Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

I want her hair (styling equipment)!


En tiennyt himoitsevani Kate Middletonin hiuksia, mutta ilmeisesti teen niin. Olen nimittäin brittimedian avustuksella löytänyt jälleen uuden (tälläkin kertaa pyörivän!) hiusvempeleen, jonka avulla hiuksista pitäisi saada vaivatta ”katemiddletonit”.
Suomeksi tämä siis tarkoittaa, että hiuksista saa tuon vempaimen avulla sileät, kiiltävät, laineikkaat ja täynnä volumia olevat ilman kampaaja-ammattilaisen blowdry-käsittelyssä käyntiä.
Kuulostaako lupaavalta? No minusta ainakin!

Itse laite ei oikestaan ole sen jännittävämpi vempain kuin ilmakiharrin, mutta tämä BabyLissin BigHair 50mm on kuitenkin aivan omanlaisensa ilmakiharrin.

Kihartimen teho perustuu sen pyörivään kiharrinosaan ja pehmeisiin harjaksiin, jotka eivät solmi hiuksia harjasten ympärille niin, että kampaajavisiitti on sittenkin tarpeellinen pienen irtisaksimisen muodossa. 
Katsoin monia vempaimeen liittyviä videoita YouTubesta ja olen jo melko vakuuttunut, että tarvitsen tällaisen laitteen. Ihan vaan siksi, että asun Englannissa ja kaikki täällä tuntuvat tahtovan Kate Middleton -tukan, eli ehkä minunkin täytyy sellainen haluta.

Onko joku sattunut kokeilemaan tätä Big Hair 50mm -laitetta? Kuka on kiinnostunut kokeilemaan?

Kommentit (15)

 1. Anonyymi

  Minulla on tuo vempain. Käytin sitä aluksi innolla. Käyttö jäi koska se pitää kovaa meteliä ja kestää ikuisuuden saada koko tukka käsiteltyä. Paksun tukan tulee olla lähes kuiva ja käsiteltävien osioiden tulee olla tarpeeksi ohuita jotta vempain jaksaa pyörittää hiustuppoa kunnolla. Minulla on olkapäiden alapuolelle ulottuva tukka ja ainakaan minun vempain ei jaksa pyörittää edes tuota pituutta kunnolla. Vempain ei myöskään anna pahemmin volyymia juureen. Paremman tuloksen saan hiustenkuivaajalla.

 2. Pia

  Kätevää aasinsiltaa pitkin asiasta kolmanteen, mutta pysytään edelleen tuossa Katessa:

  Kerro (noin niinkuin kosmetiikan ja ehostamisen asiantuntijana), mikä tuossa Katen meikissä on aina pielessä? Käsitääkseni hän tekee sen aina itse… Ollaan tätä ties kuinka monet kerrat arvuuteltu työpaikan kahvipöydässä ja edelleen emme oikein tiedä… Liian tummat alarajaukset? Liian tumma meikkivoide? Jonkinlainen tunkkaisuus? Vai mikä?

  PS: Hiuksensa ovat kyllä tyylikkäät! 🙂

  • virve

   Minusta kyseessä on perus UK-syndroma: vaikka meikkiä ei muuten pahemmin olisikaan, on silmät aina rajattava kovalla mustalla ja kunnolla. Täällä näkee vaikka kuinka paljon ihmisiä, joilla ei ole esimerkiksi mitään ihoa tasoittavaa meikkipohjaa ja hyvä kun on mascaraakaan, mutta silti silmät voimakkaasti kynällä rajattu. Siinä missä suomalaisille must-meikkituote on ripsiväri on se UK:ssa kajal/silmämeikkikynä. Katen silmät on usein rajattu vieläpä alhaaltakin ulkopuolelta ja ihan nurkasta nurkkaan.

   Tässä pari Kate-esimerkkiä:
   http://www.awomensclub.com/wp-content/uploads/Kate-Middleton-Eye-Makeup-Tips-.jpg
   http://www.helpmystyle.ie/wp-content/uploads/2011/04/alg_kate-middleton.jpg

   Ja usein jos Katella on luomiväriä, on se ruskeaa ja sitä on vain tasan liikkuvalla luomella, mutta sävyä ei ole häivytelty mitenkään pahemmin, eli seurauksena on ruskea liikkuvaluomi, jonka yläpuolella on heti ihonvärinen yläluomi, eli syntyy melko voimakas kontrasti.

  • Pia

   Kiitos!

   …Siksi siis Emmerdalessakin naisten slmät ovat kuin hiilellä rajatut… 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *