Ilahduttava nuoruusiän dementia

Joskus kosmetiikkabloggaajalla pitää kiirettä. Tuotteita tulee ja tuotteita menee ja hyvä kun hommassa pysyy itsekään kärryillä. Ja sen vuoksi aina jotakin meinaa unohtua.

Toisaalta tämä alkava nuoruusiän dementia on ihan mukava juttu, sillä itseään voi ilahduttaa ja yllättää samoilla jutuilla aina uudestaan ja uudestaan ja ne ovat joka kerta yhtä hauskoja!

Tällä kertaa minä ilahduin paketista, jonka sain jo kaksi kuukautta sitten, mutta joka oli päässyt kiireessä unohtumaan.

Suomessakin nykyään onneksi myynnissä oleva Aussie juhlii Australian 110-vuotisjuhlavuotta limited edition -tuotteilla, joiden sisältö on vanhaa tuttua, mutta pakkausten ulkokuosi on päivitetty juhlakuntoon.

Tämä tukkalähetys oli kertakaikkisen ihana, sillä tätä oli tosiaankin mietitty. Paitsi että paketti sisälsi juhlatuotteita, sisälsi se myös ihanat hopeiset juhlaballeriinat (joiden koko oli kerrankin tällaiselle lättäjälalle täysin nappi!) sekä biletunnelmaa nostattavia konfetteja. Ja kengille tietysti oman kenkäpussin. (Kengät itseasiassa otin samantien käyttööni kun ne kaksi kuukautta sitten minulle saapuivat.)

Onneksi olen tehnyt Aussien tuotteista mukavia löytöjä jo ennen tämänkin paketin saamista, sillä rehellisesti sanottuna en tietenkään voi millään väittää vastaan, etteikö moinen paketti olisi antanut minulle TODELLA positiivista mielikuvaa sarjasta…

Itseasiassa kaikki paketin tuotteet olivatkin minulle jo entuudestaan tuttuja ja kommenttejani niistä voit lukea aiemmista Aussie-postauksistani. Ainoa minulle uusi tuttavuus paketissa oli Luscious Long -linjan shampoo, johon tutustun innolla. Muutenkin koko Luscious Long -linja on minusta sarjan kiinnostavin linja ja aion varmasti tehdä sen kanssa parempaa tuttavuutta tulevaisuudessa.

Mitenkäs te ja Aussie? Oletteko löytäneet sarjalta hyviä tuotteita?

Mitä mieltä muuten ylipäätänsäkään olette vanhojen tuttujen tuotteiden somistamisesta limited edition -pakkauksilla?

Kommentit (11)
  1. Aussien persikkaiset Colour Matet ovat ihan lemppareita.:)

  2. Oi! Mä oon aina halunnu kokeilla noita Aussie tuotteita. En oo vaa koskaa saanu aikaseks ostaa niitä, mutta kaikki tutut jotka on tuotteita käyttäny on ollu erittäin tyytyväisiä niihin! :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *