Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Huulipunien ihmelapsi

Kaikki varmasti tietävät että on hankalaa saada kestävä huulipuna, joka ei ole kuiva huulilla. Kuulostaa lähes suoranaiselta mahdottomuudelta jopa näin ammattilaisenkin korviin.

Eräs merkki on kuitenkin onnistunut siinä erityisen hyvin.

Tällä kertaa erityismaininnan saa Clarins Rouge Prodige -huulipunallaan.

Paitsi että Clarins on onnistunut tuomaan markkinoille pitkäkestoisen, mutta ei kuivattavan huulipunan, on se myös onnistunut tuomaan punaan jopa hieman kevyempiäkin sävyjä. Yleensä kun pikäkestoisissa punissa juhlitaan vaan pigmenttien riemuloistolla ja unohdetaan kevyempiä sävyjä hakevat täysin.

Huulipunasta on tehty koostumukseltaan ihan hitusen tahmea, jotta se kestää, mutta koostumus ei kuitenkaan ole millään lailla häritsevän tahmainen. Puna sulaa hyvän huulipunan lailla huulille täydellisesti ja onkin ehdottomasti paras koskaan kokeilemani kestäväksi tehty huulipuna ja tartun siihen aina, kun asiakkaat hakevat kestävää huulipunaa, joka ei kuitenkaan saa olla kuiva huulilla.

Tykkään itse myös siitä, että koska punan koostumus on crememäisempi, on siihen voitu jättää hieman kiiltoa ilman, että sen pitkäkestoisuus kärsii.

Oma huulipunani on 101 Tender Rose, joka on nätti nuderoosan sävy on minusta aivan ihastuttava jokatilanteen arkisävy.

Clarinsin huulipunalla on hintaa noin 25 euroa.

Oletteko te kokeillaat Clarinsin Rouge Prodigea? Tai onko teillä kertoa muita hyvin kestäviä, mutta ei liian kuivia huulipunia?

Kommentit (9)

 1. Anonyymi

  Moi!
  Kommenttinin ei nyt aiheeseen oikeastaan liity, mutta olen huomaillut että et liiemmin vastaile kommentteihin. Onko tässä siis kyse vain jostain väliaikaisesta jutusta vai mitä? Tokihan tämä on oma blogisi ja päätät vastaatko vai et, mutta jos et vastaile sen voisi vaikka ilmoittaa johonkin!

 2. Purkkihullu a.k.a Sweetie Sanchez

  Vaikuttaa ihanalta! Oliko värivaihtoehtoja useitakin? Kosteuttavia huulipunia todellakin kaipaa. Etenkin, jos on tällainen huulirasvaaddikti. 😉

 3. Purkkihullu a.k.a Sweetie Sanchez

  Heips Virve, käyppäs tsekkaamassa blogini tuore kirjoitus. Sieltä löytyy tätäkin kosteuttavampi Clarins. http://purkkihullunpaivakirja.blogspot.com/

 4. Anonyymi

  Kommentoin vähän vanhaan postaukseen, mutta tiesitkö, että tämä huulipuna on tarkoitettu käytettäväksi ainoastaan siveltimellä? Jos tätä näyttää vaikka asiakkaalle kämmenselälle vertaakseen sävyjä, ei väriä tahdo tulla kädelle paljon mitään. Tai ainakin sitä saa muutaman kerran viuhtoa edestakas. Kun ottaa huulipunasiveltimen ja pyörittelee (ja pyörittelee ja pyörittelee) sitä huulipunassa, lähtee siitä sen rasvat liikkeelle ja väriä alkaa irtoamaan. Sormen pää toimii pyörittelyssä myös oivasti, mutta sitä ei saisi tehdä asiakkaan edessä, jottei kukaan erehdy luulemaan, että tuotetta saa laittaa suoraan puikosta huulille. Olen itse työskennellyt kosmetiikan parissa useamman vuoden ja sain vasta nyt tietää tällaisen kikan.. Tai siis säännön, niinkuin Clarins sanoisi. 🙂

  -iiness

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *