Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Ihkupuuteri: Too Faced Primed & Poreless

Olen käynyt huhti-toukokuussa muutamaan kertaan vähän shoppailemassa Tukholman Sephorassa ja kotiuttanut mukaani useita varsin kivoja tuotteita, jotka olen halunnut teille esitellä.

Too Faced Primed & Poreless

Yksi aivan erityisen hurmaava tuote oli Too Faced -merkin Primed & Poreless -monitoimipuuteri, jossa oli hieman samaa tuntua kuin hypettämässäni By Terryn -irtopuuterissa.

Too Faced Primed & Poreless

Samalla tavalla aivan mielettömän monikäyttöinen puuteri on tarkoitettu käytettäväksi sekä meikin pohjustajana ja kiinnittäjänä että ihohuokosten ja juonteiden häivyttäjänä. Silkkisen ohut, läpikuultava puuteri on aivan uskomattoman hienojakoinen koostumukseltaan ja jättää iholle todella, todella kevyen ja sileän tunnun.

Myönnän, että en ole saanut tätä(kään) puuteria toimimaan meikinpohjustajana, mutta meikin kiinnityksessä tämä on ollut aivan loistava. Väritön puuteri ei muuta meikkipohjan sävyä ja todellakin häivyttää ihohuokosia ja muita ihon pinnan epätasaisuuksia. Puuteri jättää iholle niin mielettömän sileän silkkihunnun ettei siihen vaan voi olla ihastumatta.

Puuterirasiassa muuten lukee sen sisältävän ”vain” 4.5 grammaa puuteria, mutta vaikka puuteria on silmämääräisesti saman verran kuin monissa muissakin perus irtopuutereissa, on se niin kevyttä (ja riittoisaa!), ettei sille vaan tule yhtä paljon painoa kun vähemmän hienojakoisille kilpailijoilleen.

Too Faced Primed & Poreless

Puuteri onkin siis hyvin samanlaiselta tuntuva kuin By Terryn Hyaluronic Hydra-Powder, mutta se on silti erilainen. Siinä missä By Terryn puuteri sisältää iholle kosteutta sitovaa hyaluronihappoa ja sen hehkutetaan toimivan jopa yövoiteen päällä kosteutta lukitsevana hoitotuotteena, on tämä nimenomaan ihon rasvaisuutta enemmän imevä tuote.

Käytännössä se tarkoittaa, että tämän koostumus tuntuu minusta iholla hieman kuivemmalta, eli siinä missä Hyaluronic Hydra-Powder palvelee täydellisesti myös kuivaa ihoa, saattaa tämä tuntua ehkä jatkuvassa käytössä liian kuivalta. Puuterien jättämä välitön lopputulos on kuitenkin iholla melko samalta tuntuva.

Primed & Pores -puuteri saa pisteet By Terryn puuteria paremmasta pakkauksesta, sillä rasiassa on kätevä sisäkansi, jota kiertämällä puuterirasian aukot voi joko sulkea tai avata. Tämä onkin erityisen kätevää, mikäli puuteria tahtoo kantaa mukana ainakin silloin tällöin.

Olen itse vuorotellut näiden kahden irotpuuterin välillä ihoni sen hetkisten tarpeiden ja meikkivoiteen mukaan: Jos meikkivoiteeni on rasvaisempi ja täyteläisempi, käytän tätä Too Facedin puuteria ja jos se taas on mattaisempi ja kuivempi, kiinnitän sen By Terryn puuterilla.

Too Faced Primed & Poreless

Onko joku muu ihastunut Too Facedin Primed & Poreless -puuteriin?

Kommentit (9)

  1. MAC Mineralize Skinfinish Natural – Ihanan heleä kivipuuteri – Ostolakossa

    […] Ihkupuuteri: Too Faced Primed & Poreless […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *