Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

HIV-kynnet?

Vaikka olenkin lakkaillut paljon ja erilaisilla väreillä, en jostain syystä ole koskaan tainnut lakata koko kynsiäni valkoisella ja peittävävällä creme-lakalla. Harmi, sillä tämän näyttää todella hauskalta! (Lakkana vanha L’orealin valkoinen lakka.)

(Hauskasta tuli mieleeni, kuinka ennen kouluikää suorastaan pelkäsin valkoista lakkaa. Isommat, jo ala-asteella olevat kaverini kun tiesivät kertoa kuulleensa varmana faktana, kuinka joku oli saanut HIV:n valkoisesta kynsilakasta…)

Nyt kynteni ovat itseasiassa siinä suosikkipituudessani, jossa niitä mieluiten pidän. Pitutta on ihan mukavasti, mutta kynnet eivät vielä lähde käpristymään ja näyttävät siisteiltä. (Sopivasta pituudesta kun keskusteltiin tämän postauksen yhteydessä.)

Yhden päivän maltoin pitää kynsiäni vain valkoisina, mutta lopulta valkoinen pohja suorastaan huusi (ammui) minua tekemään tämän:

Konadien kanssa leimaillessa saa päällyslakkaa levitellessä olla tarkkana, sillä liian kuiva sivellin, liian monta päällekäistä siveltimenvetoa tai liian voimakkaalla kädellä tehty siveltimen veto levittävät kuvioita kurjasti (kuten keskisormen kynnestä varsinkin voi huomata). Kyllä näillä kynsillä kuitenkin yhden päivän ammui!

Lakoista tuli muuten mieleeni, kuinka kovasti himoitsen tätä Snowcrystalin (kausi)lakkakolmikkoa:

Kuvan sävyt 433, 434 ja 438 ovat aivan upeita!

Vaaleansininen 433 Sky Blue on vaan niin täydellinen vaaleansininen (ei turkoosi!) creme-koostumuksensa ansiosta.

Tumma mintunvärinen 434 Green Lagon on vaan niin ihanan tumma vihreänminttu (kuvassa ehkä hitusen liian vihreä).

Kylmä vaaleanruskea 438 Light Taupe on aivan mielettömän tylsän erikoinen taupe.

Onko joku muu bongannut nämä ihanuudet Kicksistä? Lakoilla on hintaa 7,90 euroa kappale, mikä ei ole kovin paha hinta, mutta aion itse kuitenkin pysyä tiukkana ja tyytyä vain kuolaamaan näitä erikoisempia ihanuuksia. Nyyh.

Kommentit (30)

 1. laura

  Unohdin kokonaan mainita, mutta tarkoitan siis Get started kitin sävyjä? Nyt on käytössä Lorealin roll on (D3/W3), mikä on aivan liian tumma kasvojen oikeaan väriin nähden, mutta saman värinen kuin kaula (toivottavasti tajusit mitä tarkoitan :D).

 2. Nimetön

  laura: Jos tahdot tuon mukaan, niin sitten Mediumin kitti. Lightin Fairly light on jo huomattavasti vaaleampi ja Fair hyvin keltainen. Medium-paketin Medium Beige voisi ollan hyvä sävy. 🙂

 3. Anonyymi

  hahhahaa, HIV-tartunta valkoisesta kynsilakasta :D!!
  toisaalta muistan, kun silloin kun HIV:sta alettiin puhua ( tai oikeastaan silloin puhuttiin vain AIDSista ja tämä lienee tapahtuneen ennen kynsilakkatartunta-aikoja ) lähti liikkeelle huhuja että sen voi saada yleisestä vessasta, hengitysilmasta… suunilleen ihan mistä vaan. joten miksei siis kynsilakastakin 😀

  lehmäkynnet o ihan huiput :)!
  ja nuo uutuudet täytyykin käydä bongaamassa pikimmiten, mielestäni mielettömän tylsän erikoinen taupe näyttää oikein kivalta 🙂

  /nanna

 4. Nimetön

  nanna: Ja eipä sitä tuon ikäisenä oikeastaan edes tiennyt, mikä on HIV, oli varmaankin vaan tauti vesirokon, oksennustaudin ja angiinan joukossa. 🙂
  Tuo taupe kutkuttaa yhä omaakin mieltäni kovasti. :/

 5. Anonyymi

  kiitos paljon avusta !
  -laura

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *