Hyvä kaksikko

Lumenen kevään meikkikokoelmaan kuului kaksi ihanaa huulikiiltosävyä, jotka sain Lumenelta itselleni ja joista itse pidin kovasti.

Kiillot ovat uudistuneet ja nykyisissä huulikiilloissa on tehty pieni värijako: vaaleammalla korkilla varustetut sävyt ovat helmiäissävyjä ja tummemmalla korkilla varustetut puolestaan shimmerittömiä creme-sävyjä.


Sävy 8.

Minusta koostumusta on hieman uudistettu, mutta nämä tuntuvat yhä huulilla mukavilta ja juuri sopivan kevyesti tahmaisilta. Applikaattori ainakin on uudistunut leveämmäksi ja litteämmäksi ja onkin nyt enemmän mieleeni kuin ennen.

Kiilto myös pysyy huulilla hyvin ja huulet tuntuvat ihanan kosteutetuilta ja pehmeiltä. Suuren miinuksen annan kuitenkin voimakkaasta tuoksusta, joka ei ole yhtään mieleeni.
Sävy 5.

Kosmetiikkamyyjänä spottasin kuitenkin heti yhden ongelman näissä. Nimittäin sävynumeroinnin.

Sävynumeroita ei nimittäin ole enää tarroitettu kiiltojen pohjiin vaan ne löytyvät vain poisrepeävästä tarrasta sekä pienellä huulikiiltohylsyn kylkeen painettuna.

Tämä painoteksti kuitenkin kuluu helposti käytössä pois, joten kun asiakas tulee seuraavan kerran hakemaan uutta kiiltoa, olen myyjänä ongelmissa.

Usein kiiltoa on nimittäin käytetty niin pitkään ja niin monen eri tuotteen kanssa, että se on saattanut hieman vaihtaa jo väriäänkin ja vaikka koko linjassa ei edes olisikaan muita punaisia, ruskeita, oransseja tai pinkkejä sävyjä tarjolla, ei asiakas millään voi uskoa, että hänen kiiltonsa on ollut juuri se väittämäni sävy ja toteaa vaan, että no, etsin sitten jostain muusta paikasta, jossa varmasti on juuri sitä hänen sävyään. Eikä auta, vaikka kerron, että meillä on myynnissä kaikki olemassa olevat sävyt ja ettei enempää ole tehtykään ja että se on joku näistä.

Voimakasta tuoksua ja huonoa värinumerointia lukuunottamatta tykkään Lumenen kiilloista jälleen kovasti -kuten olen tykännyt jo läpi vuosien.

Mitä te niistä tykkäätte?

Kommentit (3)
  1. Itse asiassa ostin muutaman ilmeisesti poistumassa olevan kiillon alennuksesta äskettäin. En ole ennen kokeillut Lumenen kiiltoja, mutta nyt kyllä innostuin. Opiskelijabudjetilla saan yleensä hankittua vain huippusurkeita, pigmentittömiä halpiskiiltoja ja olinkin ihan ällikällä lyöty kun hopeaisen rusehtavasta kiillosta saikin oikeasti samanlaista väriä myös huulille 😀 Riemu oli suorastaan rajaton!

    Joo, tykästyin kyllä (: Sääli vain etten tule noita normaalihinnalla koskaan ostamaan, mutta jos sitten vaikka alennuksista.

  2. Vaikuttaisivat kokeilun arvoisilta! Aika outo kyllä tuo sävynumeron paikka. Myös ostajan ja kosmetiikan käyttäjän näkökulmasta turhauttavaa, jos sävyjä ei pysty tarkistamaan myöhemmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *