Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Hypnoottiset nukensilmät? Testissä Lancome Hypnose Doll Eyes Mascara

Useampi on kysellyt minulta kommentteja Lancomen uusimmasta mascarasta Hypnose Doll Eyesista ja kun minulla nyt kerran ei enää ole ripsienpidennyksiä ja kokeilen muutenkin työnkin puolesta uutuusmascarat läpi, olisi varmasti aika kommentoida tuota mascaraa täälläkin kuvien kera.

Doll Eyesin harja on siisti ja selkeä, kärkeä kohti hieman kapeneva harja, joka ei nappaa itseensä lähtökohtaisestikaan liikaa massaa. Harjakset ovat sopivan erillään, jolloin paakkujakaan ei pääse liiemmin syntymään.

Mascara lupaa ripsille nukkemasta katsetta niin pituuden kuin tuuhennuksenkin avulla. Nukkemainen katse tarkoittaa myös sitä, että mascara taiuttaisi ripsiä hieman ja sitä kautta avaisi katsetta tuoden sen nukkemaisen ”räps räps” -efektin.

Omat ripseni näyttävät tällä hetkellä ilman mascaraa tältä. Ne ovat pitkät, mutta kärjistään värittömät ja muutenkin hennot, joten niiden pituutta ei pahemmin huomaa.

Tältä ne näyttävät Doll Eyesin jälkeen.

Doll Eyes tosiankin avaa katsettani ja taivuttaa ripsiä nyt, kun ripseni nykyään ovat siihen suostuvaisetkin. Mascara myös tuo hieman pituutta ja tuuheutta ripsiin, mutta tekee sen hyvin siistillä tavalla poimien ripset yksi kerrallaan. Ripset myös asettuvat siistin tasaisesti menemättä suttuun.

Harja on myös sopivan kokoinen alaripsiin eikä tuo niihinkään liikaa massaa kerralla tai paakuta niitä.

Tykkään itse Doll Eyesista arkiripsivärinä, sillä se antaa ripsilleni sopivasti näyttävyyttä vetämättä hommaa överiksi. Suosikkimascarani on yhä tällä hetkellä IsaDoran Big Bold Mascara, mutta sen kanssa saa olla tarkempi siistiä jälkeä hakiessa, vaikka se toki tekeekin huomattavasti vielä Doll Eyesia näyttävemmät ripset.

Tykkään ja käytän mielelläni.

Jos Doll Eyesia vertaa tavalliseen Hypnoseen, on Doll Eyes ehkä hieman enemmän pituutta ja erottelua tuova siinä missä tavallinen Hypnose puolestaan kykenee rakentamaan enemmän tuuheutta ja runsautta. Hypnose Precious Cells mascara puolestaan antaa lähinnä hieman pituutta ja erottelevuutta, muttei senkään vertaa tuuheutta kuin Doll Eyes. Hypnose Drama puolestaan tuo kerralla kaikkein eniten massaa ja näyttävyyttä, muttei ole erottelevuudeltaan kovin loistava ja saattaa helposti tuoda paakkuja ripsiin. Drama tuo myös minusta eniten tuuheutta ja vain hieman pituutta.

Oletteko kokeilleet Lancome Hypnose Doll Eyes Mascaraa?

Kommentit (17)

 1. Chefale

  Mistä noita lancomen ripsarinäytteitä saa???? Kommenteista päätellen käytät jotakin ripsienkasvattajaa? Mitä,mistä, miten, minäkin haluan!!
  Tulin myös kutsumaan ihmisiä pieneen leikkimieliseen musaskabaan, osallistu!

  http://keywordfashion.blogspot.com/2012/02/kuulokkeet-kuin-korut-arvonta.html

  Pakko googlettaa toi neulash!

 2. Nuoren sinkkunaisen seikkailut

  Kokeilin sitä minikokoista eikä tökötti kyllä sopinut tähän päähän alkuunkaan! Ihan ristiin sun rastiin menivät eikä hommasta tullut mitään. Pysyttelen halpisripsareissani siis ainakin vielä toistaiseksi.. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *