Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Iloa ja energiaa jälkijunassa

Joulut on juhlittu. Uudet vuodet on biletty. Tipaton tammikuu on alkanut ja päivät ovat yhä masentavan pimeitä. Jostain pitäisi kuitenkin saada iloa ja energiaa. Mutta mistä?

”No kynsilakoista tietysti!” sanoo pinnallinen bloggaajaystävänne ja esittelee teille Lumenen viime vuoden puolella jo myyntiin tulleen juhlakokoelman kynsilakkakokoelman.

Osa kokoelman sävyistä on kuin juhlakauteen nakutettuja ja osa taas sopii loistavasti tammikuiseen synkistelyyn.

Hopeanharmaa, ehkä hitusen sinertävään taittava sävy 30 Juhlatuulella on yksi suosikkisävyistäni keskellä talvea.

Sävy 31 Öisin on puolestaan hieman edellistä pehmeämpi tummanharmaan sävy.

Pehmeän vaaleanpunainen sävy 32 Tähtien tuiketta on kaunis nudempi sävy, jonka shimmerisyys tuo lopputulokseen kuitenkin hieman juhlatunnelmaa, mutta vain sen verran, että sävy sopii yhä arkeenkin. Lumene kuvailee sävyä ”shampanja-roosaksi”, mikä jo kuvauksenakin tuo tähän juhlan tuntua.

Sävy 33 Lumoojatar on punainen, joulunaikaan ajateltu sävy, mutta koska sävy ei ole ihan puhtaanpunainen vaan se on taitettu hieman syvemmänsävyiseksi, sopii se mitä parhaimmin pimeneviin talvi-iltoihin.

34 Hehkuvin juhlija on hieman hiekkaisen kultainen sävy, mutta lakassa on kuitenkin ihanasti talvista syvyyttä.

Ylellinen syvänkultainen sävy 35 Täydellinen hetki on ihana hieman keltaisempi kultainen lakka, jonka varpaankynsiin laittaminen tuo varpaita katsellessa käyttäjälleen ihanan yleellisen kleopatramaisen tunnelman.

Koska minusta tuntuu, etten ole viimeaikoina ehtinyt tehdä mitään muuta kuin töitä, blogia tai siivota, en ole pahemmin saanut käyttää aikaa kynsien lakkaamiseen. Tämän vuoksi viimeaikojen suosikkisävykseni on valikoitunut kokoelman ”helpoin” lakka, eli Tähtien tuiketta.

Lakka pysyi kynsissäni hyvin erilaisista aktiviteeteista huolimatta, minkä vuoksi jätinkin sen töihin laivalle hyttiini yhdeksi jokatilanteen pelastajalakoistani. Nämä pelastajalakat ovat niitä, jotka pysyvät kynsissä hyvin ja ovat sen verran kevyitä sävyjä, ettei niiden pieneen kulumiseen kiinnitä huomiota. Tällaiset lakat saattavat palvella kynsissäni koko kymmenen päivän työpassini ajan ilman, että minun tarvitsee kantaa huolta kynsistäni.

Lumenen kynsilakoilla on muuten nykyään hintaa 5,90 euroa (5ml), mikä on minusta varsin passeli hinta näistä lakoista.

Oletteko te kotiuttaneet jonkun tämän marraskuussa ilmestyneen kokoelman sävyistä itsellenne?

Kommentit (5)

 1. GoneWithTheNails/Mirka

  Kyllä vain olen kokeillut! Sain joululahjaksi noista 30 juhlatuulella, 32 tähtien tuiketta ja 33 lumoojatar. Juhlatuulella pääsi heti uudenvuoden kynsiini.

 2. Anonyymi

  jotenkin tosi mitäänsanomattomia sävyjä:(( onksos sulla china glazen lakkoja kuinka monta?

 3. Anonyymi

  Tähtien tuiketta on lempparini, vaikka muita en ole kokeillutkaan! (vielä) helppo väri kynsienkasvatusoperaationa, kun vihdoin 3kk tauon jälkeen saan kasvattaa kynteni kauniimmiksi ilman jatkuvaa katkeilua. Hohtaa myös kauniisti valoa vasten nii saa pientä luksusta nudensävyyn 😉

 4. srd1981

  Oi ihana toi sävy 35, onko sulla lakkauskuvaa siitä?

 5. Eiko

  Hienoa, olen viimeinkin löytänyt vastaavan suosikkilakalleni jonka valmistus on jo valitettavasti lopetettu. (Ja kyseinen Nivea-lakka pilalle kuivannut). Nude tähtien tuiketta näyttää juuri siltä jota olen etsinyt. Jos tämä osoittautuu omassa testauksessa vielä siksi kun toivon sen olevan käyn ostamassa toisen pullon vielä varastoon 😀

  Onko esittelemäsi sävyt jäämässä vakiovalikoimaan vai ovatko kausi tuotteina rajoitetun ajan?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *