Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Huulimeikkiaddikti

Huulimeikkejä on kulunut tässä kuussa loppuun melko hitaasti, sillä en ole malttanut pitäytyä samassa tuotteessa kovinkaan montaa päivää putkeen. Jotakin olen kuitenkin tässäkin kuussa saanut sillä rintamalla aikaiseksi.

Ensinnäkin yksi huulipuna on tullut tiensä päähän.

Kyseessä on Diorin Dior Addict High Shine sävyssä 680 Catwalk Mauve, jonka minikoon olin saanut joskus ostosteni yhteydessä kylkiäisenä.

Diorin High Shinen laatu on jotain aivan mahtavaa. Nämä tuntuvat huulilla aivan ihastuttavan pehmeiltä ja jotenkin vaan ikäänkuin sulavat huulille täydellisinä pysyen paikallaan aivan loistavasti. (Kun taas esimerkiksi YSL:n Rouge Volupte ei ollenkaan näytä sulavan huulilleni, vaan jää vain huulieni pinnalle keljun näköisenä kerroksena, joka piirtää jokaisen huulieni uurteen parin minuutin kuluttua esiin.) Nämä ovat ihan mielettömiä ja juuri sopivasti kostean näköinen pinta tekee huulista upean täyteläisen näköiset.

Puna puikossa ennen loppumistaan.

Himoitsisin näistä vaikka kuinka montaa, mutta tämä on ollut toistaiseksi ainoa omistamani kappale ja tämäkin tosin vain minikokoisena.

Tämän(kin) Diorin tuotteen hylsy on todella kaunis ja päätin säästää sen vitriiniini ihan vaan koriste-esineenä. Hylsyssä on sama muotoilu kuin esimerkiksi Diorin Addict-hajuvesissä (Addict-muotoilu) ja tämä sopii todella kauniisti kahden tyhjän Addict-pullon rinnalle.

Huulipunan lisäksi minulta kului tosiaan loppuun myös yksi huulikiilto.

Jälleen kerran minulla olisi hyvä syy pitää palopuhe rakastamieni Natural Coden huulikiiltojen puolesta. Loppunut sävy Icy Melon oli suosikkisävyni vaaleanpinkin sävyn Juicy Fruit ohella ja olen iloinen, että minulta löytyy tätä sävyä vielä yksi jemmoistani. Vielä ei tarvitse tästä ihanuudesta siis täysin luopua.

(En malta olla kehumatta tähänkin väliin näitä kiiltoja edes hieman: hyviä sävyjä, tuntuvat huulilla sopivan tahmaisilta olematta supermähmäisiä, tuntuvat kosteuttavilta, kestävät huulillani hyvin… Nämä vaan ovat loistavia!)

Huulimeikkejä on toisaalta jäljellä enää hyvin vähän kun vertaa siihen, millaisiin jemmoihin olen tottunut, mutta silti aivan tuskaisen paljon. Onneksi kuitenkin useampi huulimeikki on jo vähintään puoliksi kulutettu ja nyt pitäisikin sitten vaan malttaa keskittyä käyttämään näitä puolikkaita. Keksin jo hyvin nopealla vilkaisulla läjän tuotteita, joista jokainen yksittäinen huulimeikki loppuisi aina varmasti viikossa, kun vain malttaisin käyttää yhtä tuotetta päivittäin. Vaihtelunhaluni vaan hidastaa projektia tehokkaasti…

Mikä on teidän tämänhetkinen suosikkisävynne huulikiilloista tai punista?

Kommentit (23)

 1. Anonyymi

  Tigi löytyi! Joo, olen tykännyt, aika tahmainen ja kestävä, kiva peittävä sävy. Ei niin ohutta kuin natural code. Mulle sopii purso paremmin kuin aplikaattorillinen malli, lisäilen usein ilman peiliä.
  /Peppi

 2. Anonyymi

  Tällä hetkellä huulimeikeistä lempparina chanel aqualumiere huuliuna sävyssä positano ja sen päällä we care iconin magnetic lips lipgloss perfect nude, tulee ihanat nude huulet! Sitten vielä on clarinsin instant light natural lip perfector sävyssä 01(eli se pinkki) sitten Lancomen IHANA juicy tubes natural origin sävyssä rose blossom (iihana tuoksu!!:)) sekä kaapista löytyy lisää muitakin, jotka ei oo niin paljoo käytössä:)) Sitten vielä kysymys: Minkä sävyinen poskipuna sopis keltapohjaiselle iholle, (mulla on myös siniharmaat silmät)? ja toinen kysymys tiedätkö onko lancomen hydra zen teinte (eli siis se sävyttävä kosteusvoide) hyvä, oon miettiny sen ostamista??
  Kiitti palljon vastauksista!:) -kaisa

 3. Nimetön

  Peppi: Kiitos, kiinnostavaa kuulla. 🙂

  kaisa: Keltapohjaiselle iholle sopivat lämpimät sävyt kuten esim. persikkaiset.
  Hydra Zenin sävyttävä on ihan mukava tuote minusta. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *