Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

”I prefer…”

Minulta loppui jonkun aikaa sitten Lumenelta saamani Berry Refresh -linjan suihkugeeli.
Lakansiemenöljyä sisältävä tuote ei ollut oikeastaan pelkkä tavallinen suihkugeeli, vaan itseasiassa kevyenrakeinen hellävaraisesti ihoa kuoriva suihkugeeli.
Pidän näistä Lumenen Berry Refresh -linjan värikkäistä tuotepakkauksista. 
Ne ovat iloisen pirteitä, mutta silti selkeälinjaisen tyylikkäitä. 
Itse tuotekin oli mukavan raikkaan tuoksuinen ja ihon hellävaraisesti puhdistava, muttei liian pesevä kuitenkaan. Ihosta tuli pehmeä, muttei varsinaisesti kuitenkaan erityisen kuoritun tuntuinen.
Suihkugeelin viimeisiä pisaroita itseeni hieroessa mietinkin, kuinka moni tykkää tällaisista kuorivista suihkugeeleistä?
Rakeita on koostumuksessa sen verran harvassa, ettei sen kuoriva teho tunnu ollenkaan samalla lailla kuin tavallisen, runsasrakeisemman vartalokuorinnan, mutta pienet rakeet tuntuvat kuitenkin jonkun verran. Tuotteen päivittäisestä käytöstä huolimatta koin kuitenkin, että tahtoisin kuoria vartaloni ihon kuitenkin aina välillä ihan ”kunnollakin”.
Olen itse enemmän rakeettomien, täyteläisten, maitomaisten ja jopa öljymäistenkin koostumusten ystävä (kuivasta ihostani johtuen) joten tahtoisinkin nyt kuulla, millaisia suihkutuotteiden koostumuksia te mieluiten suositte?

Kommentit (11)

  1. Anonyymi

    oletko muuten kokeillut sitä nivean suihkussa käytettävää kosteusvoidetta, joka toimii hiustenhoitoaineen tapaan, eli huuhdellaan pois? tahtoisin kuulla käyttökokemuksia.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *