Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Hymyä huuliin ja radalle

Huulipunakyniä on nähty viimeaikoina vähän joka puolella ja alkaa olla jo vaikeaa päättää, minkä merkin puoleen kääntyisi sellaista hankkiessaan. Itse ainakin voisin kehottaa kääntymään IsaDoran puoleen.
Sain blogini kautta IsaDoralta kokeiltavakseni merkin Twist-Up Glos Stick Moisturizing Lip Fillerin ja vaikka hetken mietinkin, että hukkuisiko tämä vaan muiden vastaavien joukkoon, oli pohdintani loppujen lopuksi täysin turhaa. Ei nimittäin todellakaan hukkuisi.
Tässä punakynässä on nimittäin kaikki kohdallaan.
Ensinnäkin kynällä on tietysti tarkkaa värittää huulet. Linjan on skarppia ja siistiä ja puna myös levittyy huulille upeasti. Sen koostumus on ihanan täyteläisen pehmeä ja se suorastaan sulaa huulille kuten hyvän punan kuuluukin tehdä. (Inhoan punia, jotka tuntuvat ja näyttävät vain jäävän huulten pinnalle ikävänä kalvona, joka hymyillessä rakoilee.)
Tarkan levityskärjen ja kynästä saatavan hyvän otteen vuoksi tuote onkin aivan ässä näin pikkujoulukauden koittaessa, kun kirkasta punaista on osattava sipaista huulille toisen silmän parin drinksun jälkeen karsastaessa, toisen niitä työpaikan komeita uroksia tiiratessa ja menojalan yhtäaikaa jo vipattaessa. (Ja kielen suupieliä lipoessa, oli se sitten alkoholin tai uroksien vaikutusta kumpaa tahansa.)
Huulet tuntuvat tämän kanssa ihastuttavan pehmeiltä ja todellakin näyttävät täyteläisiltä ja upeilta. Juuri tässä sävyssä on yllättävän paljon pigmenttiä, vaikka laatua kuvaillaankin merkin nettisivuilla vain puolipeittäväksi. Muut kaupassa räveltämäni sävyt ovat kyllä olleet läpikuultavampia.
Kynä tuoksui miellyttävän pehmeästi vaniljalle, mutta tuoksu oli sen verran mieto, etten havainnut sen leijailevan jatkuvasti nenässäni.
Sävyjä on saatavilla kahdeksan ja kynillä on hintaa n. 13,90 euroa. 
 
Joko olette kokeilleet?

Kommentit (18)

  1. Kahvitahra

    Itse rakastuin tähän tuotteeseen syksyllä, yllätyin miten täydellinen tämä oli. Sävynä mulla oli pinkki ja se teki huulistani just sellaset 60-luvun huulet 🙂 Töissä käyttänyt päivittäin.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *