Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Hyvästit kuiville huulille: Laneige Lip Sleeping Mask

*Sis. mainoslinkin

Olen viimeiakoina innostunut erityisen kovasti naamioista ja paitsi että niitä on levitelty kasvoille, ovat muutkin alueet päässeet niistä osallisiksi. Minulta on jo pariin kertaan kyselty vinkkejä oikein hyvään huulirasvaan ja tässä tulee nyt sen modernimpi versio!

Laneige Lip Sleeping Mask

Törmäsin netissä surffaillessani korealaisen Laneige-merkin huulille tarkoitettuun Lip Sleeping Mask -yönaamioon, joka oli kerännyt kovasti kehuja. Huulinaamio oli jälleen vaivatonta kotiuttaa eBaysta varsin edullisesti (n. 12 €), joten annoin hiirikäteni klikkailla ja jäin innolla odottamaan tuotetta.

Laneige Lip Sleeping Mask

Huulinaamion oli kehuttu elvyttävän lähes huulet kuin huulet uudelleen eloon sulattamalla niiden pinnalta hellästi pois kuolleen ihosolukon ja ravitsemalla niitä tehokkaasti. Naamion oli kehuttu oleva täydellinen tuote sekä paljon huulimeikkituotteita (varsinkin trendikkäitä mattapunia) käyttäville että meille, jotka emme päivän aikana jaksa rasvailla huuliamme vaan haluamme, että ne pysyisivät kunnossa pelkällä yöllisellä tehohoidolla.

Laneige Lip Sleeping Mask

Naamion mukana tuli mitä ihanin ja käytännöllisin silikoninen applikaattori, jonka avulla sitä oli helppoa ottaa purkista. Ihastuin tähän joustavaan ja muotoiltuun apuvälineeseen totaalisesti ja tulen taatusti jatkamaan sen käyttöä myös muiden purkkiin pakattujen huulivoiteiden kanssa, joita olen huulille ennen tämän naamion käyttöä levitellyt.

Laneige Lip Sleeping Mask

Huulilla väritöntä ja kiiltävää huulivoidetta muistuttavassa naamiossa on herkullisen mansikkainen tuoksu, joka hurmasi minut heti. Tuote levittyi huulille hyvin ja jätti niille miellyttävän, huulivoidemaisen pinnan.

Laneige Lip Sleeping Mask

Pyyhin huulet puhtaiksi aamulla ja ne olivat ihanan pehmeät ja sileät jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen.  Mattaisetkin huulimeikkituotteet levittyivät tämän ansiosta niille täysin ongelmitta ja ihana pehmeys kesti huulillani hyvi läpi päivän eikä minulle tullut tarvetta lisäillä huulilleni rasvaa päivän aikana.

Laneige Lip Sleeping Mask

Olen käyttänyt naamiota nyt jo useamman viikon ajan lähes joka yö tavallisen huulivoiteen sijaan ja tämä on ollut aivan loistava tuote. Kun ilmat alkavat kylmetä, alkavat huuletkin usein kuivua ja jopa rohtua, mutta tämä ihanuus on pitänyt huolta, että omat huuleni ovat pysyneet mattaisetkin huulipunat loistavasti kestävässä kunnossa.

Jos siis kaipaamme huulia hyvin hellivää tehotuotetta, niin tämä maailmalla suuressa maineessa oleva huuliyönaamio on aivan loistava sijoitus! Laneige Lip Sleeping Mask -huulinaamion myyjiä löytyy eBayssa täältä*.

Laneige Lip Sleeping Mask

Onko joku muu tutustunut Laneigen tuotteisiin?

Kommentit (15)

 1. Vuoden 2016 parhaat kosmetiikkalöydöt – Asia edition – Kauneus & Terveys -blogit

  […] Paras huulituote: Laneige Lip Sleeping Mask […]

 2. RiRe Lip Powder – Testissä puuterimainen huulipuna – Kauneus & Terveys -blogit

  […] viimeaikoina vaivannut sen kummempi kuivuus, sillä hellin niitä öisin tehokkaasti ravitsevalla huulinaamiolla, jonka ansiosta jokainen aamu on ongelmatonta aloittaa tasaisesti levittyvillä […]

 3. Kaisa

  Hei muistatko/pystytkö katsomaan keneltä myyjältä tämän ostit? 🙂 Koitin selailla Ebayta, mutta tuli niin mahdottomasti hakutuloksia, että tuntuu aika epätoivoiselta selvittää, kuka nyt olisi luotettava tämän tuotteen suhteen.

  • Virve Vee

   Ostin omani melko pieneltä myyjältä, jolla ei näytä valitettavasti olevan sitä enää myynnissä. Itse ostan todella helposti keneltä tahansa myyjältä, jolla on ilmaiset postikulut ja parisen tuhatta palautetta ja hyvät prosentit, joten ostaisin ihan huoletta esimerkiksi tältä myyjältä. 🙂

 4. Yönaamio huulille – Laneige Lip Sleeping Mask | rouva kameleontti

  […] sille. Minulta meinasi jäädä ne kokonaan huomaamatta, kunnes googletellessani merkkiä huomasin Virven postauksesta, että spaattelikin oli pakkauksessa mukana. Naamio maksoi lentokentällä vajaa 15 […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *