Hyvästit kuiville huulille: Laneige Lip Sleeping Mask

*Sis. mainoslinkin

Olen viimeiakoina innostunut erityisen kovasti naamioista ja paitsi että niitä on levitelty kasvoille, ovat muutkin alueet päässeet niistä osallisiksi. Minulta on jo pariin kertaan kyselty vinkkejä oikein hyvään huulirasvaan ja tässä tulee nyt sen modernimpi versio!

Laneige Lip Sleeping Mask

Törmäsin netissä surffaillessani korealaisen Laneige-merkin huulille tarkoitettuun Lip Sleeping Mask -yönaamioon, joka oli kerännyt kovasti kehuja. Huulinaamio oli jälleen vaivatonta kotiuttaa eBaysta varsin edullisesti (n. 12 €), joten annoin hiirikäteni klikkailla ja jäin innolla odottamaan tuotetta.

Laneige Lip Sleeping Mask

Huulinaamion oli kehuttu elvyttävän lähes huulet kuin huulet uudelleen eloon sulattamalla niiden pinnalta hellästi pois kuolleen ihosolukon ja ravitsemalla niitä tehokkaasti. Naamion oli kehuttu oleva täydellinen tuote sekä paljon huulimeikkituotteita (varsinkin trendikkäitä mattapunia) käyttäville että meille, jotka emme päivän aikana jaksa rasvailla huuliamme vaan haluamme, että ne pysyisivät kunnossa pelkällä yöllisellä tehohoidolla.

Laneige Lip Sleeping Mask

Naamion mukana tuli mitä ihanin ja käytännöllisin silikoninen applikaattori, jonka avulla sitä oli helppoa ottaa purkista. Ihastuin tähän joustavaan ja muotoiltuun apuvälineeseen totaalisesti ja tulen taatusti jatkamaan sen käyttöä myös muiden purkkiin pakattujen huulivoiteiden kanssa, joita olen huulille ennen tämän naamion käyttöä levitellyt.

Laneige Lip Sleeping Mask

Huulilla väritöntä ja kiiltävää huulivoidetta muistuttavassa naamiossa on herkullisen mansikkainen tuoksu, joka hurmasi minut heti. Tuote levittyi huulille hyvin ja jätti niille miellyttävän, huulivoidemaisen pinnan.

Laneige Lip Sleeping Mask

Pyyhin huulet puhtaiksi aamulla ja ne olivat ihanan pehmeät ja sileät jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen.  Mattaisetkin huulimeikkituotteet levittyivät tämän ansiosta niille täysin ongelmitta ja ihana pehmeys kesti huulillani hyvi läpi päivän eikä minulle tullut tarvetta lisäillä huulilleni rasvaa päivän aikana.

Laneige Lip Sleeping Mask

Olen käyttänyt naamiota nyt jo useamman viikon ajan lähes joka yö tavallisen huulivoiteen sijaan ja tämä on ollut aivan loistava tuote. Kun ilmat alkavat kylmetä, alkavat huuletkin usein kuivua ja jopa rohtua, mutta tämä ihanuus on pitänyt huolta, että omat huuleni ovat pysyneet mattaisetkin huulipunat loistavasti kestävässä kunnossa.

Jos siis kaipaamme huulia hyvin hellivää tehotuotetta, niin tämä maailmalla suuressa maineessa oleva huuliyönaamio on aivan loistava sijoitus! Laneige Lip Sleeping Mask -huulinaamion myyjiä löytyy eBayssa täältä*.

Laneige Lip Sleeping Mask

Onko joku muu tutustunut Laneigen tuotteisiin?

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

Kommentit (15)
  1. Rakastan Laneigen Water Sleeping Maskia <3, on myöskin kultti maineensa veroinen 🙂 Oma Lip Sleeping Maskini on vielä postissa, tulisipa jo perille.. (PS: Laneigestakin on muuten aikas paljon unbrand/"Laneige" kopioita myynnissä Ebayssa, eli vars. Kiinasta tulevat tuskin ovat yhtä hyviä kuin originaalit..)

    1. Kiitos vinkistä, tuohon pitääkin myös tutustua! 🙂

      Ja hyvä että että nostit esiin, että piraattituotteita saa varoa. Ebaysta tilatessa kannattaa ehdottomasti kiinnittää huomiota myyjien myyntihistoriaan ja arvioihin! 🙂

  2. Kuulostaa aivan ihanalta tuotteelta, mutta törmään samaan ongelmaan kaikkien yöksi jätettävien naamioiden kanssa :DVatsallaan nukkuminen, kyllä pyörittelen kasvoja oikein kunnolla tyynyssä, että kaikki tuotteet ovat ensimmäisen minuutin jälkeen pyyhkiytynyt tyynyliinaan…

    1. Joo, sitten varmasti vähän hankalia kaikki yötuotteet… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *