Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

I want this!


Tänään esiteltävän tuotteen konsepti on niin yksinkertainen, että on suorastaan hassua, ettei kukaan ole keksinyt tuotetta aiemmin. Tai ei ainakaan minun tietääkseni ollut keksinyt.
Kun näin tuotteen ensimmäistä kertaa, ajattelin sen olevan vaan pakkausmuodolle tyypillinen hiusten tyveen laitettava tyvikasvua häivyttävä hiusväri, sävyten tai joku muu vastaava. Nimikin kuulosti alkuosansa puolesta hieman siltä.
Vaan kun koko nimeä ajattelee uudelleen, ei se enää kuulostakaan tuolta. John Friedan Touch Up Flyaway Tamer on nimittäin niille lenteleville ja karkaileville hiussuortuville tarkoitettu kesyttäjä, jonka suurella mascaraharjaisella päällä ne pienet päälaella ja hiusrajassa sojoittavat töppöhiukset sekä pituuksien silkkisen sileän pinnan rikkovat kurittomat latvat on helppo taltutaa.
Mahtava idea, sillä olen itse ainakin joskus käyttänyt tuohon tarkoitukseen ihan vaan kulmageeliä. Tässä on kuitenkin kulmageeliin erona se, että koostumus on ilmeisesti jäykkää geeliä seerumimaisempi, jolloin hiukset eivät jää yhteenklimppaantuneen näköisiksi tai kovan tuntuisiksi.
Rakas John Frieda, voisitko kertoa piireillesi, että tahtoisimme tämän tuotteen Suomeenkin? 
Emmekö tahtoisikin?

Kommentit (25)

 1. Liisa

  Oho! Aika hyvänkuuloinen tuote. Tänne näin!!!

  • virve

   Todellakin tänne, kiitos! 🙂

 2. Anonyymi

  Kivaa, jos tuo siis toimi. Lakka tai mikään ei pidä hiuksiani kurissa.

  • virve

   Ja lakka jää minusta usein liian jäykäksi. :/

 3. Mirva

  Mä oon varmaan sit outo, mut välillä sutasen kulmakarvoja laittaessani naamalla pyörivät pikkuhaituvat kulmakarvageelillä sivuun. Ja noita haituvia ei saa nätisti lakalla hallittua, kulmakarvageelillä homma hoituu! 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *