Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Ihmeiden vadelma?

Lumene toi myyntiin jälleen uuden mascaran ja olin onnellinen päästessäni jälleen töiden kautta testaamaan, olisiko Lumene kyennyt tällä kertaa pääsemaan mascaransa koostumuksen kanssa lähemmäs omia toiveitani.

Uusi metallisen pinkkiin pakkaukseen pakattu Raspberry Miracle Mascara lupaa äärimmäisen tuuheuden ja pituuden yhdistelmän käyttäen apunaan innovatiivista harjaa sekä ripsiä hoitavaa vadelmaa.

Harja näyttää jälleen innovatiiviselta kierteineen ja äärimmäisen pitkine kuituineen ja minulla oli varsin suuret odotukset tuotteen suhteen -varsinkin, kun mascaran massa ei vaikuttanut yhtä märältä kuin Lumenen aiemmissa mascaroissa.

Tämä toimisi ripsissäni varmasti!

Loistavaa oli se, ettei mascaran massa tosiaan ollut liian märän tuntuista. Tämän ansiosta mascara erotteli ripset todella tarkasti ja teki niihin siistiä jälkeä pidentäenkin niitä mukavasti, mutta that’s about it.

Missä se runsas tuuheus ja näyttävyys on??

Minun hennot ripseni ja Lumene emme vain millään näytä sovin yhteen. Kuidut tuntuivat järjestäytyvän vähän sinne sun tänne ja kuitumascaroiden kanssa pelkään aina niitä ripsieni tyveen laittaessa, että joku kuidunpätkä jää ripsirajaan silmän sisäluomen puolelle tökkimään silmääni koko päiväksi aiheuttaen roskantunnetta. Näin kävi tämänkin mascaran kanssa aina välillä, sillä mistäpä huoleton kuitu osaisi ajatella, että ”Ahaa, järjestäydynpä nyt tuonne ripsen päähän nimenomaan!”

Kuten näette, jäivät ripseni myös melko hentoisiksi. Mascara ei vaan napannut itseensä tarpeeksi massaa kerralla ja vaikka kuinka yritin kerrostaa, ei massa edelleenkään ollut tarpeeksi voidemaista tai täytekäistä suostuakseen kunnolla kerrostettavaksi. Näin tässä jälleen potentiaalia, mutta homma laski alleen kuitenkin loppumetreillä.

Sääli, sillä olisin niin halunnut pitää tästä ihanan pinkistä mascarasta! (Minä nimittäin rakastan näitä uusia metallisen näköisiä ja ihanan värikkäitä Lumenen mascarahylsyjä.)

Jos ripseni kuitenkin olisivat olleet valmiiksi todella tuuheat ja kaivanneet enemmän vain pituutta ja hyvää erottelua, olisi mascara varmasti ollut niille loistava. Äärimmäistä tuuheutta ja runsautta hakevalle tämä mascara kuitenkin oli pienoinen pettymys.

Oletteko te kokeilleet Lumenen Raspberry Miracle Mascaraa? Onko mascara toiminut teidän ripsissänne paremmin?

Kommentit (11)

 1. iita

  Ei toi kyllä tuuheutta mullekaan lisänny, mutta pituutta ja erottelua kyllä ==D

 2. Spaakku

  voi katsoin tätä lehdestä ja mietin joskos tätä hankkisi nyt kun silmät on päässyt sopuun noiden Lumenen ripsarien kanssa.. Toivoinkin et kirjoitat tästä. Tätä hankin seuraavaksi 🙂

 3. asetonihuuruja

  En ainakaan ekalla kerralla ihastunut, sillä itse en kaipaa pituutta, vaan tuuheutta. Mutta pinkki hylsy ja aiempi suosikki blueberry Lumenelta saivat kokeilemaan tätä. Bloggasinkin muuten tässä vasta aiheesta, jos toisenlainen mielipide kiinnostaa.

 4. Perliitti

  Minulla on ollut tämä pari kuukautta käytössä ja olen kyllä tykännyt kovasti! Ainut miinus että tuo tuntuu kuivuvan melko hitaasti, ei ole yksi eikä kaksi aamua kun olen vähän ripsivärin levittämisen aivastanut ja saanut mascarat pitkin luomia 🙁

 5. Anonyymi

  Sain tämän ripsivärin lahjaksi, enkä myöskään tykännyt ihan samoista syistä: 1) ripsari ei kerrostunut millään ja jätti näin ripset liian hennoiksi ja 2) kuidut jäivät usein joko ripsien tyveen tökkimään silmää tai poikittain ripsien keskelle… tai sitten ripsarin laitosta on nykyään tullut niin avaruustiedettä, etten vaan osaa lähes 20 vuoden kokemuksesta huolimatta enää tehdä sitä oikein 😉

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *