I want it hard

Kuten aina sanon, ei ole varsinaisesti olemassa huonoja kosmetiikkatuotteita, on vaan erilaisia tarpeita. Tämän vuoksi tahtoisinkin esitellä teille tänään tuotteen, joka ei millään lailla ole omaan makuuni, mutta jollaiselle varmasti löytyy kysyntää. Hyvässä kosmetiikkablogissa kuuluukin mielestäni esitellä paitsi bloggaajalle itselleen mieluisia tuotteita myös niitä, joiden arvelee olevan lukijoidensa mieleen vaikkeivät omat mieltymykset täysin kohtaisikaan niiden kanssa.
Tänään esittelyssä on IsaDoralta viime keväänä saamani merkin Waterproof Eyebrow Pencil sävyssä 30 Soft Black.
Pidin itse tuotteesta sen sävyn vuoksi. Tummahiuksisena on välillä haastavaa löytää kulmatuotteita, jotka ova tummia, mutteivät liian mustia eiväkä silti liian ruskeitakaan -eivätkä varsinkaan liian punertavia. Sävynsä puolesta tämä kylmähkö ruskeanharmaanmusta kulmakynä olikin kulmissani loistava. 
Omat mieltymykseni kynän suhteen kuitenkin loppuivat tähän.
Kulmakarvani ilman kulmakynää. (Ja mascaralla, jonka kokeilu ei ollut menestystarina…)
Minä nähkääs pidän kovista kulmakynistä. Tahdon puukynämäisiä koostumuksia (kuten Shiseidolla), jotka värjäävät lähinnä vain karvan ja iholle piirtäessä jättävät jälkeensä vain pehmeän piirron. En tahdo mössöisen pehmoisia koostumuksia, jotka jättävät piirrettäessä jälkeensä pieniä kynänmurusia sekä suttuisempaa ja helposti hieman levähtäneemmän näköistä jälkeä. En jaksa myöskään kikkailla kulmatuoteiden kanssa, haluan lopputuloksen syntyvän helposti.
Paitsi että sävyn nimi oli Soft Black, oli kynä softia myös laatunsa puolesta. Todella softia, siis.
Pehmeän vahamaisen kynän koostumus luovutti kulmiin väriä helposti paitsi itse karvoille, myös iholle. Väritysvaiheessa jälki olikin minusta aivan järkyttävän näköistä epätasaisine kohtineen ja vahamaisine kynäkertymineen. Hui!
Pelastus saapui kuitenkin kynän toisen pään mukana, jossa oleva kierreharja sai jäljen pehmenemään kauniisti. Lopputulos näyttikin jo itseasiassa varsin pehmeältä ja kauniilta.
Koen tämäntyyppisten kynien olevan parhaimmillaan niille, jotka tahtovat antaa pehmeää sävyä jo valmiiksi olemassaoleville, hyvänmuotoisille kulmakarvoilleen. Minusta tällä on nimittäin hankalaa yrittää piirtää iholle lisää kulmakarvoja ilman, että jälki näyttäisi suttuiselta tai levähtäneeltä. Tämäkin on toki tekniikkakysymys ja sujuu varmasti kokeneemmalta ja hommaa enemmän harjoitelleelta piirrustelijalta, mutta mikäli joku muukin tuntee itsensä hieman kulmakarva-amatööriksi sanoisin, ettei tämä ole paras mahdollinen piirrustuskaveri.
Minun juttuni tämä kynä ei siis missään tapauksessa ollut, vaikka mukavan lopputuloksen sillä lopulta aina saankin aikaan. Niille, jotka kuitenkin hakevat nimenomaan pehmeitä kulmakyniä, on tässä yksi loistava tärppi. Suomessa kynät maksavat 12 euroa ja saatavilla on ilmeisesti vain kaksi sävyä: Dark Brown ja Light Brown. Oma kynäni on Ruotsin valikoimista, jotka ovat tunnetusti Suomea laajemmat.

 Millaisista kulmakynistä te pidätte?
Kommentit (16)
  1. Mulla on tosi tummat kulmat luonnostaan ja kulmakarvojen piirtämishistoriani on puolikkaan kynän mittainen (tosin olen käyttänyt samaa kynää jo 2-3 vuotta, se vaan ei tunnu kuluvan). Ja parastahan tässä on se, että oma pehmeän vahamaisen ja kovan kynän välimuoto lähti mukaan HM:ästä parin euron hinnalla.

    1. Oi, täytynee tutustua Henkkamaukan kyniin. 🙂

  2. Osaatko sanoa tämän kestävyydestä, onko oikeasti vedenkestävä? Käytän hm:n kulmakynää, mutta tässä kiinnostaisi nimenomaan tuo vedenkestävyys urheilun takia. En ole kylläkään nähnyt tätä kynää vielä missään myynnissä 😮

    1. Hyvin tuo on kyllä kestänyt, mutta en osaa valitettavasti sanoa, kuinka vedenkestävä tämä sitten loppujen lopuksi on. :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *