Hurmaava hopeanaamio: Maria Nila Colour Refresh Pearl Silver

On kyllä myönnettävä, että nykyinen työpaikkani kosmetiikan verkkoparatiisissa, jota myös Eleveniksi kutsutaan, on ollut aivan täydellinen paikka kaltaiselleni tuotehifistelijälle. Olen päässyt työn ansiosta tutustumaan niin moniin kiinnostaviin tuotteisiin ja mielenkiintoisiin tuotesarjoihin ja tekemään niin lostavia tuotelöytöjä, että meinaan välillä ihan ratketa liitoksistani niistä intoillessani.

MariaNilaSilver

Yksi parhaista löydöistäni on ollut Maria Nilan Colour Refresh Pearl Silver -värinaamio*, joka taittaa hiuksista kellertävyyttä. Naamioita on saatavilla myös useissa muissa sävyissä, mutta itse olen vaaleahiuksisena ihastunut aivan erityisesti tähän hopeanaamioon.

MariaNilaSilver

Hiusteni latvat eivät ole vielä täysin kunnossa ja saksille kyllä riittäisi työtä, joten ongelmana on, että monet hopeatuotteet jämähtävät haperoihin latvoihin helposti vähän turhankin tiukasti. Hopeatuotteen tulisikin siis kyetä neutralisoimaan keltaisuutta hyvin, muttei silti olla liian pigmenttinen. Ei ihan helpoin yhtälö.

Maria Nilan hopeanaamio on kuitenkin ollut hommassaan aivan ässä. Paitsi että naamio taittaa kellertäviä sävyjä vetämättä vaaleimpia ja kärsineimpiä suortuviani violeteiksi, kosteuttaa ja pehmentää se myös hiuksiani hyvin -ja vieläpä latistamatta tukkaani. Tämä onkin siis ollut melkoinen hiustuotelöytö!

MariaNilaSilver

Mm. auringonkukan siemenöljyä, arganöljyä ja vehnäproteiinia sisältävä koostumus on siis ollut hiuksilleni optimaalinen tapaus ihan kaikella tavalla.

Blond Hair

Tällä sävyttävällä hoitonaamiolla on ollut ihanaa helliä hiuksia viikottain. Pidän naamiota hiuksissa yleensä n. 5-8 minuutin ajan ennen kun huuhtelen sen pois. Lopputuloksena ovat sileät ja pehmeät hiukset, joiden viileät ja vaaleat vivahteet korostuvat kauniisti.

Maria Nila -tuotteila myy Suomessa tosiaan eleven.fi* ja tämä hopeanaamio löytyy myynnistä täältä*.

(Eikä muuten kannata unohtaa sitä huippumahtavaa Maria Nilan kuivashampootakaan, josta olen jo jonkun aikaa ollut aivan fiiliksissä…)

MariaNilaSilver

Onko joku muu ihastunut Maria Nilan Colour Refresh -värinaamioihin?

Kommentit (11)
 1. Ihastuneena syoksyin suoraan elevenin sivuille. Juuri tata olen kaivannut! Mutta voiiii…asun toisessa EU-maassa ja voidakseni tilata jotain, vaikkapa tata ihanaa hopeanaamiota, minun pitaisi ensin ottaa yhteytta asiakaspalveluun :((
  Virve kiltti, voisitko vinkata asiakaspalveluunne, etta meita ulkosuomalaisia on jo 1,3 miljoonaa ja varmaan moni meista haluaisi tilata blogisi kautta tutuiksi tulleita ja testattuja tuotteita – olisiko mitenkaan mahdollista helpottaa prosessia?!
  Nytkin, jos haluaisin tilata tuotteita, tuo alennusaika ehtii umpeutua ennen kuin saisin tilattua.
  Jos viet asiaa eteenpain, olen kovasti kiitollinen, enka varmaan ole ainoa.

  1. Hyvä, että kysyit! Tässä helppo ratkaisu ulkosuomalaisille:
   Suomalainen eleven.fi toimittaa vaan Suomeen, mutta samat tuotteet ovat saatavilla myös englanninkielisestä verkkokaupastamme eleven.se/en, joka toimittaa tuotteita laajasti ympäri Eurooppaa ja usein tarvittaessa myös muuallekin. 🙂
   Ja don’t worry, uusia tarjouksia tulee jatkuvasti. 🙂

   1. Kiitos vastauksesta ja avusta, Virve! Kokeilenpa tuota tieta.

 2. Mikä on pakkauksen koko? Ei kerrottu edes eleven sivuilla.

  1. En ole varma, puhummeko nyt eri asiasta, mutta tämän naamion koko on 300 ml kuten elevenin sivuilla näiden yhteydessä lukee. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *