Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

I’ll feel blue if I don’t Get Your Number

Lainasin vähän aikaa sitten äidiltäni yhtä ihanaa uudehkoa OPI:n kynsilakkaa.
Get Your Number on kauniin sininen lakka, jonka pigmentissä näkyvät eri kokoiset shimmerit, glitterit ja muut rosoisuudet.
Lakka olikin peräisin OPI:n Mariah Careyn Liquid Sand -kokoelmasta, joka nimi tulee nimenomaan siitä, että lakkojen pinta jäljittelee karhean koostumuksensa avulla hiekan pintaa.
Ihanan sininen lakka ei kuitenkaan päätynyt kynsiini ihan sattumalta, vaan se oli saanut inspiraationsa eräästä uudehkosta hankinnastani.
Töistä sattumalta löytynyt taydellisen kirkas halpislaukku kolahti minuun sillä samalla (sinisellä) sekunnilla, jolla sen näin. 
Laukku oli pakko hankkia, sen verran upealta se näytti.
 
Väri on niin kirkas ja kaunis, ettei se voi olla saamatta minua hyvälle tuulelle.
Ja kuinka upeasti Get Your Number siihen sopiikaan!
Lakkaukseni eivät ole kuvissa enää parhaassa mahdollisessa kunnossa oltuaan kynsilläni ennen niiden kuvaamista jo pari päivää ilman suojaavaa päällyslakkaa, mutta sävyjen mätsääminen näyttää silti upealta.
Vaikka Get Your Number tuntuu pinnalta hiekkaisen karhealta, ei se ole niin karheanhippuinen, ettäkö se saisi kynnet tarttumaan joka paikkaan hiuksista neulepuseroihin. Pinnasta tuleekin tasaisen karhea.
Kynsissäni on lakkaa kaksi kerrosta ilman päällyslakkaa, mutta jo yksi kerros toi melko hyvän peittävyyden.
Lakkaa poistaessani kuitenkin muistin jälleen, miksi glitterishimmerihässäkkälakat eivät ole minun juttuni niiden upeasta ulkomuodosta huolimatta. Voi jestas sitä poistamisen haastavuutta nimittäin! 
Eli kiitos äiti, että tarjosit lakkaa minulle. Se on kyllä upea, mutta hermoni eivät kestä sen poistamista. Saat siis pitää sen itselläsi siitäkin huolimatta, että käsilaukkuni ja se olivat match made in heaven.
Mitäs tykkäätte lakasta ja uudesta sinisestä lempilapsestani?

Kommentit (14)

 1. Rauhaisa

  Vinkki kynsilakan poistoon:
  Kostuta vanulappupala kynsilakanpoistoaineessa, aseta kynnelle ja kiedo pala foliota päälle. Anna muhia n. 5min, poista koko paketti vetämällä kynnen pintaa pitkin ja valmista! Joskus pitää vielä vähän siistiä, mutta helpottaa kummasti, kun antaa aineen vaikuttaa hetken 🙂 Itse leikkaan aina yhden lapun viiteen osaan ja "erotan" puolet vielä toisistaan, jolloin yksi lappu riittää molemmille käsille. Sopisi siis myös sinun vanulappusäästelijääseen elämääsi 😉
  Kannattaa kokeilla!!!

 2. Anonyymi

  Leikkaa vanusta paloja, kasta kynsilakanpoistoaineella, laita kynnen päälle ja kääri sormenpää folioon. Venaa pari minsaa ni lähtee helposti veks. Ei mee vanua niin paljon ja hermot säästyy. 🙂

 3. Sanna

  Kävin sitten ostamassa kyseisen lakan….olihan se aika hintava, mutta mitä nyt ostan kerran kahdessa vuodessa kynsilakan 😉 Täytyy todeta, että ensimmäinen lakka, joka kestää mun kynsissä yli vuorokauden mun käsien pesulla 🙂

 4. Anonyymi

  oletko kuullut peel off-aluslakoista, jotka on tehty juurikin glitterkynsilakkoja varten. ideana on siis se, että kun lähtee poistamaan lakkoja pyritään lakkakerros poistamaan yhtenä laattana ihan vain kynttä esim. appelsiinitikulla tökkien. näitä valmistaa mm essence, mutta samaa asiaa ajaa kuulema myös seos missä on puolet vettä ja puolet liimaa

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *