Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Hiusten asustamista

Jokainen tietää varmasti ne hetket, kun olisi mukavaa, ettei tukka vaan roikkuisi menossa mukana ja että siinä olisi joku kiva juttu, mutta ai että kun laiskottaa, eikä huvittaisi yhtään alkaa laittamaan. Minä ainakin tiedän nämä hetket paremmin kuin hyvin.

Tällaisina hetkinä hiusasusteet ovat kullanarvoinen apu.

Sen pienen pinnin napsauttaminen sinne tukkaan voi heti luoda kauniin yksityiskohdan.

Astetta isompi, huurteinen lumihiutale on leikkisä, mutta kaunis hiusasuste.

Hiusten sekaan voi huitaista hiuksiin maastoutuvan pannan, jonka pienet paljetit tuovat pientä hohdetta ja glamouria vetämättä arkilookkia överiksi. Sama panta kuitenkin sopii myös juhlavempaan kampaukseen, kun tukan vaan asettekee erilailla.

Ja jos kehtaa vaan läntätä tukkaansa tarpeeksi ison hiusasusteen, ei ketään enää kiinnosta, miltä muu tukka ympärillä näyttää.

Hiusasusteet ovatkin siis yksi parhaista keksinnöistä kiireisten kampaushetkien yllättäessä.

Tämän keksimäni riemun vuoksi tahtoisin jakaa sen iloa hieman teillekin. Ylläolevien kuvien hiusasusteet ovat koruihin ja hiusasusteisiin keskittyneen Cailapin talven mallistosta peräisin olevia ihanuuksia ja jotta tämä hiustenlaiton ja hiusten asustamisen helppous ja ihanuus aukeaisi teillekin paremmin, arvon Cailapin kanssa yhteistyössä kahdelle lukijalleni ihanan hiusasustesetin.

Setit ovat lähes identtisiä pienillä eroavaisuuksilla.

Arvontaan voit osallistua perjantaihin 20.1. klo 23:59 asti kertomalla kommenttiosiossa oman suhteesi hiusasusteisiin. Käytätkö niitä usein ja paljon vai onko hiuslenkki ja satunnainen neutraali hiuspanta tai -pinni ainoa tapasi asustaa hiuksiasi.

PS. Cailapin nettisivuilla on ihania kampausideoita hiusasusteisiin liittyen!

(Postauksen hiusasusteet ja arvontapalkinnot tarjoaa Cailap.)

Kommentit (238)

 1. Niinu

  Silloin kun hiukseni olivat pidemmät,käytin pakostakin jotain millä sain ne kuriin:) Nyt polkkatyyliin saatan silloin tällöin yhdistää kauniin pinnin, mutta tyttären hiuksiin niitä laitetaan aina paljon:) Kiva arvonta, toivottavasti tälläisellä matti myöhäisellä on vielä jotain mahiksia…

 2. Tatti

  Itse tykkään laittaa päähän lähinnä pantoja. Ponnareita tulee käytettyä usein. niitä aina tarvitsee. Koristepinneihin en ole kovin paljon tutustunut, voisin toki kokeilla miltä omassa päässä näyttää.

  tattitv(at)gmail.com

 3. Tatti

  Itse tykkään laittaa päähän lähinnä pantoja. Ponnareita tulee käytettyä usein. niitä aina tarvitsee. Koristepinneihin en ole kovin paljon tutustunut, voisin toki kokeilla miltä omassa päässä näyttää.

  tattitv(at)gmail.com

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *