Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Hyvä ja edullinen aluslakka

Olen tykästynyt aivan valtavasti Lumenen uusiin Gel Effect -kynsilakkoihin, jotka nimensä mukaisesti tekevät kynsille geelilakkaukselle tyypillisen tavallista värilakkaa ”pulleamman” efektin. Päästyäni noiden ihanuuksien makuun tavalliset ”lättänälakat” eivät enää tunnu eivätkä näytäkään minusta miltään.
Olen myös yllätyksekseni huomannut tykästyneeni merkin Gloss & Care Repairing Base Coat -aluslakkaan. Tähän asti olen suosinut helposti liuskottuvissa kynsissäni OPI:n Nail Envy -lakkojen eri versiota, jotka ovat olleet ainoita apukeinoja estää kynsiäni liuskoittumasta.
Nyt olen kuitenkin käyttänyt tätä Lumenen uutta aluslakkaa jo pidemmän aikaa ja tajusin vasta yhtäkkiä, että hei, kyntenihän voivat todella hyvin ja ovat kasvaneet hyvin liuskoittumatta ja lohkeilematta!
Olipa mahtavaa löytää tällainen hyvä edullinen aluslakka, sillä OPI:n Nail Envyllä on tähän nähden melkoisesti enemmän hintaa. Ihan tositoimiinhan tämä pääsee vasta kun kesäkuussa aloitan jälleen työt laivalla ja näprään päivät pitkät tuotepakkauksia hyllyyn pahvilaatikoita purkaen, mutta ainakin näin viimeaikaisten kokemusteni perusteella tämä on ollut oikein vakuuttava tuote.
Päivän tuotevinkki meneekin siis niille, jotka etsivät hyvää kynsiä suojaavaa ja vahvistavaa aluslakkaa edulliseen hintaan: tsekatkaa ehdottomasti tämä!
Onko joku muu tykästynyt tähän?

Kommentit (9)

  1. Velma

    Mä katselin tuota kaupassa joku aika sitten, mutta jätin sillä kertaa ostamatta. Mä en kuitenkaan vaihtele lakkaa koko ajan, niin mulle varmaan riittäisi pidemmäksikin aikaa tuollainen pikkupurkki.

  2. virve

    Opin vahvistavat aluslakat taisivat maksaa n. 27 € / 15 ml (kalliimpia kuin peruslakat) ja nämä n. 6 euroa/ 5 ml, eli kymppi yhä melkein hinnassa eroa. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *