Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Vinkki: edullisia K-Beauty-tuotteita herkkäihoisille

*Sis. mainoslinkkejä

Hihkun blogissani paljon ja usein korealaisen kosmetiikan ilosta. Moni yhtyy riemuun, mutta ihan kaikki eivät ole sitä voineet tehdä. Jos iho reagoi herkästi, on ymmärrettävästi kynnys kokeilla uusia kosmetiikkatuotteita keskivertoa korkeampi.

Innisfree The Minimum tuotteet Ostolakossa Virve Vee kokemuksia - 1 (5)

Soulin reissuni aikana tein läheistä tuttavuutta kuitenkin erään tuotemerkin kanssa, jonka valikoimasta sattui silmiini yksi aivan erityinen tuotelinja. Tuotemerkki oli Innisfree ja sen The Minimum -tuotteet nähtyäni tiesin heti, että niistä täytyy saada kertoa teille!

Innisfree on erittäin suosittu korealainen kosmetiikkamerkki, jonka tuotevalikoima koostuu edullisista ja keskihintaisista meikki- sekä ihonhoitotuotteista. Olen itse aivan erityisen hulluna merkin ihonhoitotuoteisiin ja löytänyt niiden joukosta viimeaikoina monta uutta suosikkia.

Innisfree The Minimum tuotteet Ostolakossa Virve Vee kokemuksia - 1 (2)

The Minimum -tuotteiden juttu on niiden nimen mukaisesti niiden minimalistinen sisältö. Tuotteiden ainesosalistat ovat suorastaan hämmentävän lyhyitä ja tuotteet on formuloitu nimenoman herkkää ihoa ajatellen. Lyhyet ja yksinkertaiset ainesosalistat auttavat minimoimaan ihoa ärsyttävien aineiden määrän ja esimerkiksi suihkutettavassa Innisfree The Minimun Toner* -kasvovedessä on vain viittä ainesosaa, mutta silti se kosteuttaa ihoa hyvin. Innisfree The Minimum Moist Cream* -kosteusvoide sisältää sekin alle kymmentä hellävaraista ainesosaa.

Linjan tuotteissa ei ole käytetty hajusteita ja 98% luonnollisia ainesosia hyödyntävässä seerumimaisessa Innisfree The Minimun Ampoule Essence* -hoitonesteessä on siinäkin vain seitsemää ainesosaa. Ilmatiiviin pumppupakkauksen ansiosta säilöntäaineitakin on voitu vältellä.

Innisfree The Minimum tuotteet Ostolakossa Virve Vee kokemuksia - 1 (1)

Tuotelinjaan näytti kuuluvan puhdistusvaahto, suihkutettava kasvovesi, hoitonesteseerumi, kaksi erilaista kosteusvoidetta sekä kasvojen aurinkosuojavoide. Myynnissä oli myös erillinen The Minimum Baby -tuotelinja, joka sisälsi muutamia tuotteita.

Innisfree The Minumun tuotteet Ostolakossa Virve Vee kokemuksia - 1

Jos korealainen kosmetiikka siis houkuttaa, mutta oma iho reagoi tavallisesti niin herkästi, ettei sille liiemmin uskalla kokeilla uusia tuotteita, niin näihin Innisfree The Minimum -tuotteisiin kannattaa tutustua. Testailin tuotteita kaupassa useaan otteeseen ja minusta ne vaikuttavat oikein loistavilta!

Innisfree The Minimum -tuotteita löytyy eBaysta täältä* ja niiden hinnat ovat hieman tuotteesta riippuen noin kymmenen euron paikkeilla.

Innisfree The Minimum tuotteet Ostolakossa Virve Vee kokemuksia - 1

Onko joku sattunut kokeilemaan Innisfree The Minimum -tuotteita?

Kommentit (22)

 1. NG

  Olen katsellut näitä kiinnostuksella, ja saatan tilata josain vaiheessa 🙂

  Mukava, että Koreassa huomioidaan entistä enemmän hajusteettomia tuotteita haluavat asiakkaat.
  Suomessa todella on myynnissä runsahko valikoima hajustamattomia tuotteita (LV, Erisan, ja L300, joka on yleispohjoismainen sarja), mutta ovat ne kovassa kysynnässä muissakin länsimaissa. Jenkeissä on myös suuret markkinat hajusteettomuudelle, ja Paula’s Choicen tyyppiset tehokkaasti formuloidut, mutta hajustamattomat sarjat ovat nousussa.
  Monen eurooppalaisen apteekkisarjan (kuten Avene, La Roche posay) ominaisuuksiin tuntuu kuuluvan lyhykäinen INCI .. Totta kai INCIn osalta lyhytkin koostumus voi olla tehokas, mutta usein tuntuu, että hajustamattoman tuotteen pitäisi muutenkin olla mahdollisimman .. noh, simppeli ja pelkistetty 🙂
  Hyvä asia, että todella herkästi reagoiville on minimalistisia vaihtoehtoja, mutta itse kaipaan enemmän ehkä juuri niitä Paula’s Choice-tyyppisiä monipuolisempaan tehoon tähtääviä hajustamattomia sarjoja.
  Kaikelle on tilauksensa 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *