Hurrikaani mittakupissa

Moni teistä tietäneekin, kuinka syvästi rakastan erilaisia hiusvempaimia. Hiukseni eivät tosin aina näytä siltä, että minulla olisi niihin kiihkeä suhde, mutta se johtuu vain siitä, että yritän jatkuvasti löytää sitä helpointa ja parasta tapaa hiusteni kihartamiseen.
Muotoiluraudat, piipparit, sauvat, rullat ja kaiken maailman tikut kokeiltuani olen jälleen päässyt yhden uuden laitteen jäljille. Jä tällä kertaa laite vaikuttaa jopa helpommalta kuin se kerran aiemmin esittelemäni kiharrin, joka hoitaa kiharruksen puolestasi!
Föönaan hiukseni lähes jokaisen pesukerran jälkeen, minkä jälkeen sitten vielä kihartelen tai taivuttelen ne. Olisipa siis kätevää, jos hiukseni kihartuisivat jo föönattaessa. 
Ja nyt te luulette, että tähtään ilmakihartimeen, vai mitä? Eeeeheei, se on kuulkaas jo ihan vanhanaikainen juttu. Katsokaapas, mikä nyt on pop:
Air Curler, mutta hyvin erilainen kuin se perinteinen ilmakihartimeksi suomennettava vempain. Tällä kertaa myydään nimittäin vain lisäosaa hiustenkuivaajan suulle.
Kuva täältä.
Oman föönin suuttimeen asetettava reijällinen kuppi on siis apuväline, jonne hiusten latvat föönatessa asettaessa saadaan aikaan pienimuotoinen tornaado, jonka avulla hiukset pyörähtelevät kiharoille. Uskomatonta, mutta usean YouTube-videon perusteella myös toimivaa!
Kuva täältä.
 Ja tiedättehän te minut… Luikin heti eBayhin ostoksille ja kotiutin oman litramittani jääden innolla odottamaan sen kotiutumista Kiinasta. Raporttia sen aikaansaannoksista siis tulossa.
Mitä mieltä olette? Innostuitteko?
Kommentit (15)
  1. Heti tämän luettuani suuntasin ebayn sivulle 😀 oon vielä aikamoinen noviisi, millä hakusanoilla tälläisen sieltä mahdollisesti löytäisi? oma hakuni tuotti lähinnä jenkkimyyjiä..

  2. http://www.menaiset.fi/artikkelit/spin_curl_on_outo_tukkakapistus

    Itselläni on ollut Remingtonin Spin&Curl jo muutaman vuoden. Ihan hauska härveli, ja on muuten Suomesta ostettu 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *