Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Huuliöljy?!?

Tämän päivän postauksen aiheena on ihan vaan pikainen OH MY GOOOOD MÄ HALUUN TOLLASEN MIKSEI KUKAAN OLE ENNEN TEHNYT TUOLLAISTA MULLE HETI NYT SELLAINEN ILMAN VÄLIMERKKEJÄ JA SUORANA HUUTONA ULOS SUOLTAEN!
Suomeksi haluaisin siis näyttää, millaisen veikeän kuuloisen tuotteen Clarinsin kevään 2015 lookki sisältää. Tai oikeastaan millaiset kaksi veikeää tuotetta.
Clarinsin Instant Light Lip Perfectorit ovat olleet suuressa suosiossa aivan kuten saman merkin vartalo- ja kasvoöljytkin. Mitäs siis, jos laitettaisiin kaksi hittiä yhteen ja tehtäisiin huulille oma öljynsä? Todellakin, huutaa Clarinsin tuotekehittelytiimi ja tekee sellaisen. Mahtavaa, huutaa vastauksena kosmetiikkabloggaaja eikä malta odottaa, että saa tuotteen hyppysiinsä. Mieletöntä!
Clarinsin kevään lookkiin kuuluu siis (ilmeisesti kausituotteina?) kaksi huuliöljyä, joista en vielä tiedä höykäsen pöläystä, mutta joita en malttanut olla innosta piukeana esittelemättä teille jo. Tässä on siis sitä tutkivaa journalismia parhaimmillaa, mutta onneksi se ei aina ole kosmetiikan kanssa niin kamalan vakavaa. Joskus riittää vain se, että on aidosti innoissaan ja tahtoo jakaa löytönsä riemun sellaisen yleisön kanssa, jonka uskoo siitä myös innostuvan.
Kuka muu jää täpinöissään odottamaan, että pääsee näkemään tuotteet livenä ja fiilistelemään niitä?

Kommentit (29)

 1. Salla

  MINÄ!!!! Haluan!!!!!!!!!!!!

  • virve

   Laskuri käyntiin NYT NÄITÄ SAA -päivää kohti katsoessa! 😛

 2. Anonyymi

  minäkin pidän todella paljon uusien tuotteiden ihastelusta ja tutkailusta netissä vaikka todellisuudessa en välttämättä tuotteita ostakkaan (: Olisi mukavaa jos tekisit tälläisiä "esittelyjä" tulevista tuotteista (:

  • virve

   Teen mielelläni, jos bongailen tällaisia superkivoja uutuuksia. 🙂

 3. Anonyymi

  Mulla ei huulirasvat toimi, ne eivät kosteuta huulia ollenkaan vaan jäävät vaan pinnalle ärsyttävästi joten olen levittänyt Clarinsin Santal öljyä iltaisin kasvojen lisäksi huulillekin. 😀 Se toimii loistavasti, en käytä huulirasvaa lainkaan.

  Mielenkiintoista nähdä että onko tuo pieni "huuliöljy" vain kovemmin hinnoiteltu, vähemmillä ainesosilla ja pienemmässä pakkauksessa oleva versio kasvoöljyistä… Skeptikko sisälläni jotenkin ei ihan hurahda markkinointi-puheisiin helposti!

  • virve

   Katsotaan, mitä tulee! 🙂

 4. Kuorotipu

  Mä olin jo soittamassa miehelle, että kauppaan, kunnes näin tuon "helmikuussa". Syvä pettymyksen huokaus…

  • virve

   Voih, vielä pitää malttaa odottaa! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *