Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Hyvin pohjustettu juttu!

En yleensä ole jakanut käyttää ripsivärini alla pohjustustuotetta tuomaan lisää näyttävyyttä lopputulokseen, mutta saatuani äidiltäni pari kuukautta sitten Diorin Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum -ripsivärinpohjustajan (n. 36 euroa), en oikeastaan ole enää osannut elää ilman sitä.

Tuote on siis sekä pohjustaja että ripsiä ravitseva seerumi, mutta koska tuotetta levitetään vain ripsiin eikä ripsien tyveen kuten ripsienkasvattajaa, ei se tietenkään voi kasvattaa ripsiä mihinkään, ravita vaan. Ja omat ripseni eivät ole katkeilevat tai hauraat, joten en niinkään kaipaa sitä ravitsemispuolta.

Seerumi kuitenkin hoitaa ja ravitsee niitä ja lupaa ikäänkuin ”turvottaa” ripsiä, jolloin ne näyttävät tuuheammilta. Okei, niinhän hiuksillekin voidaan tehdä.

Tämän lisäksi valkoinen massa tietysti tuo välitöntä ja selkeää tuuheutusefektiä ripsiin.

Pohjustajan harja on selkeä ja nappaa itseensä massaa juuri sopivasti. Itseasiassa harja taitaa olla peräti samanlainen, kuin vihkamaisen siistin ja tuuhean vaikutelman ripsiin tekevässä Iconic-mascarassakin on.

Tuotetta voisi käyttää myös yöaikaan ripsiä vahvistavana tuotteena, mutta itse tyydyn päiväkäyttöön.

Pohjustaja jättää ripset jäljiljtään valkoisiksi ja tosiaan tuo niihin lisää näyttävyyttä. (Miksei näissä voi olla valmiiksi sävyä? Siksikö, etteivät ihmiset tajuaisi voivansa käyttää alle muuten vaan toista mascaraa?)

Mascaran massa on hyvä levittää ripsiin välittömästi pohjustajan jälkeen, jolloin se levittyy tasaisemmin ja paremmin. Jos pohjustaja ehtii kuivua, ei massa välttämättä peity täydellisesti. Minusta ripset jäävät tämän jäljiltä kuitenkin pehmeämmiksi ja erotelluimmiksi kuin esimerkiksi L’orealin kaksipäisen Double Extensionin primerin jäljiltä, joten päälle tuleva mascaramassa on helppo levittää.

Omissa ripsissäni on NeuLashin ansiosta loistavasti pituutta, mutta ne ovat yhä edelleen hennot ja kaipaankin ripsiväriltä nimenomaan tuuheutusta. Siksi runsautta tuova pohjustaja on juuri sellainen tuote, jollaista omat ripseni kaipaavat.

Vasemmanpuoleisessa silmässä pelkkää mascaraa, oikealla mascaran alla Diorin pohjustajaa. Ero on selkeä: Oikeanpuoleisen silmän ripset ovat paitsi tuuheammat ja näyttävemmät, myös hieman pidemmätkin, mutta silti luonnollisen näköiset ilman isompia paakkuja tai kökkäreitä.

Tykkään tästä pohjustajasta aivan valtavasti ja tämä on ylivoimaisesti paras kokeilemani ripsivärinpohjustaja!

Käytättekö te ripsivärinne alla pohjustajaa? Mikä on oma suosikkinne? Onko joku pohjustaja ollut täysin yhdentekevä?

Kommentit (12)

  1. Anonyymi

    Hassu kysymys, mutta jääkö varsinaisen ripsarin harjaan jämiä tuosta pohjustajasta? Oletko huomannut? Tekisi mieli kyllä kokeilla tuotetta.

  2. Musta kummankaan silmän ripset eivät näytä ”luonnollisilta”, koska kummastakin näkee selkeästi, että on laitettu ripsiväriä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *