Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Iho ryyppää

Minä en pahemmin ryyppää, mutta ihoni ryyppää minunkin edestäni. Tämän vuoksi My Beauty Diaryn kangasnaamioita on tullut taas testailtua muutama. Nämä ovat tosiaan olleet suuressa suosiossani nyt, kun ihoni janoaa kosteutta epätoivoisesti.
Kokeiluun on ensinnäkin päässyt Provence Lavender Mask:

Naamion luvataan rauhoittavan, kirkastavan, viilentävän ja kosteuttavan ihoa ja se tuntuikin ehdottomasti erityisesti rauhoittavan ja viilentävän ihoani kivasti.

Itseasiassa juuri ennen kokeilua naamani punotti nykyään jo varsin tuttuun tapaansa paloauton lailla ja ihoa kuumotti ja kiristi ikävästi. Tämä vei kuitenkinkin pahimman kiristyksen pois, sai punaisuuden lähes täysin katoamaan ja viilensi kivasti. Iho näytti naamion käytön jälkeen mukavan heleältä ja tuntui kivan kosteutetulta.

INCI: Purified Water, 1,3-Butylene Glycol, Glycerine, Propylene Glycol, Aloe, Licorice, Hyaluronic Acid, Seaweed Extract, Vegetal Collagen, Lecithin, Yeast Complex, Peppermint, Nanoparticles Constituted with copolymers, Bio-Active Silicones, Arnica, Triethanolamine, Methyl Paraben, Propyl Paraben, Squalene, Lavender Essential Oil, Citric Acid, Dimethicone, Tween-20, Xanthan Gum, Carbomer, Sodium Hydroxide, Dipostassium Glycyrrhizinate, Lotus Extract, St John’s Wort, Marigold Extract, Sweet Almond Protein, Butcher Broom Extract.

Loistava tapaus tämäkin siis jälleen!

Toinen kokeilemani My Beauty Diaryn naamio oli sarjan Red Wine Mask:

Naamio tuoksui hyvin hyvin miedosti hieman viinille ja samalla hieman marjaisalle. Ei kuitenkaan ehdottomasti mitenkään äklösti tai vahvasti, sillä itse en ainakaan ole viinin ystävä ja pidin kyllä tuoksusta.

Naamiossa on antioksidantteja ja sen luvataan kosteuttavan, kirkastavan sekä napakoittavan ihoa. Tämäkään naamio ei pettänyt minua, sillä runsaan 20 minuutin vaikutusajan jälkeen ihoni oli pehmeä, kosteutettu, heleä sekä mukavan rauhoitettu.

INCI: Purified water, Propylene Glycol, 1,3-Butylene Glycol, Glycerine, Aloe , Arnica, Vitis Vinifera, Green Tea, Grapefruit, Hyaluronic Acid, Mucopolysaccharides, Yeast Complex, Albumin, Chamomile, Licorice, Nanospheres, Squalane, Watercress, Vitamin E Acetate, Bio-Active Silicones, Carbomer, Triethanolamine, Sodium Hydroxide, Xanthan Gum, Citric Acid , Butyl Paraben, Ethyl Paraben, Propyl Paraben, Methyl Paraben, Dimethicone, Tween 20, Lactamide, Fragrance.

Nämä My Beauty Diaryn naamiot ovat kyllä olleet poikkeuksetta aivan loistavia ja ovat saaneet minut ehdottomasti innostumaan aasialaisiin ihonhoitosarjoihin tutustumisesta. Näiden loputtua aion ehdottomasti kokeilla FaceQ:n vastaavia naamioita.

Onko teillä muuten suositella jotain muita erityisiä Aasian markkinoilla suosittuja tuotteita, joita minun kannattaisi ehdottomasti kokeilla?

(En muuten näköjään ole ainoa kangasnaamioista innostunut, sillä kesken kanavasurffailun bongasin MTV3:n Scifi-kanavalta jonkun muunkin niistä innostuneen? Mitäköhän merkkiä tämä herra mahtaa käyttää?)

PS. Minua alkoi eilen vielä epäilyttää uudelleen eBaysta ostamieni Benefitin poskipunien aitous. Mietin asiaa kyllä jo ostaessa, mutta kun olen tällainen hätähousu en ottanut selvää, kuinka yleistä juuri näiden tuotteiden feikki-versioiden myynti eBayssa onkaan… Laitoin myyjän sitten koville sillä hän totesi minulle, ettei voi taata tuotteiden aitoutta. Halusin purkaa kaupat, mutta myyjä oli jo ehtinyt lähettää tuotteet. Ilmeisesti hän kyllä ihan tasan tarkkaan tiesi, etteivät tuotteet olleet aitoja, sillä hän oli hyvin asiallinen ja palautti rahat silti sekä ilmoitti, että voin maksaa vasta vastaanotettuani tuotteet, mikäli ne ovat aitoja.

Suomeksi sanottuna hän siis ihan tasan tarkkaan tiesi, etteivät tuotteet voineet olla aitoja ja halusi vain esittää hyvää ja jalomielistä myyjää, jotten antaisi negatiivista palautetta vaan uskoisin, ettei hänkään tiennyt varmuudella niiden olevan feikkejä ja kuvittelisin hänet reiluksi tyypiksi. Tai itseasiassa nythän en voisi edes antaa myyjälle palautetta, sillä kauppa purettiin.

Nyt minulle on sitten matkalla kaksi feikkiä Benefitin poskipunaa, mutta kuukausirahaa ei ole onneksi mennyt kuin 4,90 euroa. Kiva ylläri toisaalta, mutta opinpahan taas olemaan hätäilemättä. (Feikkejä en kyllä lähde kasvoilleni lätkimään, sillä ne saattavat sisältää mitä tahansa.)

Opetus: Muistakaa aina olla tarkkoina eBay shoppailussa ja jos homma epäilyttää, harkitkaa tarkkaan!

Ehkä minä sitten suosiolla vaan lisään ensikuun budjettiini Benefitin poskipunat ja ostan ne varmasti aitoina hinnasta huolimatta.

Kommentit (30)

 1. Nimetön

  kiukkupussi: Hih, meillä on selkeä yhteys. 😉 Itse olen katsonut naamioita sarjan nettisivujen taulukoiden perusteella ja käyttänyt ensiksi kosteuttavimmat. 🙂

  Anonyymi: Tuossa pari vastausta sitten oma mielipiteeni mansikkanetin myymistä tuotteista. 🙂

  valkoiset juuret: Onpa hyvinki: http://ostolakossa.blogspot.com/2009/08/paiva-210-jotain-rajaa.html 🙂

  Anna: Yleensä ne erottaa hyvin selkeästi, mutta esim. MAC:in tuotteiden kanssa saa olla aika perehtynyt jo erottaakseen (missä on pakkauksen valamisesta jäänyt jälki, miltä pannun pohja näyttää yms. muistaakseni). Äidilläni on kaikenlaisia kiinalaisia feikkituotteita, täytyy kuvata ja tehdä niistä joskus postaus. 🙂

  Taru: En ole itse kokeillut ELF:in tuotteita, mutta käsittääkseni pohjat ovat ihan täysin mineraaleja. Kerro ihmeessä kommenttia, jos kokeilet. Itse liputan bM:n ja Youngbloodin puolesta, Alima oli ihan ok. Kovin laajat kokemukset ei vielä olekaan eri sarjoista kertynyt. :/

  Maria: Tuossa fluidissa on tosiaan kevyesti ihoa tasoittavaa väriä, minkä vuoksi itse tykkäsin siitä enemmän päiväkäytössä. 24 h voide tuo kuitenkin on eikä mikään sävyttävä päivävoide. 🙂

  Anonyymi: Kiitos ideasta! 🙂
  Tuolla systeemillä olen suunnitellut alunperinkin meneväni, eli kun vain etukäteen tiedän jonkun tuotteen loppuvan, lisään sen jo etukäteen seuraavan kuun hankintalistalle budjetin ulkopuolelle. En vain ollut oikein varautunut näin maalis- ja huhtikuussa parin tuotteen loppumiseen. Täytyy katsoa, kuinka tuon ensikuussa muotoilen. 🙂
  Ihanaa, että teiltäkin tulee ideoita projektin suhteen! 🙂

 2. IrmaG

  Hei! Minua kiinnostaisi tosi paljon sellainen postaus, jossa kertoisit mitä meikki/kosmetiikkatuotekopioita eBayssa useimmin myydään ja mistä kopion erottaa. Olisko tässä aiheainesta?

  Itselleni kosmetiikkakopiot ovat ihan uusi asia, ja juuri nyt erityisen kiinnostava siksi kun olin ajatellut etsiä joitain Cliniquen hoitotuotteita sieltä.

 3. Nimetön

  IrmaG: Googlettelemalla löytää melkein parhaiten infoa ebayn feikeistä, mutta voisipa tuosta postrauksenkin näpertää. Kiitos toiveesta. 🙂

 4. Anonyymi

  hey!

  ekaa kertaa ostelin ebaysta tällä viikolla. hankin jane iredalen puristepohjan ja siveltimen. nyt alkoi tuo feikkituotekohu jännittää…. miten tämän nyt sitten tarkistaisi? vinkkejä? tuotteita tosin en ole vielä itselleni saanut

  anniina

 5. Outoja ongelmia? – Kauneus & Terveys -blogit

  […] Kuten vähän aikaa sitten kerroin, alkoi minulla olla edessä uuden meikinpoistoaineen hankinta. Ensimmäistä kertaa vuosiin (yli neljään vuoteen ainakin!) kaikki meikinpoistoon tarkoitetut tuotteeni vihdoin loppuivat ja saisin luvan kanssa ostaa itselleni uuden putsarin (kuukausirahaakin olisi taas jäljellä Benefitin poskipunakauppojen mentyä puihin). […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *