I Should Coco

Nyt olisi jälleen yksi Lushin saippuapala loppunut!Minua harmittaa kovasti, että oma Tallinnasta kolmen saippuan setissä ostettu I should coconi oli jo valmiiksi todella kova ja kuivahtanut. Se oli ensimmäisessä ostamassani saippuasatsissa, joten en osannut vielä silloin kiinnittää huomiota kovuuteen. Jotkut Lush-konkarit kuivattavat saippuoitaan tarkoituksella, jotta ne kestäisivät käytössä pidempään, mutta itse tykkään kyllä enemmän näistä silloin, kun nämä ovat ihanan pehmeitä.Tämä tuntui kuitenkin käytössä mukavan hellävaraiselta ja tuoksu oli aivan ihana, vaikkakin omassa palassani (luultavasti sen kuivahtaneesta koostumuksesta johtuen) se oli todella mieto. Olin kokeillut tätä vasta muutaman kerran kuullessani tämän jäävän pois Lushin valikoimista ja olin asiasta hieman harmissani. Nyt tämän loputtua voin kuitenkin sanoa, ettei asia enää harmita ihan niin paljon.Tämä siis tosiaan tuoksui hyvältä, näytti kivalta ja pesi hellävaraisesti. Kuvittelin kuitenkin saippuan pinnalla olevien hiutaleiden toimivan hieman erilailla…Saippuan pinnalla on tosiaan (kookos?)hiutaleita, jotka kuorivat ihoa saippualla hieroessa. Luulin hiutaleiden kuluvan pois muutamassa pesussa pikkuhiljaa, mutta omassa palassani hiutaleet pysyivät viimeiseen asti kiinni. Itseasiassa minulla ei enää lopulta ollut oikeastaan mitään muuta jäljellä saippuasta kuin kerros hiutaleita!Käytin saippuan kahtena erillisenä palana, mutta näiden tiukasti kiinnittyneiden hiutaleiden vuoksi tätä oli silti lopulta jotenkin hankala käyttää. Luulin muutenkin hiutaleita olevan vain saippuan pinnalla, mutta piru vieköön, niitähän puski lisää vielä saippuan sisältäkin!Jotenkin aluksi minua niin ilostuttaneet hiutaleet alkoivat loppua kohti aina vaan ärsyttää enemmän ja enemmän ja vaikka muuten tosiaan saippuasta tykkäsinkin, en olisi varmasti ärsyttävien hiutaleiden takia ostanut sitä enää toiste. Ihanan hellävarainen tämä sulfaatiton tapaus kuitenki oli käytössä, mistä annan ehdottomasti suuresti plussaa!Käytin palan kahdessa osassa ja kummankin palan viimeisellä suihkukerralla pala oli kulunut jo niin ohueksi, että se lähti mössääntymään (enkä tietenkään voinut vastustaa kiusausta mössätä sitä vielä lisää):Yritin pyöritellä mössöstä vieä tiiviin saippuapalan, mutta melko avuton ja hyödytön tuollainen sokeripalan kokoinen ja hiutaleita täynnä oleva pala olisi sitten kuitenkin ollut, joten se oli heitettävä pois.
Tässä vielä INCI Lushin sivuilta kopioituna:Sisältää: Vesi (Aqua), Propylene Glycol, Rapsiöljy; kookosöljy (Brassica napus; Cocos nucifera), kuivattu kookospähkinä (Cocos nucifera), Creamed Coconut (Cocos nucifera), Hajuste, titaanioksidi (Titanium Dioxide), natriumhydroksidi(Sodium Hydroxide), Sodium Stearate, makea appelsiiniöljy(Citrus sinensis), korianteriöljy (Coriandrum sativum), Vetivert-öljy (Vetiveria zizanoides), Glycerine, suola (Sodium Chloride), EDTA, Tetrasodium Editronate, *Limonene, *Linalool, Colour 18050
* esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyssä

Kuinka teidän I Should Coconne ovat toimineet? Ovatko hiutaleet kuluneet teillä ensin pinnalta pois vai jääneet viimeisenä jäljelle?
(Ja ennen kaikkea: Onko joku uusi menettänyt Lush-neitsyytensä?)

Kommentit (30)
  1. En ole ihan vielä, mutta en kauaa pysy jos tätä menoa jatkat 😀 Ja tuskin kauaa enää muutenkaan kestän tätä himoa. Varsinkin ne pinkit saippuat näyttivät niin ihanilta <3 Puspuslush <3 😀

  2. Älä suotta huolehdi, mulla kävi oman I Should Coconi kanssa tasan samalla lailla! Lopuksi jäi käteen vaan möykky sitä hiutalehöttöä, joka mureni ja lensi sen jälkeen roskiin. Ehkä ne olikin vain koristetarkoitukseen, kuka tietää? Oma palani oli myös tuosta kolmen setistä peräisin, jolloin tuoksu oli myös vähän haihtunut saippuan kuivuessa. Siitä en tosin ollut kuin iloinen, koska en ole suuri kookoksen ystävä. Tuollaisena mietona se kuitenkin kävi mulle oikein kivasti (:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *