Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Ihmeöljy

Tiedän, että tämä neuvo tulee hieman viimetipassa, mutta ehkä tätä voi sitten hyödyntää joskus toiste.
Uusivuosi on juhla-aika, jolloin moni laittaa kasvoilleen paaaaaljon meikkiä ja miettii sitten yöllä kotiin kömpiessään, kuinka kaiken sen mascaran, glitterin, eyelinerin, huulipunan ja meikkipohjankin  saisi kasvoilta pois mahdollisimman helposti ja vain yhden tuotteen avulla. Here we go, tässä ratkaisu!
Puhdistusöljy on yhdyssanamutoinen konsepti, joka pelottaa monia. Puhdistus ei itsessään ole vielä pelottava sana, mutta kun pariksi liittää rasvaisuuteen ja vedellä poislähtemättömyyteen viittaavan sanan öljy, kuulostaa lopputulos vaan liian pelottavalta monille.
Itse olen kuitenkin puhdistusöljyjen suuri ystävä. En niinkään pidä ideasta, että poistaisin meikkini pelkällä luonnon öljyllä, sillä sehän ei tosiaan noin vaan huuhtoudu iholta pois pelkällä vedellä ilman puhdistussieniä ynnä muita apujoukkoja jättäen juurikin sen öljyisen tunteen iholle, mutta nämä synteettisiä avustajia sisältävät puhdistusöljyt ovat parasta mitä ihoni puhdistuksen yhteydessä tietää.
Minulla oli Lontoon lentokentällä kotiinlentäessäni jäljellä muutamia puntia käteistä ja löysin tietysti helposti muutamia edullisia ja loistavia investoinnin kohteita. Yksi niistä oli tämä kauan himoitsemani L’orealin Skin Perfection Miracle Cleansing Oil, joka on osoittautunut käytössä juuri niin loistavaksi kuin sen arvelinkin olevan.
Kun Lumene parisen vuotta sitten lopetti puhdistusöljynsä valmistamisen jäin ikävöimään sitä suuresti, sillä edullisia puhdistusöljyjä ei vain oikeastaan löydy mistään. Onneksi L’oreal kuitenkin toi sellaisen valikoimiinsa, sillä tämä on aivan ihana!
Pidän puhdistusöljyistä, sillä niillä on helppoa ottaa pois hellävaraisesti kaikki meikki. Rasva liuottaa rasvaa, minkä vuoksi öljymäinen tuote onkin esimerkiksi usein paljon geelimäistä vaahtoavaa tuotetta tehokkaammin ihoa puhdistavaa ilman sitä natisevan nitisevää lopputulosta.
Se, mistä tässä kuitenkin pidän ihan erityisesti on juuri se, että voin poistaa tällä hellävaraisesti niin kasvomeikkini kuin myös silmämeikkinikin ja vain huuhtoa ihoni puhtaaksi vedellä. Tosiasiassa teen ihonpuhdistuksen joka ilta kahdessa vaiheessa puhdistaen ihoni ensin tämän ja puhdistussienen avulla ja viimeistellen rutiinin sitten geelimäisemmällä tai voidemaisemmalla tuotteella Clarisonicin puhdistuslaitteen avulla. Teoriassa tämä kuitenkin toimisi ihan yksinäänkin ihan pelkällä vedellä poishuuhdeltuna (kokeiltu on!).
Jos siis tahdotte kätevän tuotteen, jolla on helppoa ja hellävaraista poistaa koko meikki silmämeikki mukaanlukien, niin kääntäkäähän katseenne tämän ihmeen puoleen! 
(Ja älkää ihan tosi poistako sitä silmämeikkiä niillä supertujuilla kasvomeikinpoistoon tarkoitetuilla tuotteilla. Vaikka ne tekevätkin tehokasta jälkeä nyt, niin silmänympärysiho on aivan liian ohut ja herkkä niille ja kostaa kyllä jälkikäteen kaiken sen, mitä sen on laittanut kärsimään.)
Jos oikein muistan, on tällä L’orealin puhdistusöljyllä Suomessa hintaa n. 7,50 euroa.
Onko joku muu ihastunut tähän? 

Kommentit (26)

 1. Vandaalia

  Hei Virve! Tämänpäiväisen postauksen kautta päädyin tähän vanhaan tekstiin, mutta koska tämä Lorkun öljy oli parasta tavaraa ikinä ja sulla on varmasti paljon kokemuksia muistakin puhdistusöljyistä, niin onko vinkata käytössä olleista sellaista, joka vastaisi eniten tätä? 🙂 Kiitän kovasti, jos jaksat vastata, uskon, että moni muukin pähkäili tämän tuotteen lopettamisen jälkeen, että mistä yhtä mainio putsari 🙂 Tällä hetkellä mulla on ollut käytössä se Faceshopin öljy, mutta en ihan lämpene sille samalla tavalla kun tälle, vaikka asiansa ajaakin 😀

  • Virve Vee

   En ole varma, muistanko enää ihan kunnolla kuinka täyteläinen tämä oli koostumukseltaan, mutta yksi tämän hetken suosikkejani on Innisfree-merkin Apple seed cleansing oil. Tuossa öljyssä on täyteläisempi koostumus kuin Faceshopin öljyssä, mutta huuhtoutuu silti hyvin vedellä pois. 🙂

  • Vandaalia

   Kiitos kommentistasi, se sitten seuraavaksi testaukseen! 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *