykkään kokeilla erilaisia ja erityisesti hieman uniikimpia meikkituotteita, annoin vuoron täysin uudelle silmänrajaustuotteelle.

Benefit They're Real Push-Up Liner

Ostin jonkun aikaa sitten uteiliaisuuttani Benefitin tuotepakkauksen, joka sisälsi hehkutetun They’re Real! Push-Up Linerin. Olin utelias kokeilemaan tuotetta, sillä sen verran paljon erilaisia kommentteja olin siitä kuullut.

Benefit They're Real Push-Up Liner

Tämä tuote on nimittäin aivan omaa laatuaan. Se on kynämäiseen muotoon pakattu silmänrajaustuote, jonka päätä kiertämällä tulee siin tuotetta. Esiin tuleva tuote ei kuitenkaan ole ihan normaalia kynää, vaan se on koostumukseltaan kuin geelimäinen rajaustuote.

Benefit They're Real Push-Up Liner

Tuotteessa on pehmeä silikonikärki, jonka sisältä työntyy esiin kerralla pieni määrä rajaustuotetta. Esiinnaksauteltua tuotetta ei voi enää kiertää takaisin tussiin ja sen kanssa saakin olla tarkkana, ettei tuotetta vaan kierrä liikaa, sillä jos pehmeä kärki on esillä edes tuon verran, mitä se ylläolevassa kuvassa on, murentuu se jo.

Benefit They're Real Push-Up Liner

Muotoilunsa ansiosta pehmeä silikonikärki ja sen sisältä työntyvä geelirajaus mahdollistivat tarkan rajaamisen. Koska tuotteen koostumus on kuitenkin geelimäisen pehmeää, mössääntyy se helposti ripsieni tyveen ja jopa taivuttelee hentoisia ripsiäni hieman vääriin suuntiin.

Benefit They're Real Push-Up Liner

Kynällä on tarkkaa rajata ja lopputulos on tosiaan kuin geelirajauksella tarkasti tehty. Se on siis intensiivisempi kuin tavallinen rajauskynä, mutta hieman anteeksiantavaisempi kuin nestemäinen rajaustussi. Pidänkin aivan suunnattomasti tämän tuotteen silmäluomelle tuomasta jäljestä, mutta en kokenut tämän geelikoostumusta parhaaksi mahdolliseksi.

Benefit They're Real Push-Up Liner

Harjoitukset kuitenkin jatkuvat, sillä lopputulos näyttää onnistuessa sen verran hyvältä. Tuote kuivuu luomille geelimäisille tuotteille tyypillisen pitkäkestoiseksi, mistä varsinkaan näin talvisen kosteiden kelien aikaan ei ole ollenkaan haittaa.

En usko, että tästä minikokoisena hankkimastani tuotteesta tulee kuitenkaan uutta suosikkiani, mutta koska rakastan kokeilla erilaisia innovatiivisia tuotteita, oli tähän silti hauskaa tutustua.

Benefit-tuotteita toimittaa Suomeen Cult Beauty -verkkokauppa.*

Benefit They're Real Push-Up Liner

Onko joku muu kokeillut Benefitin They’re real! Push-Up Lineria?


Joko luit nämä postaukset?

dior-kulmakyna luomivaripuikot-by-terry parhaat-benefit-tuotteet

Kommentit (3)
  1. Mira / Blinger Shimmer -blogi
    27.12.2016, 19:44

    Olen testannut minikoon enkä siihen kyllä tykästynyt alkuunkaan, tosin jälkikäteen aloin pohtia oliko tuote kuivahtanut, koska käyttö ei onnistunut alkuunkaan..

  2. Olisi kiva kuulla enemmän omasta ihonhoitorutiinistasi! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *