I (heart) my antiperspirant

No niin, nyt se on virallista. Olen löytänyt elämäni ihanimman antiperspirantin!

Kerroin kesällä ostaneeni suurin odotuksin Clarinsin paljon kehuja saaneen Gentle Care Roll-on antiperspirantin ja voin muuten kertoa, etten todellakaan pettynyt siihen. Tämä nimittäin oli aivan loistava tuote! Rupattelinkin tästä teille jo heinäkuussa tovin, mutta lyhyen aikavälin kokeilu on toki ihan eri juttu kuin koko purkin tyhjäksi rullailun jälkeiset kommentit.

Ensinnäkin tämä tuoksui hyvälle. Tuoksu oli mukavan puhdas, muttei liian suihkugeelimäinen eikä kuitenkaan millään lailla liian parfyymimäinenkään. Tuoksu kyllä tuoksui kainaloa nuuskiessa, muttei mielestäni pöllähdellyt ollenkaan nenään päivän aikana puuhaillessa enkä ehtinyt kyllästymään siihen yhtään näiden menneiden kuukausien kuluessa.

Tämä ei tahrannut vaatteita ollenkaan. Toki tämän koostumus on melko kostea tätä iholle rullaillessa, mutta tämä kuivuu melko nopeasti. Ja mitäs sitten, vaikkei ehtisikään kuivua, sillä tämä ei sotke edes, vaikka tätä rullaisi suoraan mustalle paidalle!

Tämä piti hikoilua hyvin kurissa eikä pettänyt kertaakaan.

Tämä oli riittoisa.

Tämä on alkoholiton.

Tänä nyt vaan oli täydellinen.

Voisin kehua tätä loputtomiin, mutta taidan lopettaa tähän, sillä uskon teidän ymmärtäneen pointtini.

Hintaa tällä valioyksilöllä taitaa olla noin 20 euroa, mutta minusta tämä on täysin hintansa arvoinen tuote.

Muita ihastuneita?

Kommentit (28)
  1. Ihan hyvä deodorantti tosiaan on! Hinta tosin on kai lähempänä 25 kuin 20 euroa. Tuoksu oli ehkä vähän mitäänsanomaton ja mieto mutta ei kyllä muuta valittamista 🙂

  2. tämä nyt vaan ON aivan mahtava!! omani on loppusuoralla myös, ja aion todellakin ostaa uuden samanlaisen hki-vantaan tax freesta tiistaiaamuna :). nykyinen on ihan kotimaan kamaralta hankittu, mutta mielestäni tuo 20 euroakaan ei ole paljon tästä ja onhan tuo riittoisampi kuin moni halpis :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *