Hopeista lisäapua

Blogissani on sattuneesta syystä viimeaikoina peräänkuuluteltu paljon erilaisia keltaisuutta hiuksista taittavia tuotteita ja kaikki apukeinot ja niksit on otettu vastaan mielellään. Matka mustatasta omaan vaaleaan kun on pitkä ja jopa varsin tuskainenkin! Tänään haluaisinkin siksi jälleen jakaa teille muille mahdollisille kanssakärsijille yhden vinkin lisäavun tarjoavasta tuotteesta.
Sain blogini kautta vinkin kokeilla Four Reasons -merkin Silver Mistiä, eli hiuksiin jätettävää keltaisuutta neutralisoivaa hoitosuihketta.
Koska keltaisen ja punaisen sävyt ovat tulleet viimeaikoina varsin tutuiksi hiusten vaalennusprojektin myötä, ovat kaikki niitä neutralisoivat apukeinot olleet erittäin tervetulleita luokseni. Olenkin siis huoletta laittanut hiusteni pituuksiin kaikkea mahdollista, mikä vain lupailee taittavansa keltaisuutta pois edes jollain tapaa. Tyven kanssa joudun jo olemaan varovaisempi, sillä esimerkiksi eräs Tigin tavallinen shampoo sai sen taittamaan vaaleanpunaiseen…
 
 

 
Mitään ihan äärimmäisen radikaalia apua tämä kokeilemani suihke ei tietenkään ole hiuksiini tuonut, mutta jos kerran voin saada hiuksiin jätettävän hoitosuihkeen hoitotehon yhdistettynä pieneenkin neutralisointiefektiin niin yhdistän ne ehdottomasti mielelläni.
 
Taitanee kuitenkin olla, että omat hiustenlatvani ovat tällä hetkellä vielä sen verran tummahkot, etteivät tämän tuotteen tehot riitä niitä kovin radikaalisti neutralisoimaan. Vaaleampia hiusosioita tämä on kuitenkin vaikuttanut kirkastavan tai jos ei muuta niin tuovan minulle ainakin asiasta mukavan psykologisen harhavaikutelman.
 
 
Nyt kuulisinkin siksi siis mielelläni vaaleampihiuksisten mielipiteitä ja näkemyksiä tämän tuotteen toimivuudesta. Sanokaa nyt, että tämä toimii ihan huippuhyvin ja saakaa minut uskomaan tähän lisää!
 
 
 
Oletteko te kokeilleet Four Reasons -merkin Silver Mistiä? Tai tiedättekö jonkun muun vastaavan tuotteen?
Kommentit (21)
  1. Todella huono, ei taita keltaisuutta. Sotkee vain joka paikan, kun suihkii menemään :/

  2. Minä! Aiemmin, kun hiukseni olivat aivan vaaleat, käytin tätä säännöllisesti pesujen jälkeen taittamaan keltaisuutta pois. Toki käytin kaverina myös saman sarjan hopeashampoota, eli en osaa sanoa kummalle tuotteelle kunnia keltaisuuden poistamisesta kuuluu. Ei suihkeesta ainakaan haittaa ollut, päinvastoin. Se antoi itselle ainakin sellaisen tunteen, että on tehnyt parhaansa keltaisuuden poistamiseksi 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *