Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

I’ll feel blue if I don’t Get Your Number

Lainasin vähän aikaa sitten äidiltäni yhtä ihanaa uudehkoa OPI:n kynsilakkaa.
Get Your Number on kauniin sininen lakka, jonka pigmentissä näkyvät eri kokoiset shimmerit, glitterit ja muut rosoisuudet.
Lakka olikin peräisin OPI:n Mariah Careyn Liquid Sand -kokoelmasta, joka nimi tulee nimenomaan siitä, että lakkojen pinta jäljittelee karhean koostumuksensa avulla hiekan pintaa.
Ihanan sininen lakka ei kuitenkaan päätynyt kynsiini ihan sattumalta, vaan se oli saanut inspiraationsa eräästä uudehkosta hankinnastani.
Töistä sattumalta löytynyt taydellisen kirkas halpislaukku kolahti minuun sillä samalla (sinisellä) sekunnilla, jolla sen näin. 
Laukku oli pakko hankkia, sen verran upealta se näytti.
 
Väri on niin kirkas ja kaunis, ettei se voi olla saamatta minua hyvälle tuulelle.
Ja kuinka upeasti Get Your Number siihen sopiikaan!
Lakkaukseni eivät ole kuvissa enää parhaassa mahdollisessa kunnossa oltuaan kynsilläni ennen niiden kuvaamista jo pari päivää ilman suojaavaa päällyslakkaa, mutta sävyjen mätsääminen näyttää silti upealta.
Vaikka Get Your Number tuntuu pinnalta hiekkaisen karhealta, ei se ole niin karheanhippuinen, ettäkö se saisi kynnet tarttumaan joka paikkaan hiuksista neulepuseroihin. Pinnasta tuleekin tasaisen karhea.
Kynsissäni on lakkaa kaksi kerrosta ilman päällyslakkaa, mutta jo yksi kerros toi melko hyvän peittävyyden.
Lakkaa poistaessani kuitenkin muistin jälleen, miksi glitterishimmerihässäkkälakat eivät ole minun juttuni niiden upeasta ulkomuodosta huolimatta. Voi jestas sitä poistamisen haastavuutta nimittäin! 
Eli kiitos äiti, että tarjosit lakkaa minulle. Se on kyllä upea, mutta hermoni eivät kestä sen poistamista. Saat siis pitää sen itselläsi siitäkin huolimatta, että käsilaukkuni ja se olivat match made in heaven.
Mitäs tykkäätte lakasta ja uudesta sinisestä lempilapsestani?

Kommentit (14)

 1. Sanna

  Ihana kynsilakka, vaikken enää pahemmin ole sinisen ystävä…melkein taidan huomenna ostaa kaupunkiin poiketessani 🙂

  1. Anonyymi

   ootko kokeillu dip-in -kynsilakanpoistareita? jos et, mene ja hanki se:D
   ainoo millä lähtee mun jöötiglitterit aina…

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *