Hyvästi tiukassa olevat näppyröhelmät – Etude House Baking Powder B.B Deep Cleansing Foam

*Sis. mainoslinkin

Tilailen eBaysta jonkun verran kosmetiikkaa ja muutama luottomyyjäni lähettelee tuotteiden mukana aina ihania näytteitä. Yksi mielenkiintoinen tuote, johon näytteiden kautta tutustuin oli Etude Housen Baking Powder B.B. Deep Cleansing Foam -puhdistusvaahto, joka näytti minulle parin käyttökerran jällkeen jo sellaisen ihoihmeen, että minun oli pakko tilata tuotetta itselleni kokonainen täysikokoinen tuubi.

Etude House Baking Powder BB Cleansing Foam

Olin nähnyt kesällä Tokiossa merkin Baking Powder -tuotteita ja ollut niiden suhteen utelias, mutta en silti ollut tullut tutustuneeksi niihin tarkemmin. Puhdistustuotteet näyttivät kiinnostavilta, mutta enhän minä tarvitsisi enää yhtään uutta putsaria kun vanhojakin oli jo melkoisesti.

Tämän puhdistustuotteen kanssa kävi kuitenkin niin, että vaikka en edes tiennyt, mitä se oikeastaan lupaili tekevänsä, oli jo parin kokeilukerran jälkeen  selvää, että minä tarvitsin sitä.

Etude House Baking Powder BB Cleansing Foam

Veden kanssa kevyesti vaahtoava puhdistustuote kykeni nimittäin tekemään sellaisen taikatempun, mihin en ole nähnyt minkään aiemman putsarini tai tehotuotteeni kykenevän. Erityisesti nenänpieliini sekä leuan ja alahuulen väliseen pieneen uurteeseen muodostuu minulla aina pientä näppyä. Niiden ihohuokosista saa puristella ulos talia reilusti vaikka päivittäin, mutta röhelmät eivät silti vain katoa minnekään. Niistä ei vaan pääse eroon. Tai en päässyt ennen tätä tuotetta.

Olin käyttänyt Etude Housen puhdistustuotetta muistaakseni vain kaksi päivää kun jo huomasin kasvojeni iholla ihan valtavan muutoksen pienten epätasaisuuksien kadottua kuin taikaiskusta. Iho tuntui ihan uskomattoman pehmeältä, sileältä ja tasaiselta ja ne ikuisuustukkeumat, joiden olin uskonut olevan riesanani vielä eläkkeelläkin olivat yhtäkkiä kadonneet.

Etude House Baking Powder BB Cleansing Foam

Olin saanut puhdistustuotetta parin näytepussillisen verran ja yhdestä pussista riitti useisiin käyttökertoihin, joten toisen pussin loputtua iskin täysikokoisen tuotteen välittömästi tilaukseen. Tätähän oli aivan pakko saada lisää!

Täysikokoisen tuubin saavuttua maltoin vihdoin syventyä tuotteen tarkempiin tietoihin, joita näytepussissa ei ollut kuin koreaksi ja joita en ollut jaksanut aiemmin googletella. Aiemmin minulle oli nimittäin vain riittänyt, että tuote teki uskomattomia temppuja.

Etude House Baking Powder BB Cleansing Foam

Ihoa hellästi kuoriva tuote oli aivan erityisen ihmeellinen siksi, että se syväpuhdisti ihon niin tehokkaasti, mutta ei silti jättänyt sille tippaakaan kuivaa tai kiristelevää tunnetta. Ihoni pinta kuivuu helposti, joten tujummat putsarit saavat nopeasti aikaan ihon hilseilyä, mutta tämä ei tehnyt sitä. Iho tuntui pehmeältä, sileältä ja miellyttävältä, mikä oli aivan uskomatonta ottaen huomioon, kuinka hyvin tämä sen puhdisti. Olin ällikällä lyöty.

Puhdistustuotteessa oli tavalliselle vaahtoavalle voideputsarille tyypillisen tuntuinen koostumus, mutta sen seassa saattoi erottaa pienenpieniä, leivinjauhemaisen karheita rakeita, jotka olivat kuitenkin erittäin hellävaraisia ja tuntuivat sulavan iholle. Olen voinut ongelmitta käyttää tätä ihollani iltaisin FOREOn kanssa jo parin kuukauden ajan ilman, että iho on kuivunut. Mieletöntä!

Tämä tuote olisi ehdottomasti kuulunut vuoden 2016 parhaisiin aasialaisen kosmetiikan löytöihin jos vain olisin ehtinyt esitellä sen teille vielä viime vuoden puolella!

Etude House Baking Powder BB Cleansing Foam

Onko joku muu sattunut tutustumaan tähän taikatuotteeseen?

Tuotetta eBayssa kauppaavat myyjät löytyvät täältä.*


Lue myös nämä postaukseni:

Ripsiseerumi LiLash Rubber Mask kasvonaamio SIgma E40 sivellin

Kommentit (14)
  1. Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi
    18.1.2017, 19:44

    Mulla on tästä pari näytepussia, mutta en ole niitä testannut, koska luin että jotkut ovat kokeneet sen liian kuivattavaksi. Mutta pitää toki itse testata ja todeta ensin 🙂

  2. Kärsin samasta ongelmasta kuin sinä ja tämä voisi toimia mun iholla myös! Laitoin heti näytekokoisen tuubin tilaukseen, kiitos vinkistä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *