Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

I’m having a BLAST!

Sitä ihan tosi yrittää. Yrittää olla oikein vahva ja taistella kiusauksia vastaan ja ostaa vaan ne tarpeelliset tuotteet (pienin hairahduksin…) ja innostuu itsekin ihan hulluna siitä, kuinka hyvin on saanut tuotteita kuun aikana kulumaan loppuun.
Joskus kuitenkin tuntuu, että tämä on yhtä taistelua tuulimyllyjä vastaan.

Ensinnäkin sain nimittäin kokeiltavaksi L’orealin uuden Youth Code -voiteen.

No joo, ei yksi voide nyt maailmaa kaada tietenkään, eli ei tässä vielä mitään…

…mutta kun ei tämä vielä siihen loppunut. Lisäksi sain ihanan Clarinsin pussukan, joka sisälsi kaikkea pientä ja isompaakin kivaa ja hyödyllistä, mitä en välttämättä olisi tarvinnut, mutta joista en kykene luopumaankaan ne saatuani.

Tarkemmin eriteltynä pussukka sisälsi nämä tuotteet:
-Moisture Rich Body Lotion 100 ml
-HydraQuench Cream Normal to Dry Skin 15 ml
-Gentle Exfoliating Refiner 15 ml
-Colour Quartet 40 Forrest
-Eyeliner 01 Black
-Gloss Appeal 06 Orchid (täysikokoinen 5,5 ml)
-Colour Quench Lip Balm 03 Rose pink (minikokoinen 7 ml)

(Hauskinta oli tosiaan, että tuo Gloss Appeal on täysikokoisena 5,5 ml, mutta Colour Quench Lip Balmin minikoko on 7 ml.)

Armoa, mistä näitä tuotteita aina vaan putoilee, vaikka itse yrittääkin olla kilttinä?! Tämäkin luomiväripaletti on periaatteessa tarpeeton, mutta noiden vihreän sävyjen takia se on varmasti pakko pitää itsellään eikä lahjoittaa eteenpäin.

En kyllä tosiaankaan valita, sillä se kosmetiikkaa rakastava minäni kiljuu ja vinkuu ekstaasin partaalla näitä räplätessään, mutta samaan aikaan se projektiinsa sitoutunut minäni puolestaan pihisee kiukusta.

Loppuun vielä lienee hyvä hetki kuitenkin tunnustaa kaksi omaa ostosta.

Olen ylistänyt moneen otteeseen Diorin ihanaa Nuden peiteainetta, jonka ostin viimekuussa sävyssä 002. Mietin pitkään sävyjen 001 ja 002 välillä, sillä 002 oli hieman sillä rajalla, onko se liian tumma silmänympäryksilleni, mutta 001 puolestaan oli liian vaalea ja teki vain vaaleat rinkulat silmieni ympärille, jotka korostuivat aina kun ihoni vähänkin punoitti.

Olin aluksi kuitenkin varsin tyytyväinen hankkimaani sävyyn 002, mutta viimeaikoina se on ehkä sittenkin alkanut tuntua hieman liian tummalta, minkä vuoksi päädyin nyt sitten kuitenkin ostamaan vielä rinnalle sävyn 001 (kun halvalla sain…), sillä yhdessä käytettynä nämä ovat täydellinen kombo. Lisää ylistystä tuotteesta voit lukea tästä postauksesta.

Toinen ostokseni oli ihan totaalinen lipsahdus. Siis aivan ylimäärinen, mutta niin mielettömän himoittava ja vastustamaton hankinta.

Blogiani enemmänkin seuranneet tietävät minun ja Max Factorin False Lash Effect mascaran intohimoisesta rakkaussuhteesta. Mascara on ripsilleni SE mascara enkä vain ole kyennyt löytämään täydellisempää. FLE:n rinnalle on tullut uusi versio Lash Extension Effect, joka pidentää ripsiä, mutta omat ripseni kaipaavat enemmän FLE:n antamaa tuuheutta. Mutta eikö kaikkea voisi saada kerralla?

Näin minä ainakin toivon, sillä Max Factorin ”sisko” Cover Girl (jonka kanssa Max Factorilla on suureksi osaksi identtisiä tuotteita vain eri nimillä) lanseerasi vähän aikaa sitten uuden mascaran. Mascara on nimeltään Lash Blast Fusion ja siinä pitäisi yhdistyä sekä Lash Blast Volume Blastin (meillä Max Factorin False Lash Effectinä tunnetun) että Lash Blast Lenghtin (meillä Max Factorin Lash Extension Effectinä tunnetun) ominaisuudet. Tämän siis pitäisi pidentää LEE:n tavoin ja tuuheuttaa FLE:n tavoin! Kuulostaa ihan mielettömältä!
(Omani kalastin eBaysta hyvin sopuhintaan.)

Raporttia tulossa myöhemmin! (Älkää muuten erehtykö luulemaan Max Factorin kesäksi myyntiin tullutta uuden näköistä violetissa pakkauksessa olevaa mascaraa tämän Lash Blast Fusionin Max Factor -versioksi, sillä kyseessä on vain False Lash Effect mascaran Limited edition -versio. Itse mascara on siis samaa tavaraa kuin perus FLE, mutta pakkaus on vain erivärinen.)

Kun nyt kerran Clarinsin tuotteita vilauttelin reilumminkin niin kysyisin tähän lopuksi teidän kokemuksianne Clarinsin tuotteista. Onko löytynyt loistavia tuotteita vai onko vastaan tullut heikompia vetoja?

Kommentit (32)

 1. Nimetön

  mekku: Clarinsilla on kyllä hyviä tuotteita, mutta ovat jotenkin sellaisia massaanhukkuvia ulkonäkönsä puolesta, että jäävät huomiotta. :/

  Anonyymi: Käsittääkseni rullautujinen johtuu voiteen kalvonmuodostajista (http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=CELEX:32006D0257:FI:NOT täältä voit etsiä, millaisilla nimillä kalvonmuodostajia esiintyy, ovat melko helposti tunnistettavissa.).
  Tuuripeliä, mitkä tuotteet toimivat yhteen ja mitkä eivät.
  Mielenkiinnosta tahtoisinkin itse tietää, mikä meikkivoide sinulla on käytössä? Osaa varoa myymästä moisia yhdistelmiä. 🙂

 2. Anonyymi

  No niin, nyt on tutkimusta tehty (kiitos tuhannesti linkistä!) ja selvisi, että tuossa Triple Activessa on polyacrylamide-nimistä kalvonmuodostajaa. Ryntäsin sitten tänään kauppaan kattomaan mitä kalvonmuodostajaa on siinä Lumenen tasapainottavassa, niin siinä ei ollut tuota samaa… Tosin sitä Lumenea kokeilin pari vuotta sitten ja nyt oli ainakin purkki uudistunut, joten tiedä sitten onko koostumuskin. En löytänyt netistä tuon Lumenen inciä, että olisi voinut katsoa mikä kalvonmuodostaja siinä on. Mutta tuo Lorealin lähtee kyllä rullautumaan ihan jo sormen hipaisustakin, joten ehkä tuo aine ei sitten vain sovi minun iholle. Mutta nytpä osaan varoa sitten ainakin tuota polyacrylamidea 🙂 ! Kiitos paljon avusta!!
  Meikkivoiteena minulla on Lorealin True Match -meikkivoide (se nestemäinen). Siinä oli sellaista kalvonmuodostajaa kun methyl methacrylate crosspolymer. Jestas mikä nimi 😀 …

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *