Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Hupsis kupsis -temppuja vaativa tuote

Minusta on ihanaa, kuinka kuivashampoot/hiuspuuterit yleistyvät ja että yhä useampi merkki ottaa tämän trendituotteen valikoimiinsa, mutta nyt minun on kyllä sanottava, että vuoden suseimman kuivashampoon titteli on jaettu.

Olin jo tarpeeksi kypsä aikoinaan Tigin kuivashampooseen, josta on jo parin vuoden ajan ollut liikkeellä pakkausta, joka sylkee omatoimisesti ja omia aikojaan ponnekaasut ulos saaden aikaan sen, ettei tuotteesta enää parin käyttökerran jälkeen tule mitään ulos. Kuinka hemmetin vaikeaa on tehdä toimiva pullo, kysynpähän vaan??? Tigin kanssa ongelma sentään ratkesi sillä, että spray-nappulan saattoi ottaa nätisti irti ja kääntää pakkauksen ylösalaisin odottamaan uutta käyttökertaa, mikä ei toki sekään kovin näppärä vaihtoehto ollut, mutta sentään toimiva.

Tämä uusin kokeilemani kammotus ei tottele tuotakaan niksiä.

Kyseessä on Schwarzkopfin markettilinjan Got2B:n Rocking it -kuivashampoo.

Tämä ensinnäkin sylkee tuotteen ulos mielettömällä paineella jättäen päähän vahvasti valkoisen läikän. Tummassa tukassa tässä on melkoinen poishierominen ja tukka jääkin helposti hieman samean väriseksi. Tämäkään ei nyt ole niin paha juttu, kun tuotteen vaan suihkii hiusten alempiin kerroksiin ja harjailee pois.

Suurin ongelma tässä on kuitenkin toimimaton suutin. En tiedä, sainko minä nyt sitten nimenomaan jonkun maanantaikappaleen vai mistä on kyse, mutta siis tämän suutin on vielä enemmän päivänpaisteen takaa kuin Tigin tapaus.

Tämä ei siis ota millään lopettaakseen suhinaansa ja suihkutteluaan, vaikka suutinta kuinka kääntelisi, vääntelisi ja rämppäisi ja vaikka spray-nappulan ottaisi irtikin, jatkaa tämä vain sylkemistään. Kääntelyä, vääntelyä ja hupsis kupsis -temppujen tekemistä saa siis harrastaa oikein toden teolla, jos tämän tahtoo saada hiljaiseksi ja tavaraa ulossylkemättömäksi. Märkää ja suurimolekyylistä shampoota puhaltaa ulos vaikka kuinka huudan, että ”LOPETA +#@*!# JO!!!”

Minua itseasiassa vähän harmittaa tämän tuotteen puolesta, sillä näen tässä ihan mielettömän potentiaalin. Ensinnäkin tämä tuoksuu mielettömän hyvältä ja jättää tukan todella puhtaan ilmavaksi ja lopputulos kestääkin pitkään. Jos tuotekehittelyosasto olisi vaan malttanut kehitellä pakkauksen ja tuotteen loppuun, olisi tämä varmasti uusia suosikkejani. Ikävää, että tässä pääsi nyt kuitenkin käymään näin ja firman rahan ahneus voitti laadun tavoittelun.

Hintaa tällä putilolla on kaupassa noin 7-8 euroa ja jos teillä muilla on jakaa parempia kokemuksia kyseisestä tuotteesta ja voitte kertoa minulle minun vain tosiaankin saaneeni käsiini harjoittelijan rikkinäisellä koneella lomanjälkeisenä maananaiaamuna kahvikuppi kädessään ja pullanmurut rinnuksillaan valmistaman kappaleen, niin sana on vapaa ja laitteet on laitettu liikkumaan juuri teitä varten. Minä nimittäin olisin niiiiin kovasti halunnut tykätä tästä.

Kommentit (38)

 1. Anonyymi

  Lähtötilanne: Neiti X on ulkomailla ja uuden hoitoaineen tarpeessa. Tähänastisten kokeilujen ja etsintöjen tuloksena neiti X on todennut, että paikalliset silikonilähmähoitoaineet lähinnä murhaavat päänahan (ja muunkin) ihon. Ei siis käyttistä. Mutta kas, täällähän on Suomesta tutut Lush ja the Body Shop! Valitettavasti neiti X ei ole juuri tutustunut näiden ketjujen hiustenhoitotuotteisiin (paitsi BS:n banaanihoitoaineen totesi pettymykseksi), eikä näin ollen ole yhtään sen viisaampi hoitoaineen osalta.

  Kysymys: Mitä hoitoainetta suosittelisit näiden ketjujen valikoimista neiti X:lle, jolla on valitettavan suomalainen ohut ja kuiva hiuslaatu? Mahdollisimman kosteuttava olisi haussa.

  Jokerikysymys: Jos paljastamme lähtötilanteessa mainitun ulkomaan olevan Japani, mitä paikallisia "must buy" -kauneidenhoitotuotteita (paitsi Sensai Sponge Chiefia ;)) suosittelisit neiti X:lle kokeiltavaksi? Kun nyt täällä kerran ollaan…

  Blogiasi lähes alusta asti seuranneena tiedän, että et ole ainakaan blogissa juuri käsitellyt em. ketjujen hiustenhoitotuotteita, mutta BS:n banaanihoitoainefiaskon ja parin muun tapahtuman jälkeen en uskalla enää luottaa omiin arvauksiini tai paikallisiin myyjiin. Kovin ystävällisiä myyjiähän täällä on, mutta ei sille mitään voi, että tällainen liinaletti pistää raukkojen pasmat sekaisin. Ei pliis enää "tosi hoitavaa" shampoota, joka kuivattaa kädetkin korpuiksi.

  neiti X

 2. Anonyymi

  Mulla toi teki just saman, eli ensimmäisen käyttökerran jälkeen se suihkuaminen ei vaan millään meinannu loppua. myöhemmin päättelin että se johtu siitä, että olin suihkuttanu tököttiä hiuksiini liian pitkinä suihkauksina ja se siksi alko falskata, purkissa kun sanotaan että pitäis suihkautella lyhyitä suihkauksia.

 3. Anonyymi

  Myös täällä huono kokemus, ehdin käyttää tuotetta vain kaksi kertaa, jonka jälkeen se oli omia aikojaan tyhjentynyt kaapissa. Hukkaan mennyt raha harmittaa, enkä tule tuotetta enää ostamaan :/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *