Huuliöljy?!?

Tämän päivän postauksen aiheena on ihan vaan pikainen OH MY GOOOOD MÄ HALUUN TOLLASEN MIKSEI KUKAAN OLE ENNEN TEHNYT TUOLLAISTA MULLE HETI NYT SELLAINEN ILMAN VÄLIMERKKEJÄ JA SUORANA HUUTONA ULOS SUOLTAEN!
Suomeksi haluaisin siis näyttää, millaisen veikeän kuuloisen tuotteen Clarinsin kevään 2015 lookki sisältää. Tai oikeastaan millaiset kaksi veikeää tuotetta.
Clarinsin Instant Light Lip Perfectorit ovat olleet suuressa suosiossa aivan kuten saman merkin vartalo- ja kasvoöljytkin. Mitäs siis, jos laitettaisiin kaksi hittiä yhteen ja tehtäisiin huulille oma öljynsä? Todellakin, huutaa Clarinsin tuotekehittelytiimi ja tekee sellaisen. Mahtavaa, huutaa vastauksena kosmetiikkabloggaaja eikä malta odottaa, että saa tuotteen hyppysiinsä. Mieletöntä!
Clarinsin kevään lookkiin kuuluu siis (ilmeisesti kausituotteina?) kaksi huuliöljyä, joista en vielä tiedä höykäsen pöläystä, mutta joita en malttanut olla innosta piukeana esittelemättä teille jo. Tässä on siis sitä tutkivaa journalismia parhaimmillaa, mutta onneksi se ei aina ole kosmetiikan kanssa niin kamalan vakavaa. Joskus riittää vain se, että on aidosti innoissaan ja tahtoo jakaa löytönsä riemun sellaisen yleisön kanssa, jonka uskoo siitä myös innostuvan.
Kuka muu jää täpinöissään odottamaan, että pääsee näkemään tuotteet livenä ja fiilistelemään niitä?
Kommentit (29)
  1. Tuo Honey ilmeisesti jää valikoimiin, mutta pinkki Raspberry on kausijuttu! AAAAAA, mäkin kuolaan näiden perään jo valmiiksi! <3

    1. Kiitos infosta! Ja joo, todellakin kuolaan itsekin jo valmiiksi näiden perään! 🙂

  2. Mä! Kuullostaa sen verran kiinnostavalta. Helmikuussa pitäisi olla myynnissä.

    1. Voi helmikuu, tule jo! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *