Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

I love Balmain

En ole ennen ollut suolasuihketyttöjä. Monet niistä tuntuivat jättävän tukan liian karheaksi ja takkuiseksi enkä vaan innostunut omissa hiuksissani selkeästä ”utin juuri päätäni suolavedessä samalla kun pyörin ranta-aallokossa” -efektistä. (Tai siis sellaiselta se efekti minusta usein tuntui.)
Suolasuihkeitakin on kuitenkin erilaisia ja kun sitten viimekuukausien aikana aloin lyhennellä mustata vaaleaan värjättyjen hiuksieni pituusmittaa radikaalimmin alkoikin pehkoni yhtäkkiä olla valmis vastanottamaan sitä rakennetta, jota suolasuihkeilla sai aikaan. Pysyin kuitenkin hieman nirsona vältellen edelleen liiallista karheutta löytäen lopulta kuitenkin yhden aivan täydellisen tuotteen. 
Balmainin suuressa arvostuksessa olevat hiustuotteet tulivat minulle viime kesänä töiden kautta jossain määrin tutuksi, kun oikeastaan jokainen työkaverini höpsähti niihin. Ylivoimaisesti voimakkaimman hypetyksen alle pääsi merkin Texturizing Salt Spray, jota jokainen sen hankkinut kehui maasta taivaisiin. Tuotteen ihana tuoksu houkutteli minutkin lopulta ostamaan sen, vaikkakin se sitten jostain syystä unohtui ottaa käyttöön.
Kun sitten hiusteni lyhennyttyä otin tuotteen viimein kokeiluun innostuin siitä melkoisesti. Paitsi että se tuoksui aivan ihanalle oli se muutenkin aivan loistava. Sopivan kevyenä suihkuna hiuksiin pumppautuva suihke oli koostumukseltaan juuri sitä, mitä täydellinen suolasuihke minun mielestäni tällä hetkellä ja tässä kasvustossa tuleekin olla.
Balmainin suolasuihke antoi hiuksille juuri sopivasti rakennetta, jotta ne pysyvät ryhdikkäinä eivätkä valahda päätä myöten, muttei tehnyt silti niistä liian karheita. Tuotteella sai juuri sopivasti tekstuuria silloin, kun liukkaan tukan tahtoi pysyvän pöyheällä ponnarilla tai silloin, kun auki olevat, nykyään lyhyet hiukseni tarvitsi saada hieman pörröisemmäksi pehkoksi. 
Suihkeen tuomaa pidon määrää pystyi mielestäni säätelemään hyvin tuotetta lisäämällä, eli sama tuote toimii niin arkiseen kevyeen ryhdistykseen kuin bileiltojen räväkämpiinkin lookkeihin. Itse olen käyttänyt tuotetta lähinnä silloin, kun puhtaat ja kuivat hiukseni ovat tuntuneet liian liukkailta pysyäkseen kohotettuina ja ryhdissä. Tuote toimii myös erityisen hyvin kiharretuissa (tai miksei luonnonkiharoissakin) hiuksissa, joihin suihkuttelemalla kiharat voi puristella uudelleen ryhtiinsä ilman, että lopputulos on liian jäykkä ja karhea.
Balmain Texturizing Salt Spraylla on hintaa n. 18,90 euroa ja sitä myyvät ainakin Stockmann ja Sokos
Oletteko te kokeilleet tätä tai muita Balmainin tuotteita?

Kommentit (10)

 1. Anonyymi

  Minustakin tämän suolasuihkeen jättämä jälki oli mitä ihanin, mutta itselleni tuoksu oli liikaa. Se ei ollut paha, mutta minulle liian voimakas. Tuntui kuin olisin suihkinut hajuvettä hiuksiin 😛

 2. Anonyymi

  Mäkin inhosin tän tuoksua tai siis nimenomaan tuoksun voimakkuutta! Mutta pääsin tästä ärsytyksestä eroon sillä, että suihkin tuotetta eka käsille, josta sitten levitän sen hiuksiin. Toimii! Tuote levittyy tasaisemmin hiuksiin ja voimakkain haju jää käsiin, jotka voi lopuksi pestä puhtaaksi. 🙂 Toimisko sullakin näin? 🙂

 3. Tiia / Littlebigthings

  Mä rakastan tätä! <3 Tuoksu on niiiin parasta ikinä!

 4. minä vaan…

  Itse oon ruvennut tekemään niin, että illalla suihkun jälkeen laitan puolikuiviin hiuksiin muotovaahdon ja paaaljon suolasuihketta. Korostaa kivasti hiusten taipuisuutta ja aamulla on tosi kiva ja helppo tupeerata hiuksia kun hiukset on jo valmiiksi sopivan karheat 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *