Huulikivaa

Sain vähän aikaa sitten pienen palkinnon hyvin tehdystä työstä.

Palkinto oli minulle erityisen mieleinen, sillä aiemmat kokemukseni Bobbi Brownin huulimeikeistä ovat olleet todella positiivisia ja merkiltä kokeilemani huulikiillot ovat olleet luultavasti parhaita huulikiiltoja, joita olen ikinä käyttänyt. Voisiko siis olla juuri mieluisampaa kiitosta, kun Bobbi Brownin huulimeikkisetti!

Setti sisälsi neljä Bobbi Brownin huulimeikkituotetta.

Paketeista paljastuivat huultenrajauskynä sävyssä Sandwash Pink, Lip Gloss sävyssä Crystal, Lip color sävyssä 22 Sandwash Pink sekä Creamy Lip color sävyssä 14 Crystal Pink.

Tykkään suunnattomasti Bobbi Brownin tuotepakkausten yksinkertaisen tyylikkäästä ja ammattimaisen näköisestä koruttomasta ulkonäöstä.

Jo kädelle kokeiltuna sävyt näyttivät makuuni olevilta ja herkullisilta (vaikkei tuo rajauskynä nyt ihan joukkoon mielestäni kuulunutkaan…).

Creamy Lip Color oli nimensä mukaisesti todellakin voidemainen, mutta jopa yllättäen varsin lähellä Lip Glossien paksuhkoa ja tahmahkoa koostumusta! Kuvittelin tämän olevan jotenkin sellainen perus kiiltopunamainen tuote, mutta tämä ei kyllä ollut sinnepäinkään.

Tämä oli puikkomaiseksi tuotteeksi jotenkin harvinaisen ”creamy” ja täyteläinen ja vaikkeivät huulet jääneetkään varsinaisesti tahmaisiksi, tuntui tämän paksuhko koostumus silti niillä kokoajan. Itse tykkään tuosta tunteesta suunnattomasti, joten tämä oli minulle hyvin mieleinen tuttavuus. Vaikka koostumus oli paksuhko, ei tämä silti jäänyt huulille paksuna kerroksena, joten tämä myös pysyi huuluilla hyvin lähtemättä karkuun huulien uurteisiin.

Kovin kuiville huulille en tätä silti suosittele, sillä kyllä tämä tuo kaiken repaleisuuden huulilla kuitenkin esiin.

Omani oli tosiaan sävyä 14 Crystal Pink.

Lip Color on koostumukseltaan sitten enemmän ihan perushuulipuna.

Tämä tuntuu huulilla mukavan pehmeältä ja pigmenttiä on kunnolla minkä lisäksi tämä kuitenkin myös kestää huulilla loistavasti saamatta huulia kuivan tuntuiseksi.

Tämä puolestaan oli sävyä 22 Sandwash pink. Tämä muuten tuoksuu sille, millaiselle appelsiinin tuoksuisiksi väitetyt huulimeikit yleensä tuoksuvat.

Rajauskynä oli laadultaan hyvä, mutta en vain kykene ymmärtämään, kuinka se voi olla nimeltään sama, kuin toinen huulipunista. Minun pienellä logiikallani nimittäin samannimiset tuotteet ovat yleensä ainakin lähes saman sävyisiä ja kuten ylempänä olleesta kuvasta voi huomata, on rajauskynä huomattavasti lämpimemmän sävyinen kuin samanniminen huulipuna.

Mutta jotenkin kummasti nuokin kaksi tuotetta kuitenkin sopivat yhteen! Kuvassa huulet siis rajattuina kyseisellä huultenrajauskynällä ja maalattuina Sandwash pink -huulipunalla. Yllätyin, vaikkakin silti jättäisin nämä käyttämättä yhtäaikaa.

Kynä ei ole laadultaan mikään erityisen pehmeä, muttei mikään kovakaan. Oikein mukava tavallinen rajauskynä, siis.

Lip Gloss Crystal on tavallinen kirkas huulikiilto, joka on laadultaan jonkun verran tahmainen ja paksuhko. Tästä ei ole paljoa sanottavaa, sillä tämä on minusta oikein hyvä perustuote, jonkalaisia löytyy kuitenkin lähes kaikilta sarjoilta.

Bobbi Brownin tuotteita ei näillä leveyspiireillä ole myynnissä, mutta niitä voit napata virtuaaliostoskoriisi esimerkiksi Strawberrynetistä.

Onko teillä omia kokemuksia Bobbi Brownin meikeistä?

Kommentit (2)
  1. Itse olen kokeillut monia Bobbi Brownin meikkejä ja suosikkejani ovat ehdottomasti long-wear cream shadowit. Ne ovat luomivärien aatelia ja enää tuskin muuta käytänkään. Näiden kaverina menee long-wear gel eyeliner. Kannattaa ehdottomasti kokeilla näitä tuotteita, jos et ole vielä kokeillut. Aivan mahtavia! 🙂

  2. Nuppu: Kiitos vinkistä, pidän mielessä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *