Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Ihmismieli on heikko…

Olen yrittänyt tässä kuussa pitää tiukasti kiinni siitä, etten osta yhtään turhaa uutta tuotetta. Turhalla tarkoitan tuotteita, joiden ostamiselle ei ole oikein muuta perustelua kuin ”Mä niin haluun ton!!” Olenkin pystynyt pitämään tästä kiinni melko hyvin…

…kunnes näin nämä kaksi lakkaa Kicksissä (2,90 € / kpl). Sävyt 54 ja 199 olivat niin vastustamattoman ihania, että ne oli aivan pakko hankkia, vaikkei minulla kynsilakoista varsinaista puutetta nyt ihan olekaan. Mutta kun minulta löytyy kumpaankin lakkaan sopivia kesäpaitoja ja toppejakin pari kappaletta korvakoruista puhumattakaan! Olisihan se nyt sääli jättää niihin mätsäävät lakat ostamatta.

Esimerkiksi nämä mätsäävät niin hyvin yhteen…

…aivan kuten nämäkin.

Mutta katsokaa nyt itse, nämä ovat niin herkkuja! Ylämpi kuva vääristää vaaleanvihreää lakkaa hieman, alempi kuva on totuudenmukaisempi. Lakka näyttää pullossa melko hailakalta, mutta kynsillä huomattavasti voimakkaammalta.

Sävy 199 on täydellinen omenanvihreä creme, joka oli jo yhdellä kerroksella lähes täysin peittävä ja kahdella kerroksella tuli sitten yllä oleva lopputulos. Niin vaalea, mutta silti silmiinpistävä.

Eniten minua kuitenkin ilostuttavat varpaankynteni ja niissä oleva sävy 54. En vain voi olla kurkkimatta varpaitani, niin herkku tämä sävy vaan on! Lakkaa on kynsissä kaksi kerrosta, mutta jo yksi kerros olisi periaatteessa riittänyt.

Itseasiassa kynteni näyttivät minusta niin ihanilta, että minun oli pakko ostaa töihin mennessäni kesäsandaalit, joilla voisin töissä hipsiä ja kurkkia aina ohimennen varpaitani ihan vaan omaksi ilokseni. (Kuten olen sanonut, omistan todella vähän vaatteita ja kenkiä enkä tosiaan omistanut ennestään yhtiäkään kesäsandaaleita.)

Vielä kerran: Katsokaa nyt tuota herkullista sävyä!

Kesäkesäkesä!

Kuten olen jo tosiaan aiemminkin maininnut tykkään, että minulta löytyy vaatteisiin mätsääviä kynsilakkoja. En metsästä näitä epätoivon vimmalla, mutta törmään näihin näköjään helposti. Hankin nimittäin viimeviikolla uuden kesäisen topin ja löysin sattumalta kotoani siihen oikein hyvin mätsäävän lakan:

Lakkana Natural Coden sävy 5 Be Cool, joka on aivan mahtava yhdessä toppini kanssa! (Olisihan se jo toki pieni ihme, jos kahdensadan lakan kokoelmasta ei löytyisi edes tarpeeksi lähelle menevää lakkaa…)

Kaikkien aikojen suosikkimätsäykseni löydätte muuten täältä.

Oletteko te löytäneet viimeaikoina ihania kesälakkoja? Millaiset sävyt kolahtavat teihin juuri tällä hetkellä?

Kommentit (25)

 1. Anonyymi

  minä olen puolestani katsellut vähän sillä silmällä lumenen uusia quick & chick -sävyjä, varsinkin ne pari hopeanhohtoista harmaata houkuttelisivat lakkaostoksille… onneksi en ole vielä livenä päässyt hipeltämään ;)!

  /nanna

 2. Nimetön

  nanna: Mitämitämitä, mistä ihanista sävyistä me nyt puhumme? Minä himoitsen näistä kesän sävyistä mm. oranssista Aurinkoon-sävyä. 🙂

 3. Anonyymi

  pläähh, tarkistin asian ja saamani linkki olikin vanhoihin kausisävyihin joten let's just forget about it 😛

  /nanna

 4. Anonyymi

  Oli AIVAN pakko tilata netistä tuo sinivihreä sävy!!! ;D Itseltä löytyy myös siihen sopivia vaatteita ja asusteita paljon…

 5. Anonyymi

  Tämä saattaa nyt kuulostaa hieman oudolta, ja kenties onkin, mutta..

  Kävin toissapäivänä Kicksissä, ennen kuin luin tätä postaustasi, ja mukaani tarttuivat juuri nuo täsmälleen samat lakat samoissa sävyissä! ;D

  Tykästyin molempiin niin kovin, ettei toista olisi voinut jättää kaupan hyllylle hengailemaan ilman toista..

  iippu

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *