Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

I soon need this: Beautyblender Liner.design

Saanko pyytää, että pysähdymme jälleen hetkeksi hiljentymään loistavalta kuulostavan kosmetiikkauutuuden edessä?

Jos joku muu on yhtä huono luomaan silmiinsä erilaisia rajauksia kuin allekirjoittanut ja kokee myös, että kaiken maailman aputeippien ja ties minkä lusikanreunojen käyttö ei todellakaan auta tilannetta vaan lähinnä vaan pahentaa sitä, niin nyt kannattaa olla kuulolla ja noh, näöllä:

Beautyblender Linerdesigner

Hyvät naiset ja herrat, te katselette juuri eilen blogissa muutenkin esillä olleen Beautyblenderin uutta ihmetuotetta, Beautyblender Liner.designeria.

Ei, se ei ole kitaran plektra vaan näppärä ihmetuote, jonka avulla me tumpeloimmatkin rajaajat saamme jatkossa luotua silmiimme upeita rajauksia ja antaapa tuo yllä oleva kuva jopa viitteitä myös siitä, että sen muotoja voisi käyttää apuna huulimeikkiäkin luodessa. Ja kuten teeveeshopin mainonta kuuluu, ei siinä vielä suinkaan ole kaikki: Tämä pikkuveikko toimii apuna myös ripsiväriä levittäessä estäen luomien sotkeutumista!

Linerdesigner

Tämä on ehdottomasti tuote, josta on varmasti haaveiltu paljon ja jollaista on ehkä yritettykin jo aiemminkin tuoda markkinoille, mutta josta taitaa tulla hitti vasta nyt Beautyblenderin muotoiltua sen itsensä näköiseksi -ja toivottavasti vieläpä ennen kaikkea oikeasti toimivaksi tuotteeksi!

(Ei, en tiedä tarkalleen, koska tuote tulee myyntiin, mutta oh boy, kuinka odotankaan tätä!)

Linerdesigner

Yksi juttu on aivan varmaa: Minä tarvitsen tämän! Tarvitsetteko te?

Kuvat: Instagram @beautyblender

Kommentit (6)

  1. Laura

    Mä aion piruuttani testata ajaako plektra saman asia, niitäkin on eri paksuisia ja joku ohut, taipuisa vois toimia. Jos saisin testiin linerdesignerin jostain, voisin myös kokeilla voiko sillä soittaa kitaraa. >:D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *