Inglotia täälläkin

Vietin vähän aikaa sitten vajaan viikon kesälomani vanhempieni nurkissa ja käväisin äitini kanssa (parikin kertaa) Jumbon Inglotissa. Ihan tyhjin käsin en sieltä tietenkään voinut poistua ja mukaani lähtikin pieni aarre:

Inglotin geelirajaus sävyssä 75, eli tumma violetti.

Geelirajauksien ideana on siis, että ne ovat jälkensä puolesta pehmeämpiä kuin nestemäiset rajaukset, mutta intensiivisempiä ja tarkempia kuin kynärajaukset. Tuotetta otetaan purkista siveltimeen (ei tule mukana) ja sitten vaan rajataan silmät halutulla tavalla.

Olen ennenkin kokeillut geelimäisiä rajauksia, mutta en ole innostunut niistä sen kummemmin. Omassa käytössäni minulla on ollut pari Estee Lauderin muutaman vuoden takaista lookkituotteina ollutta rajausta ja töissä olen käyttänyt asiakkaiden silmissä Make Up Storen geelirajausta sekä Lancomen vastaavaa sekä kokeillut ne ohimennen itsekin. En ole kuitenkaan oikein innostunut geelirajauksista aiemmmin, sillä jotenkin ne vain eivät ole tuntuneet erityisiltä ja olen saanut meikkikynilläni jo tarpeeksi samankaltaisen lopputuloksen. Make Up Storelta sitä paitsi löytyy geelirajaus vaan mustana eikä Lancomenkaan värivalikoima ole ollut lookkisävyineen huima enkä jotenkin vaan ole innostunut edes kokeilemaan erilaisia netistä tilattavien sarjojen geelirajauksia.

Tämä geelirajausten väheksyminen oli kuitenkin ennen kuin kokeilin Inglotin geelirajausta. Näköjään näissäkin voi olla selkeitä eroja, sillä tämä Inglotin versio on laadultaan aivan huippu!

Kuvissa tämä näyttää lähinnä mustalta, mutta tosiasiassa tämä on siis todella syvä violetti.

Ensinnäkin rajaus tarttui siveltimeen todella hyvin ja helposti, sillä tuote oli laadultaan ihanan pehmeää ja pigmenttiä oli runsaasti. Hyvällä siveltimellä piirtäessä jäljestä tuli siistiä, tarkkaa ja ennen kaikkea kestävää. Tämä nimittäin muuttuu kuivahdettuaan vedenkestäväksi ja tosiaankin kestää! Itseasiassa tällä voi tehdä silmiin jopa sisärajaukset ja niissäkin tämä vaan kestää, kestää ja kestää vedenkestävyytensä vuoksi.

Tämä on ihan mieletön tuote! Valikoimissa taitaa olla 20 sävyä, eli valinnanvaraa riittää eikä 12 euron hintakaan ole ollenkaan kohtuuton vaan lähinnä ihan naurettavan halpa (minusta ainakin).

Onko joku muu kokeillut Inglotin geelirajauksia tai innostunut muiden sarjojen vastaavista? Entä oletteko löytäneet Inglotista muita ihania tuotteita, joita voitte suositella?

Kommentit (30)
  1. Ei tainnut olla koulun juttu geelirajaus, mutta vähän vastaava. Kosteaa sivellintä pyöritellään tuotteessa ja sitten viivaa silmään. Siitä tykkäsin, mutta taisi kyllä ola "kivi"/"kakku" muodossa tavallinen eyeliner.

  2. Minkälainen sivellin noihin kuuluis olla? Entäs mistä muista paikoista noita löytyy? Kuulostaa mielenkiintoselta, ennen en ookkaa kuullu koko geelirajauksesta 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *