How’s everything?

Moni on ehtinyt kertoilla minulle lempparipostauksiaan arvontapostauksen yhteydessä ja äkkikuikuilemisella sain selville, että useampi teistä on tykännyt videopostauksista.

Koska tämän infon lisäksi tiedän monen teistä olevan utelias kuulemaan, mitä kosmetiikkavarastoilleni tällä hetkellä kuuluu, innostauduin spontaanisti tekemään teille aiheesta pienen videomuotoisen esittelyn.

Mukaan mahtuu siis niin asuntoni (okei, huoneeni…) esittelyä kuin kosmetiikkavarastojenkin tutkiskelua, joten toiveenne on kuultu ja kuvaa ja ääntä on käytetty.

Hyvä yleisö, enjoy! (Or not.)

Kommentit (49)
  1. Ohhhoh, onpa tosiaan vähentynyt noi määrät! Apua, kohta mulla on enemmän kosmetiikkaa kuin sulla o.O
    Meinaan mulla on tällä hetkellä aika läjä kaikenlaista kosmetiikkaa ja varsinkin hiusjuttuja mulla on aika paljonkin 😀

  2. Oho, tosi hienosti oot kyllä saanu jemmoja vähennettyä! Muistan, kun sitä silloin joskus oli niin että henkeä haukoin, kun katsoin niitä sun esittelyjä 😀 Ja ihana nähdä, millainen uusi koti sinulla on. Vaikka pieni onkin, niin olet aivan mahtavasti onnistunut saamaan sen sellaiseksi, että turhaa roinaa ei näkynyt missään. Sen vuoksi ei sitten niin pieneltä edes näyttänyt 😀
    Mitä muuten teit niille ihanille kynsilakkatelineillesi, kun säilytysratkaisu on nyt erilainen? Olen koittanut metsästää niitä itselleni kissojen ja koirien kanssa, mutta Suomesta on suhteellisen vaikeaa edullisesti semmoisia löytää..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *