Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Herkullinen öljyputsari: Innisfree Apple Seed Cleansing Oil

*Sis. mainoslinkin

Kenellekään ei varmasti ole jäänyt epäselväksi, että rakastan puhdistusöljyjä ja että ne ovat välttämätön osa ihonhoitorutiiniani. Yksi minulta vähän aikaa sitten loppunut ja käytössä aivan erinomaiseksi osoittautunut puhdistusöljy oli erään korealaisen suosikkimerkkini tuotteita ja aionkin tästä öljystä saamieni positiivisien tuotekokemuksien myötä kokeilla myös muitakin saman merkin puhdistusöljyjä.

 Innisfree Apple Seed Cleansing Oil

Tilasin Innisfree Apple Seed Cleansing Oil -puhdistusöljyn kokeiluun jo viime keväänä ja se osoittautui mitä loistavimmaksi löydöksi. Iholta hyvin vedellä huuhtoutuvassa puhdistusöljyssä oli pehmeän omenainen tuoksu, joka muistutti niiden kirpeiden omenaremmin tuoksua, joilla lapsena herkuttelin. Yhdessä melko täyteläisen, mutta iholta silti hyvin vedellä huuhtoutuvan koostumuksen kanssa öljyn käyttö tuntui suorastaan ylelliseltä.

 Innisfree Apple Seed Cleansing Oil

Nimensä mukaisesti puhdistusöljy sisältää mm. omenaöljyä ja omenauutetta, jotka yhdessä sen muiden ainesosien kanssa auttavat hoitamaan ihoa ja tekemään siitä puhtaan sekä pehmeän. Puhdistusöljyssä on keskitäyteläinen koostumus, joka sopii periaatteessa kaikille ihotyypeille, mutta jota itse ehkä kuitenkin mielummin suosittelisin sen täyteläisyyden vuoksi enemmän normaalista kuivalle ja kosteusköyhälle iholle.

 Innisfree Apple Seed Cleansing Oil

Puhdistusöljy sopii loistavasti paitsi kasvomeikin, myös silmämeikin puhdistukseen. Se tuntuu iholle hierottaessa ihanan ravitsevalta, mutta huuhtoutuu kasvoilta silti vaivatta pois vedellä.  Tuotteesta voi lukea lisää Innisfreen omalta kotisivulta täältä ja sen myyjiä löytyy eBaysta täältä*. Puhdistusöljyllä on tavallisesti hintaa ihan vähän yli 10 euroa.

Jälleen yksi loistava korealainen puhdistusöljylöytö, jota voin suositella!

 Innisfree Apple Seed Cleansing Oil

Onko joku kokeillut tätä tai muita Innisfreen puhdistusöljyjä?

Kommentit (27)

 1. eveliina

  Minulla tämä putsari oli myös käytössä enkä tykännyt ollenkaan. Tuoksu on todella ”muovinen” eikä tämä poista silmämeikkiä. Jäi käyttämättä.

  • Virve Vee

   Voi harmi, ettei ole toiminut. Mitä tuotteita sinulla on silmämeikissä käytössä, joita tämä ei ole poistanut? Hyödyttää varmasti monia tietää. 🙂

 2. K-beauty kiinnostaa

  Olen käyttänyt tätä puhdistusöljyä nyt jonkin aikaan, ja olen kyllä tykännyt! 🙂 Mietin vain, että tuote kuluu aika nopeasti. Paljon olet käyttänyt kerralla? Itselleni yksi pumppaus tuntuu liian vähältä, mutta kaksi on taas jo hieman liikaa.

  • Virve Vee

   Hhhmm… en ole ajatellut, mutta veikkaan, että käytin varmaan kaksi pumppausta. Yksi oli tosiaan melko vähän.

 3. Laura

  Hei Virve ja kiitos ihanasta blogista! Kateellisena seuraan Thaimaan kuulumisia, olen itsekin ollut siellä muutamaan otteeseen kuukauden koska on niin ihana paikka!

  Olen nyt tutustumassa Korealaiseen kosmetiikkaan kun sitä joka paikassa hehkutetaan. Kysyisinkin siis että pestäänkö puhdistusöljyllä myös silmämeikki? Eikö tarvitse enää erillistä silmämeikinpoistoainetta? Ja millä putsaat/putsaatko aamulla kasvosi? Mitä tuotetta aamulla kannattaa käyttää, kauhean montaa ainetta ei aamutorkku äiti-ihminen ehdi laittamaan Toivottavasti Eleven saa pian lisää tuotteita, koitin sieltä tilata mutta jäi lyhyeen kun ostoskoriin sain yhden tuotteen kun kaikki muut loppu!

  • Virve Vee

   Kiva kuulla, että korealainen kosmetiikka on alkanut kiinnostaa! 🙂

   Suosin itse puhdistusöljyjä, joilla voi puhdistaa myös silmämeikin. Kaikki puhdistusöljyt eivät kuitenkaan sovi kaikkien silmille, joten voi olla tuuripeliä löytää se oikea. Itse olen skipannut erillisen silmämeikinpoistoaineen. Tässä aiemmassa postauksessani on juttua myös aamupuhdistukseen liittyen, sieltä voisi saada hyviä vinkkejä: http://blogit.terve.fi/ostolakossa/tarvitseeko-iho-kaksoispuhdistaa/ Puhdistan ihon itse usein kaksoispuhdistuksella myös aamuisin.

   Itse suosittelisin aamulla käyttämään ainakin seerumia ja kosteusvoidetta sekä silmänympärysvoidetta, mutta alle voi lisätä myös hoitonesteen, jos kosteuttavaa vaikutusta haluaa tehostaa. Jos tulee oltua ulkona, kannattaa varmistaa, että päivävoiteessa tai meikkituotteissa on aurinkosuoja.

   Minäkin toivon kovasti, että maahantuojilla olisi lähettää paremmin täydennystä varastoomme. Korealaisen kosmetiikan suosio on yllättänyt monet ja joitakin tuotteita on ollut maahantuojilta loppu jopa useita kuukausia. :/

 4. Annae

  Täällä kanssa yksi joka odottaa etenkin aasiakosmetiikka-postauksia! Innisfree ja Skinfood tulleet ykköstoivelistalle blogisi tuote-esittelyiden kautta… Tulispa vaan suomalaisten (netti)kauppojen valikoimiinkin! Juuri mietin tilaisiko black sugar cleansing oilin seuraavaksi, oletko testannut tuota? Enkkusivuilta siitä toki löytyy arvioita.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *