Herkullinen öljyputsari: Innisfree Apple Seed Cleansing Oil

*Sis. mainoslinkin

Kenellekään ei varmasti ole jäänyt epäselväksi, että rakastan puhdistusöljyjä ja että ne ovat välttämätön osa ihonhoitorutiiniani. Yksi minulta vähän aikaa sitten loppunut ja käytössä aivan erinomaiseksi osoittautunut puhdistusöljy oli erään korealaisen suosikkimerkkini tuotteita ja aionkin tästä öljystä saamieni positiivisien tuotekokemuksien myötä kokeilla myös muitakin saman merkin puhdistusöljyjä.

 Innisfree Apple Seed Cleansing Oil

Tilasin Innisfree Apple Seed Cleansing Oil -puhdistusöljyn kokeiluun jo viime keväänä ja se osoittautui mitä loistavimmaksi löydöksi. Iholta hyvin vedellä huuhtoutuvassa puhdistusöljyssä oli pehmeän omenainen tuoksu, joka muistutti niiden kirpeiden omenaremmin tuoksua, joilla lapsena herkuttelin. Yhdessä melko täyteläisen, mutta iholta silti hyvin vedellä huuhtoutuvan koostumuksen kanssa öljyn käyttö tuntui suorastaan ylelliseltä.

 Innisfree Apple Seed Cleansing Oil

Nimensä mukaisesti puhdistusöljy sisältää mm. omenaöljyä ja omenauutetta, jotka yhdessä sen muiden ainesosien kanssa auttavat hoitamaan ihoa ja tekemään siitä puhtaan sekä pehmeän. Puhdistusöljyssä on keskitäyteläinen koostumus, joka sopii periaatteessa kaikille ihotyypeille, mutta jota itse ehkä kuitenkin mielummin suosittelisin sen täyteläisyyden vuoksi enemmän normaalista kuivalle ja kosteusköyhälle iholle.

 Innisfree Apple Seed Cleansing Oil

Puhdistusöljy sopii loistavasti paitsi kasvomeikin, myös silmämeikin puhdistukseen. Se tuntuu iholle hierottaessa ihanan ravitsevalta, mutta huuhtoutuu kasvoilta silti vaivatta pois vedellä.  Tuotteesta voi lukea lisää Innisfreen omalta kotisivulta täältä ja sen myyjiä löytyy eBaysta täältä*. Puhdistusöljyllä on tavallisesti hintaa ihan vähän yli 10 euroa.

Jälleen yksi loistava korealainen puhdistusöljylöytö, jota voin suositella!

 Innisfree Apple Seed Cleansing Oil

Onko joku kokeillut tätä tai muita Innisfreen puhdistusöljyjä?

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

Kommentit (27)
 1. Kyllästyttää tää jatkuvat ebay löydökset ja samaten aasiakosmetiikka..

  1. Todella harmi, jos ne eivät ole innostaneet samalla tavalla kuin muita. Aasialaiseen kosmetiikkaan liittyvät postaukset ovat blogissani todella suosittuja, joten koska kirjoitan blogia kuitenkin lukijoita ajatellen, on minun huomioitava tuo fakta. :/ (Ei tosin sillä, että se minua haittaisi, sillä olen siihen itse niin hurahtanut.)

   Minulle saa kyllä aina ilman muuta esittää postaustoiveita, toteutan niitä mahdollisuuksien mukaan mielelläni. 🙂

   1. Vaikka ne on suosittuja, ei varmaan silti suurinosa postauksista tarvi koskea juuri näitä aiheita.

    Itseä kiinnostaisi kosmetiikkauutuudet ja ihan markettikosmetiikka, sekä kampaamotuotteet.

    1. Suomessa on kuitenkin parisataa kosmetiikkablogia, joissa monissa pyörivät juuri ne pr-toimistoilta saadut uutuudet, joten minusta on vain mukavaa erottua porukasta hieman. On tietysti imartelevaa, että joku haluaa lukea niistä uutuuksista nimenomaan juuri minun blogistani, mutta suosittelen silti seuraamaan useampia sivustoja niin jostain löytyy aina varmasti jotain kiinnostavaa luettavaa. Uskon myös, että kun bloggaaja kirjoittaa tuotteista, joista on aidosti innoissaan, välittyy se lukijoille ja tekstitkin ovat kiinnostavampaa luettavaa. 🙂

   2. Minua taas blogissasi kiinnostaa eniten nämä Ebay löydöt ja aasialainen kosmetiikka. 🙂

    1. Joo, suuri osa lukijoista näyttää tosiaan tykkäävän niistä. 🙂

  2. Minusta on hyvä että Virve kirjoittaa A-kosmetiikasta. Kovin moni muu suomalainen bloggaaja ei kirjoita siitä näin paljon ja tässä kohdassa on selvästi ollut jonkinlainen vastaamattoman kysynnän kolo johon on kannattanut iskeä. Itse koen myös että länsimainen kosmetiikka on, no, hieman väljähtynyttä? En jaksa enää innostua siitä, sillä tuntuu että vanhalle tuotteelle annetaan vain uusi nimi ja purkki.. Meh. Länkkärikosmetiikalle annetaan kyllä sitten huomiota muissa lähteissä, vaikka Virve sattuisikaan asiasta kirjoittamaan. Olen itse kumminkin kiinnostuneempi kuulemaan juuri Aasian kosmetiikasta.

 2. Tämä on ilmeisesti monen suomalaisenkin suosikki, mutta olen lukenut arvioissa silmämeikinpoiston yhteydessä koetusta kirvelystä. Oma lempparini puhdistusöljyistä on innisfreen Real Olive, aivan lyömätön jo hinnan puolesta. Ei kirvele silmiä!

  1. Kiva, että mainitsit asiasta. Omia silmiäni ei ole kirvellyt, mutta hyvä kuulla, jos muilla on ollut ongelmaa. Tuo Innisfreen öljy on ollut omallakin himotuslistallani. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *