Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Inglotia täälläkin

Vietin vähän aikaa sitten vajaan viikon kesälomani vanhempieni nurkissa ja käväisin äitini kanssa (parikin kertaa) Jumbon Inglotissa. Ihan tyhjin käsin en sieltä tietenkään voinut poistua ja mukaani lähtikin pieni aarre:

Inglotin geelirajaus sävyssä 75, eli tumma violetti.

Geelirajauksien ideana on siis, että ne ovat jälkensä puolesta pehmeämpiä kuin nestemäiset rajaukset, mutta intensiivisempiä ja tarkempia kuin kynärajaukset. Tuotetta otetaan purkista siveltimeen (ei tule mukana) ja sitten vaan rajataan silmät halutulla tavalla.

Olen ennenkin kokeillut geelimäisiä rajauksia, mutta en ole innostunut niistä sen kummemmin. Omassa käytössäni minulla on ollut pari Estee Lauderin muutaman vuoden takaista lookkituotteina ollutta rajausta ja töissä olen käyttänyt asiakkaiden silmissä Make Up Storen geelirajausta sekä Lancomen vastaavaa sekä kokeillut ne ohimennen itsekin. En ole kuitenkaan oikein innostunut geelirajauksista aiemmmin, sillä jotenkin ne vain eivät ole tuntuneet erityisiltä ja olen saanut meikkikynilläni jo tarpeeksi samankaltaisen lopputuloksen. Make Up Storelta sitä paitsi löytyy geelirajaus vaan mustana eikä Lancomenkaan värivalikoima ole ollut lookkisävyineen huima enkä jotenkin vaan ole innostunut edes kokeilemaan erilaisia netistä tilattavien sarjojen geelirajauksia.

Tämä geelirajausten väheksyminen oli kuitenkin ennen kuin kokeilin Inglotin geelirajausta. Näköjään näissäkin voi olla selkeitä eroja, sillä tämä Inglotin versio on laadultaan aivan huippu!

Kuvissa tämä näyttää lähinnä mustalta, mutta tosiasiassa tämä on siis todella syvä violetti.

Ensinnäkin rajaus tarttui siveltimeen todella hyvin ja helposti, sillä tuote oli laadultaan ihanan pehmeää ja pigmenttiä oli runsaasti. Hyvällä siveltimellä piirtäessä jäljestä tuli siistiä, tarkkaa ja ennen kaikkea kestävää. Tämä nimittäin muuttuu kuivahdettuaan vedenkestäväksi ja tosiaankin kestää! Itseasiassa tällä voi tehdä silmiin jopa sisärajaukset ja niissäkin tämä vaan kestää, kestää ja kestää vedenkestävyytensä vuoksi.

Tämä on ihan mieletön tuote! Valikoimissa taitaa olla 20 sävyä, eli valinnanvaraa riittää eikä 12 euron hintakaan ole ollenkaan kohtuuton vaan lähinnä ihan naurettavan halpa (minusta ainakin).

Onko joku muu kokeillut Inglotin geelirajauksia tai innostunut muiden sarjojen vastaavista? Entä oletteko löytäneet Inglotista muita ihania tuotteita, joita voitte suositella?

Kommentit (30)

 1. Funkeeh

  Mulla on MSCHICin geelirajauspurkki, ja toimii mahtavasti! Meinaa vaan tarttua ihoon kovinkin hyvin, eli vedenkestävä on. Suosittelen 🙂

 2. Nimetön

  Lillinen: Juu, tämä on tosiaan siitä astetta jännempi juttu. 😉

  Anonyymi: Inglotin lisäksi ainakin Make Up Store myy geelirajausta (näistä ei-netin kautta tilattavista puhuttaessa). Lancomen geelirajauskin on ilmeisesti ihan valikoimiin jäänyt tuote nykyään. Ohut ja tarkka sivellin oman maun mukaan. 🙂

  Annie: Tulisipa koko HIP-linja meillekin. :/

  Mistai: Siellä tosiaan riittää hyvin valkoimaa. 🙂

  Cattinen: Katsotaan, jos tulee jossain postauksessa vilahtamaan kuvaa. Sivellin on ihan makuasia, ohut ja tarkka mielellään.
  Konadin kuviot tarttuvat leimasimeen ja irtoavatkin siitä parhaiten, kun leimasimen pintaa on hieman karhentanut viilalla. Mutta nopeahan siinä saa toki olla myös.
  Micabellan tuotteista ei ole kokemusta ja postaustoiveet pidän mielessä. 🙂

 3. Nimetön

  musse: Tuota highlighteria ihastelin itsekin. 🙂

  Lucy S.: Tuosta olenkin kuullut kehuja. 🙂

  Petriina: Hinnatkin ovat tosiaan kohdallaan. 🙂

  Martta: Ei paha hinta ollenkaan. 🙂

  Mickey: 🙂

  Siny: Helpompi tosiaan kuin nestemäinen. 🙂

  Anna: 🙂

  Basu: Meikkipohja kuulostikin hyvältä, täytynee kurkata. 🙂

  BeeDee: 🙂

  Anonyymi: Pitkään? 🙂

  JLCHARLOTT4: 🙂

  Ulpu: Kaikkea kokeilunarvoista kyllä löytyisi. 🙂

  Eija: 🙂

  Laura: Varjostusvärejä on muutenkin todella harvassa, mutta NYX:in Taupe sopii lähes kaikille. Korostustuotteita löytyykin niin monelta sarjalta, etten osaa nimetä mitään ylivoimaista. 🙂

  nanna: Juu, onhan se siellä Stockan vieressä. 🙂

 4. Nimetön

  Anonyymi: Toivottavasti pian, kunhan pääsen kotiin niiden kanssa kuvailemaan. 🙂

  Peppi: Yksi loistava sivellin ainakin on Make Up Storen huultenrajaukseen tarkoitettu pienen pieni rajaussivellin, jolla saa oikein hyvää jälkeä silmissäkin. 🙂

  Katjuska: Cliniquen uudistuneesta Even Better -seerumista olen kuullut paljon hyvää. Muista käyttää vähintään SPF 30! 🙂

  Puutarhan viemää: Kiva kuulla kokemuksia. 🙂

  Peppi: Hyvä suojakertoimellinen voide on tosiaan avainsana ehkäisyssä. 🙂

  Funkeeh: Kiva kuulla! 🙂

 5. Anonyymi

  http://www.shiseido-europe.com/fi/fi/#/makeup/shiseido-the-makeup/eyes/accentuating-cream-eyeliner

  Paras minusta ja hyvä sivellin mukana & purkin kesto ikuisuus. Tosin tuo Inglot alkoi kiinnostaa, kun sitä en ole kokeillut..

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *