Ihan mieletön meikinkiinnityssuihke – L’Oréal Paris Infallible Fixing Mist

Aloitan ihan rehellisesti tunnustamalla, että meikinkiinnityssuihkeet eivät ole koskaan olleet minun juttuni. En ole ikinä kokenut niistä yhdenkään parantavan meikkini kestoa ja lähinnä ne ovat vain tuntuneet virkistävän ihoa ja auttaneet sulauttamaan liian kuivalta näyttäneen meikkipohjan kasvoilleni. Tuskin olen siis huomannut mitään eroa suihkutettavaa kasvoveteen verrattuna.

Tilanteeseen on kuitenkin tullut muutos erään tuoteuutuuden myötä, jonka löytämiseen liittyy itseasiassa pieni tarina.

Loreal Paris Infallible Fixing Mist

Päästessäni viime keväänä vierailulle Pariisiin L’Oréalin laboratorioille päädyin matkaporukkani kanssa hypistelemään ohimennessämme paikallisen tavaratalon kosmetiikkaosaston valikoimaa ja silmiini sattui L’Oréalin hyllyssä useita tuotteita, joita ei vielä siinä vaiheessa oltu lanseerattu meidän markkinoillamme.

Yksi niistä tuotteista oli merkin Infallible Fixing Mist -mekinkiinnityssuihke, joka lupasi kiinnittää meikin ja parantaa sen kestoa. En tosiaan tavallisesti tartu tällaisiin tuotteisiin aiempien kokemusteni perusteella, mutta tuote ja sen testeri näyttivät niin uusilta, että  kyseessä  oli pakko olla jotain vasta hyllyyn lisättyä, mikä herätti tietysti kiinnostukseni.

Loreal Paris Infallible Fixing Mist

Uteliaisuus voitti, sillä tuote erottui aiemmin kokeilemistani vastaavista tuotteista pullon pohjalla olleen jauheen vuoksi. Ravistelin pulloa antaumuksella sen ohjeiden mukaan ja suihkin sitä uteliaana kasvoilleni – ja voinpa kuulkaas sanoa, että en ole koskaan kokeillut näin loistavaa meikinkiinnityssuiketta!

Loreal Paris Infallible Fixing Mist

Tämän kiinnityssuihkeen taika on nimenomaan sen koostumukseen mukaan sujautetussa puuterissa. Tuote suihkuaa iholle tavallisen kostean kasvosuihkeen tapaan,  mutta kuivuessaan se jättää iholle samettisen ja rasvattoman pinnan. Sen puuteripartikkelit suorastaan imevät iholta liiallista rasvaisuutta, minkä ansiosta meikki myös kiinnittyy paremmin. Omalla ihollani tämä myös poistaa sen päivän aikana iholle muodostuneen rasvaisuuden, kun tuotetta suihkuttaa iholle kesken päivän.

Tämä ei ole kuivaihoisten juttu, mutta jos iholla on taipumusta kiiltelyyn  niin tämä on aivan mieletön tuote suihkuttaa iholle aamulla meikkauksen jälkeen ja pakata sitten vielä käsilaukkuun mattaamaan ja raikastamaan ihoa vielä päivän aikana.

Loreal Paris Infallible Fixing Mist

Ihastuin tuotteeseen niin, että kävin muistaakseni kolme kertaa kokeilemassa sitä hotellimme lähellä olevassa tavaratalossa ja huokailin sen ihanuutta matkatovereillenikin useaan otteeseen.

Matkaan ja tähän tuotteeseen liittyy kuitenkin myös traumaattinen muisto: en nimittäin voinut ostaa tätä uutta rakkaussuihketta mukaani takaisin Tukholmaan, sillä matkustin vain käsimatkatavaroilla ja litran nestepussini oli jo valmiiksi aivan täynnä. Teki mieli itkeä ja huutaa, mutta lohduttauduin ajatuksella, että kyllä tämä vielä tulee meillekin myyntiin. Ja tulihan se nyt vihdoin lopulta.

(Tämä kuvissa näkyvä kappale on L’Oréalilta vähän aikaa sitten saatu pr-näyte, joka on ollut viimeaikoina suurimpia aarteitani.)

Loreal Paris Infallible Fixing Mist

Jos jonkun meikkipohja kaipaa lisää kiinnitystä tai iho on taipuvainen kiiltelyyn päivän aikana, niin suosittelen todella, todella kovasti tutustumaan tähän tuotteeseen. Tämä on nimittäin AIVAN loistava ja omia uusia must have -tuotteitani!

L’Oréal Paris Infallible Fixing Mist -kiinnityssuihke löytyy myynnistä täältä.*

Loreal Paris Infallible Fixing Mist

Onko joku jo ehtinyt kokeilla L’Oréal Paris Infallible Fixing Mist -kiinnityssuihketta?


Lue myös nämä postaukseni:

KonMari meikit Loreal savinaamiot Tukholma kosmetiikka

Kommentit (22)
  1. Kiitos vinkistä 🙂 Lähtee ehdottomasti kokeiluun.

    1. Suosittelen TODELLA paljon! <3 🙂

  2. Olen useasti kaupassa tuohon törmännyt, ja ajatellut, että tuskin päihittää Urban Decayn Fixing spraytä.. Hmmm nyt UD:ni on loppumaisillaan, ja taidan antaa tälle mahdollisuuden. 😀

    1. Nyt kun tämän tuotteen myötä uskoni kiinnityssuihkeisiin parantui voisin itse puolestani antaa tuolla UD:n kehutulle tuotteelle mahdollisuuden! 🙂 Jos päädyt kokeilemaan tätä niin tulehan huikkaamaan, että miten pärjäsi UD:hen verrattuna, kuulisin mielelläni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *