Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Hyvästi hiuksia samentavat mineraalikertymät!

Huomasin kesälomareissuni aikana, että vaalea tukkani oli alkanut kellertää ikävästi ja saanut häiritseviä vivahteita. Tasaisen värinen se ei värjäämättömänä koskaan ollut ja varsinkin aurinkoa saamattomat hiusten alemmat osiot ovat lähtökohtaisestikin tummempia ja lämpimämpiä kuin muut hiukset, mutta yhtäkkiä vaaleimmatkin hiussuortuvat olivat muuttuneet harmillisen sameiksi.

Cutrin Anti-Green Shampoo

Hopeashampoo tuo hiuksille aina kivaa taittoa, mutta jos pohja on liian samea, saattaa se tehdä ainakin omista hiuksistani jopa hieman tunkkaisen sävyisen. Hiukset onkin hyvä kirkastaa ensin syväpuhdistavalla shampoolla, jonka päälle kylmät sävypigmentit sitten asettuvat tuomaan hiuksiin taittoa.

Yksi entisiä suosikkejani oli Cutrinin syväpuhdistava shampoo, jota olen kehunut tässä aiemmassa postauksessani. Tällä kertaa hiusten kirkastukseen kuitenkin lisättiin kierroksia toisella hieman vastaavantyyppisellä Cutrinin uutuustuotteella, joka keskittyi nimenomaan puhdistamaan hiuksista niihin kertyineitä, raudan ja kuparin kaltaisia mineraalijämiä.

Cutrin Anti-Green Shampoo

Sain Cutrinilta blogikokeiluun Cutrin Pure ISM Anti-Green Shampoon, jonka syväpuhdistava koostumus keskittyy nimenomaan vähentämään hiusten vihertäviä, kellertäviä ja jopa rusehtavia sävyä, joita esim. vanhoista putkistoista tuleva vesi saattaa hiuksiin tuoda.

Cutrin Anti-Green Shampoo

Shampoossa on kirkas koostumus, jonka tavoitteena ei siis ole taittaa hiusten sävyä, vaan ihan vaan rehellisesti irrottaa hiuksista niiden pinnalle kertyneet mineraalit. Shampoo hierotaan hiuksiin ja sen annetaan vaikuttaa niissä 3-5 minuuttia. Tuotteen vaikutusta voi halutessaan vielä tehostaa lämmöllä, mutta itselleni on riittänyt hiusten käsittely ilman lämpöäkin.

Cutrin Anti-Green Shampoo

Shampoo pesee hiukset hyvin puhtaan tuntuisiksi, muttei silti niin nitisevän natiseviksi, että se saisi minut miettimään, tartuinko epähuomiossa shampoon sijaan suihkussa mäntysuopaan. Hiukset kirkastuivat välittömästi niin selkeästi, että hihkuin ilosta jo suihkussa.

Cutrin Anti-Green Shampoo

Sain kokeluun lisäksi Cutrinin hopeashampoon ja hopeahoitoaineen, joilla jatkoin hiussävyn taittoa. Nämä kaksi osoittautuivat niin huipputuotteiksi, että palaan niihin vielä omassa postauksessaan!

Cutrin Anti-Green Shampoo

Lopputuloksena oli selkeästi kirkastunut tukka, jolta ikävät vivahteet olivat saaneet olivat saaneet kunnolla kyytiä.

Cutrin Anti-Green Shampoo

Jos jonkun muunkin tukka kaipaa kirkastusta, niin annan mitä suurimman peukutuksen tälle Cutrinin uutuudelle!

Kommentit (10)

  1. Loistava hopeanaamio vaaleille hiuksille Cutrinilta – Kauneus & Terveys -blogit

    […] Cutrin Pure ISM Anti-Green Shampoo poistaa hiuksia samentavat mineraalikertymät ja Reflection Silver Shampoo taittoi lämpimiä vivahteita. Varsinainen tähtituote on kuitenkin Reflection Silver Treatment -hopeanaamio, joka tosin säikäytti minut ensimmäisellä kokeilukerralla ensin pahan päiväisesti. […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *