Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Houston, we might have a problem?

Minulla saattaa ehkä olla ongelma.

Ensimmäinen askel ongelman käsittelyssä on kuulemma myötää sen olemassaolo itselleen ja samalla myös muille.

No, mikäs siinä: Hei, olen Virve ja ongelmanani saattavat olla ihanat, halvat ja tuoksuvat vartalovoiteet. There, I said it!

Kuten tiedätte, on minulla vartalovoiteita kotona jemmoissa useita, mutta mitä ette vielä tienneet oli, että kävin vähän aikaa sitten Tallinnassa ja löysin pari uutta kivaa juttua mukaani.

Mukaan lähti inkivääriltä ja passionhedelmältä tuoksuva vartaloemulsio… (Passion tuoksuu aivan ihanalta tässä!)

…ja mansikalta ja carambolalta (eikä siis tähtianikselta kuten sujuvasti itse käänsin…) tuoksuva vartaloemulsio…. (Nam!)

…ja kirsikalta ja vaniljalta tuoksuva vartaloemulsio… (En tiennyt, että kirsikka voi tuoksua näin herkulliselle!)

…ja ananakselta ja viinirypäleiltä tuoksuva vartaloemulsio… (Tuoksuu aivan ihanalta ananasjugurtilta!)

…ja vadelmalta ja kermalta tuoksuva vartaloemulsio… (Ihanan pehmeä vadelmainen!)

…ja litsiltä ja vaniljalta tuoksuva vartaloemulsio… (En ole koskaan tarkalleen tiennyt, miltä litsi tuoksuu, mutta jos litsi tuoksuu tälle, tykästyin sen tuoksuun ehdottomasti. Haistan tässä kyllä kevyesti samaa kuin Escadan viimekesän Ocean Lounge -tuoksussa, jossa oli ”huurteista litsiä”.)

…ja kookokselta ja banaanilta tuoksuva vartaloemulsio. (Kookoksesta viis, tämä tuoksuu aivan samalta kun kaupoissa jo ainakin parikymmentä vuotta myynnissä ollut Bravon banaani-suklaa jäätelö. Herkku!)

Mutta onko ihmisellä toisaalta ongelmaa, jos hän ei miellä ”ongelmaansa” oikeastaan ongelmaksi vaan pitää sitä lähinnä mukavana intohimon kohteena ja pitää sen (ainakin omasta mielestään) edes jossain määrin kohtuuden rajoissa? Toki tiedostan, ettei välttämättä ole yleisellä tasolla normaalia omistaa toistakymmentä vartalovoidetta, mutta jos tykkää tuoksuvista voiteista ja kuluttaa niitä lähes tuubillisen viikossa, niin eikai tätä sitten voi ongelmaksi kutsua?

Loppuyhteenvetona totean kuitenkin, että jos menette Tallinaan, käykää tuoksuttelemassa Kaubamajan kosmetiikkapuolella nämä Fruttinin ihanuudet. Vartalovoidepullot maksoivat hieman yli kolme euroa kappale ja kauppaan jäi näiden lisäksi vielä mintulta ja limeltä tuoksuva versio.

Onko joku sattunut kokeilemaan näitä? Itse muistan omistaeeni joskus sarjan suklaisia tuotteita ja tykkäsin kyllä kovasti.

Ja koska kerran vartalovoiteita on tullut asuntooni lisää, on edes pieni laiha lohtu, että yksi vanhoista on kulunut loppuun.

Loppuun kului Vervain-Lime -versio Laveran emulsioista.Tämän tuoksua wannabe-insinööri kuvaili seuraavilla lauseille: ”Tuoksuu aivan karkille. Sellaiselle kovalle karkille.”

Tuoksu oli alunperin mielestäni vain ihan kiva, mutta kun wannabe-insinööri kuvaili tuoksun minulle konkreettisella tasolla, aloin tykkäämään tästä. (Kyllä, juuri näin helppo minä olen.) Tykkään nimittäin tuotteissani eniten tuoksuista, jotka selkeästi tuoksuvat jollekin. En siis niinkään välitä tuoksusekoituksista vaan enemmän tuoksuista, joista saan selkeän assosiaation johonkin konkreettiseen (mansikka, banaani, Spice Girls -tikkari…).

Tämäkin Laveran vartaloemulsio kosteutti ihoa kivasti ja jätti sen pehmeäksi olematta kuitenkaan kovin täyteläinen (emulsio kun kerran on). Tykkäsin kyllä, mutta koska olen läträäjä ja lutraaja, suosin mielummin kymmen euroa halvempia tuotteita. Voin kuitenkin ehdottomasti suositella tätä!Sellaisia herkkuja taas tällä kertaa. Muita, joille vartalovoiteet ovat herkkä paikka?

Kommentit (49)

 1. Anonyymi

  Ei tarvitse lähteä Tallinnaan asti hakemaan Fruttineja, jos vaan omasta kylästä löytyy joku halpakauppa, esim. Tokmanni, Vapaa Valinta, Tarjoustalo tms. Ei välttämätttä kaikkia vaihtoehtoja löydy, mut jonkun verran kuitenkin.

 2. Nimetön

  Anonyymi: Byää, miksen minä ole törmännyt. :/

 3. Anonyymi

  Täällä Citymarketissa oli noita Fruttineita myös! :))

 4. neitikameleontti

  Virvee… Näitä saa nyt Sokokselta 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *