Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

How cool is that!

Tiedän, että joukossanne on varmasti niitä, jotka rakastavat jalkoja viilentäviä ja virkistäviä jalkavoiteita. Eikö olekin?

Minä en ehdottomastikaan kuulu niihin. Minä itseasiassa ihan suoraan sanottuna vihaan sitä viilentävän kylmää ja virkistävää tunnetta, jonka sitä tavoittelevat jalkavoiteet saavat aikaan.

Tykkään nimittäin laittaa jalkavoiteen jalkoihini juuri ennen nukkumaanmenoa ja antaa sen vaikuttaa niissä kaikessa rauhassa yön yli. Mutta kuinka vastenmielistä onkaan yrittää käpertyä peiton alle lämpimään, kun jaloissa tuntuu siltä, kuin niitä huljauttelisi jäävesisaavissa!

Kuten sanoin, en siis itse syty viilentäville ja virkistäville jalkavoiteille, mutta toisen tappiohan on usein toisen onni, joten tänään minäkin päätin julistaa omaa tappiotani jakaen ilonsanomaa niille, joiden ajatusmaailma ja käytönnön teot eivät mene yksiin omieni kanssa.

Sain nimittäin Lumenelta kokeiluuni merkin uudehkon Berry Refresh -vartalonhoitolinjan Virkistävän Jalkavoiteen, joka vähentää kuumotusta ja väsymystä jaloissa todellakin freesaten ne.

Voide on ehdottomasti omiaan niille, joiden jalkoja turvottaa ja kuumottaa ja joiden koivet kaipaavat virkistystä tuntuessaan tuhat kiloa painavilta. Voide nimittäin todellakin virkisti kinttujani!

Kyseessä voisikin siis olla ihanteellinen tuote niille seisomatyöläisille, joiden jo ennestään hankalaa oloa kesän kuumuus ei ainakaan yhtään helpota.

Pidin itse kuitenkin siitä, kuinka ihanan pehmeiksi kevyehkön tuntuinen voide jalkani teki. Itseasiassa työkaverini, jonka jalkoihin eivät kuulemma mitkään rasvat tunnu yleensä auttavan, ihastui voiteen kosteuttavaan ja pehmittävään vaikutukseen kovasti, joten mikäli viilentävä vaikutus ei karkoita sinua, suosittelen kokeilemaan tuotetta.

Iloisenväristä voidetuubia ei ole hinnallakaan pilattu, sillä tuubilla on hintaa vain 4,90 euroa.

Oletteko kokeilleet tätä?

Mikä on teidän suhtautumisenne viilentäviin ja virkistäviin jalkavoiteisiin?

Kommentit (17)

 1. Satu

  Pitääpä ostaa tuota mukaan matkalle, jossa varmaan jalkoja kuumottaa ja turvottaa. Voisi toimia minulla siellä, muuten olen sellainen vilukissa, että villasukat ovat jalassa kesälläkin 🙂

 2. hanska

  minä ostan aina äidilleni kaikki tällaiset uutuudet, taitaapa tämäkin päästä hänen yöpöydälleen 🙂 omia jalkojakin joskus iltaisin kuumottaa, mutta toivon etten koskaan perisi äitini kuumia jalkoja, sen verran tuskaa ne hänelle aiheuttavat!

 3. Anonyymi

  Höh, kävin tän tänään ostamassa ja oon nyt pari kertaa kokeillut eikä tunnu yhtään, ei siis YHTÄÄN "viilennystä". 😀 Oli vielä ihan pakko palata tänne kattomaan ostinko oikeen tuotteen, mutta kyllä.. ja levitin varmuuden vuoks tohon jalan yläpuolellekkin että jos on vaan jalkapohjat tunnottomammat mutta eeeeeh. 😀

 4. Helinä

  Juu ei mitään viilennystä näille koiville. =) Kesälläkin villasukat usein jalassa, koskaan en tarkene paljain jaloin olla huonon verenkierron takia (käsissä sama juttu; kesälläkin kynsikkäät/kädenlämmittimet käytössä).

  Lämmittäviä suosikkituotteitani jaloille on Lushin nyt jo valitettavasti lopetettu Pied De Pepper (Suomessa oli myynnissä eri nimellä, oisko ollut Helping Feet?), joka sisältää runsaasti lämmittäviä eteerisiä mausteöljyjä kuten neilikkaa, inkivääriä ja kanelia. Ainoa huono puoli on tuotteen tummnruskea väri, joten mustat sukat tarpeen! Tätä olen käyttänyt talvella käsiinkin ja tuoksuu aivan herkulliselta, mmmm. Toivottavasti tulee joskus retro-tuotteena valikoimiin takaisin! Moni viluvarvas jäi tehokasta tuotetta kaipaamaan… Lushilla on myös vastaavilla lämmittävillä mausteilla kyllästettyjä hierontapaloja saatavilla (Hottie, edesmennyt Sore Labours, joulutuote Merry X-mas…), jotka eivät värjää ihoa ja pehmittävät tosi tehokkaasti ihoa. Hierontapalat ovat ihan luonnonkosmetiikkaa ainesosiltaan ilman mitään säilöntäaineita.

  Toinen hyvä verenkiertoa elvyttävä tuote on Weledan arnikki-hierontaöljy, jota voi myös muuten lämmittävänä hierontaöljynä käyttää kipeytyneille lihaksille, mutta itse yleensä valelen sitä rentouttavan jalkakylvyn jälkeen jalkateriini.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *