Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

I have a new lover

Huuleni ovat kohdanneet uuden miellityn ja saanet siltä osakseen paljon hellintää. Kiihkeän ja tuoreen romanssimme laatu on ollut niin kukoistavaa ja häpeilemötöntä, että jopa ulkopuoliset ovat kehuneet sen kauneutta estotta!
Lancomen uudet Lip Lover -huulikiillot ovat nimittäin aivan uskomattoman ihania, märän peilimäisen pinnan huulille jättäviä kiiltoja, jotka todellakin saavat aikaan ihan poikkeuksellisen mehukkaat huulet.
Kiilloissa on yhteen napinpainallukseen näppärästi perustuva avausmekanismi, jonka pompauttaa auki pikaisesti vaikka hätätilassakin. Pakkaus on kuitenkin suunniteltu niin, ettei kiiltoa tursua sieltä ulos, vaikka se vahingossa napsahtaisikin laukussa auki. Vaahtomuovinen applikaattori myös levittää kiillon huulille tasaisesti ja tarkasti ja mukailee huulien muotoa sopivasti.
Paitsi että kiillot näyttävät supermehukkailta, tuntuvat ne myös hyviltä huulilla. Kiiltojen koostumus ei ole yhtään tahmainen vaan voidemaisen pehmeä ja ne pysyvät huulilla loistavasti. Voimakkaammissa sävyissä kiillon jo lopulta kuluttua pois jäljelle jää yhä pigmenttiä, eli huulet näyttävät upeilta todella pitkään.
Sain itse tutultani kokeiltavakseni punaisen kiiltosävyn 356 ja voin kertoa, etten ole koskaan saanut töissä yhtä paljon kehuja ja kommentteja huulistani kun mitä sitä käyttäessä olen vastaanottanut! Tällainen pirtsakka sävy on välitön lookin freesaaja ja varsinkin näin kesällä toimii aivan loistavana meikkinä jo pelkkiin aurinkolaseihinkin yhdistettynä!
Minä olen ollut aivan myyty tälle uudelle rakastajalleni ja oma kappaleeni onkin jo kulunut melkein loppuun lähes päivittäisen käyttöni vuoksi.
Jos jollakin on siis haussa välitöntä lookinfreesausta taikova superherkullinen huulikiilto, niin kehotan katsastamaan Lancomen uudet Lip Loverit. Sävyjen joukosta löytyy paitsi värikkäämpiä tapauksia myös hillitympiäkin vaihtoehtoja.
Lancome uudehkoilla huulikiilloilla on hintaa n. 26 euroa.
Oletteko te päässeet hellimään huulianne Lip Lovereilla?
PS. Kyllä, näitte oikein. Tämä tyttö ei ole enää tummahiuksinen vaan on ottanut askeleen kohti omaa vaaleaa hiusväriään tiedostaen, että tie tulee olemaan pitkä, mutta ainakin näin ensimmäisen kuukauden jälkeen ihanan palkitseva: kiitos näkymättömän tyvikasvun en enää näytä pälvikaljuiselta! Lisää juttua hiusmuutoksestani toiste.

Kommentit (34)

 1. virve

  Minusta näitä oli nudempiakin sävyjä. 🙂

 2. Anonyymi

  Tämän kirjoituksen perusteella inspiroiduin ostamaan itsellekin Lip Loverin. Ja se on kyllä jokaisen hehkutuksen arvoinen! Ihanaa <3

  • virve

   Mahtavaa kuulla! Ja kiva, että tulit kertomaan sen osoittautuneen loistavaksi sinullakin. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *