Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Honeymania-arvontaa ja alekoodia

Hei kaikki ihanat lukijat! 
Ilokseni sain  The Body Shopilta tiedon, että brändin nettikaupalla on tämän viikon ajan ilmaiset postikulut yli 50 euron tilauksiin. Lisäksi yli 50 euron tilauksiin tupsahtaa mukaan kaupan päälle vielä ilmainen mustikkainen vartalovoi!
Sitäkin suuremmaksi ilokseni sain kuitenkin myös vielä tiedon, että te ihanat lukijani saatte koodilla MT33V2F7 -10% alennuksen tilauksistanne koko kuluvan viikon ajan.
Ja tiedättekö mitä muuta vielä? Jotta hommaan saataisiin vielä oikein todellinen, TV-shop -henkinen ”eikä siinä vielä kaikki” -meininki, on minulla kerrottavanani vielä yksi juttu.
Kaikkein mahtavinta nimittäin on, että saan arpoa teidän kaikkien ihanien lukijoideni kesken tällaisen ihanan Honeymania-setin:
Setti sisältää The Body Shopin Honeymania-linjan hunajaisen suihkugeelin (250 ml), hunajaisen vartalovoin (200 ml) sekä hunajaisen saippuan (100 g) ja pesukukan (arvo 39,50 euroa).
Arvontaan voit osallistua koko viikon ajan, mikäli olet Google-tilisi kautta Blogger-lukijani. Tällä kertaa arvonta on siis tarkoitettu vain ja ainoastaan blogiani tuota kautta seuraaville lukijoille, sillä haluaisin nimenomaan palkita teistä jonkun.
Jos ette siis vielä ole noiden reilun kahdentuhannen seuraajan joukossa, niin tehkäähän itsellenne tili ja liittykää seuraajiin.
Arvontaan osallistumiseen riittää hihkaisu siitä kommenttilaatikossani. Lisäksi toivoisin, että jättäisitte hihkaisunne yhteyteen sähköpostiosoitteen, josta teidät tarvittaessa tavoittaa.
Arvonta päättyy 17.11.2013 klo 23:59.

Postaus sisältää affiliate-linkkejä.

Kommentit (225)

 1. tee
 2. Tiramisuheidi

  Ihana palkinto! Mukanaaaaa! 🙂

  lasalmihe@gmail.com

 3. Minnam

  osallistun 🙂
  minnalai4@gmail.com

 4. Minnam

  osallistun!
  minnalai4@gmail.com

 5. PS

  Hihkaisu! 😀

  backinreverieÄgmailÖcom

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *