Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

How big, I ask

Käytin loppuun yhden satsin Tigin Catwalk-linjan Volume Collectionin Your Highness Hydrating Shampoota ja Nourishing Conditioneria ja minulle jäi näistä hieman ristiriitainen kuva ja tunne päähäni.

Ensinnäkin minusta tuntuu, että oikean hoitavuuden puolesta Tigin uusissa tuotteissa mennään kokoajan vain alaspäin. Hyvällä tahdollanikaan en siis sanoisi näitäkään kahta tuotetta millään lailla hoitaviksi, mutta lupaamaansa tuuheutta ja nostetta nämä kyllä saavat aikaan (ainakin, mikäli nämä eivät ole jatkuvassa käytössä).

Ensimmäisellä käyttökerralla ihastuin näihin kovasti. Tukkani on paksu, mutta helposti melko veltto ja menossa (tai sen puutteessa) mukana lähinnä vain roikkuva lehmän häntä, mutta näiden käytön jälkeen siinä oli runsautta ja tuuheutta aivan kuin olisin heittänyt siihen myös muotoilutuotteitakin.

Shampoo pesi tukan kunnolla, mikä onkin yleensä tuuheuttavien shampoiden ideana. Mahdollisimman vahvat ja pesevät sulfaatit ja tukka ei vaan voi olla länässä ja littanana ne kohdattuaan.

Hoitoaine puolestaan oli se mielenkiintoisin. Tämä periaatteessa siloitti tukkaa hieman, mutta jätti tukan kuitenkin karheaksi, jolloin se ei lätsäyttänyt. INCI:n alkupäästä löytyy jopa muotoilutuotteille tyypillinen hiuksia kiinnittävä aineosa, johon en ole koskaan ennen törmännyt poispestävissä hoitoaineissa. Tämä siis tavallaan hoitaa, mutta myös tuo tukkaan muotoilutuotteille tyypillisiä aineosia, jotka tukevat tuuheuttavaa lopputulosta.

Tukka oli kuivuttuaan runsas ja ennen kaikkea ihan mielettömän muhkea, mikäli sitä viitsi vielä föönata. Sen verran raskaita aineosia tukkaan kuitenkin hoitoaineen jäljiltä jää, että hennommassa tukassa tämä voi saada nopeasti aikaan likaisen lookin.

Omassa tukassani nämä toimivat hyvin pesun pari peräkkäin käytettynä, mutta sen jälkeen tuli aina seinä vastaan ja tukka näytti ja tuntui pesun jälkeen jo lähinnä raskaalta ja likaiselta.

Minun tukkaani nämä sopivatkin loistavasti sellaisiksi tuotteiksi, joita käytän silloin tällöin halutessani erityistä runsautta, mutta ollessani valmis tinkimään hoitotehosta. Nämä siis toimivat hyvin tuuheuttamassa, mutta jatkuvaan käyttöön en omien kokemuksieni perusteella uskaltaisi näitä suositella.

Itse ihastuin lopputulokseen aluksi kuitenkin sen verran, että hankin yhden parivaljakon kotiin ja toisen töihin (jossa ne minua vielä odottavat).

Onko joku muu kokeillut tämän kaksikon? Mitä olette tykänneet?

Kommentit (6)

  1. Anonyymi

    Kokeilin ensi kertaa Tigi:n tuotteita ja juuri näitä Your Highness Hydrating Shampoota ja Nourishing Conditioneria. Tuloksena oli likaisen oloiset ja näköiset, latteat ja kiillottomat hiukset..Myös tuoksu oli äitelä. Nähtävästi ko. tuotteet eivät sovi todellakaan kaikille hiustyypeille ja omalla kohdallani tuottivat suorastaan karvaan pettymyksen olemalla täysin käyttökelvottomia. Suosittelen testaamaan ko. tuotteen sopivuutta omiin hiuksiin ennen ostopäätöksen tekemistä, jos mahdollista. Itseltäni olisi ainakin jäänyt ostamatta.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *